Ja też jestem ;d Dzisiaj miałam wolne od nauki. Normalnie szok, że nie miałam nic zadane ;d Cudownie wręcz ;d
Wczoraj siedziałam do 23 nad lekcjami.... Ale nie ma się co cieszyć,bo w weekend będę siedziała nad książkami. Mam tyle sprawdzianów, że głowa mała ;d
Ja jeszcze nie mam lektury ;d Jedną skończyłam a na druga nie mamy terminu jeszcze ;d
A jaką teraz masz?
"Ferdydurke" do przeczytania na poniedziałek (w weekend będę czytać) a nawet jeszcze "Granicy" nie skończyliśmy...
My chyba będziemy mieli teraz "Granicę". "Ferdydurke" nie mieliśmy jeszcze i mam nadzieję, ze zdążymy ją omówić...
Nie wiem wlasnie, ale chyba kogoś wcześniej wyzywałaś, że zdradził Leomasa, tylko zapomnialam kogo...curz
Cusz, zdjencie Tomaszka nie pasowało:(
Ale myślę, że po kryzysie podniosą się i będzie lofff forever :D
Jak będę miała chwilkę dłuższą to zrobię Leómasa - bo oni muszą mieć idealną fotkę, a nie takie coś robione w dosłownie 2 minuty ^^
Poza tym z dopasowaniem tych zdjęć będzie więcej problemów :D
Skąd wziął się pomysł na łączenie Tomasa z Leonem (albo Diego z Leonem)? Czy Ludmiła i Violetta razem mają jakąś nazwę?
Nie, bo Ludmiła z Violettą nie są urocze. A Leómas jest. Bo mój mąż go wymyślił. Pewnie Lu i Violka by były Ludetta/Luletta :D
Dziękuję :) Czyż ja nie zawsze mam genialne avki? Niedługo wrócę do Rugga, bo dawno go u mnie nie było ^^ Więc ciesz się Horhem póki możesz.
Wiem, widziałam, jest beSZCZelny. Alba miała cudowną sukienkę i ogólnie świetnie obie wyglądały ^^
A on twierdzi, że Lodo ma wiedźmowaty nos. Phi. One dwie są najpiękniejsze ze wszystkich i tej wersji się będę trzymać.
Rozumiem. Fajne nazwy nawet. Można jeszcze zobaczyć na pw te pocałunki Leomasa etc?