Też muszę częściej robić przerwy XD Najlepiej się odpoczywa gadając z kimś przez internety, np tutaj XD
No, ba. Internet poprawia humor, relaksuje i wiele wiecej. Nie rozumiem, jak dawniej bez niego żyli ludzie?
Nom. Dzieci zamiast grać na ixboxie, bawiły sie lalkami, a wcześniej patykami. Zamiar mejli były listy, zamiast forum, czatów były normalne rozmowy, a zamiast Facebooka ...
Właśnie , co było zamiast Facebooka?
A tego nie wiem, ale fajnie by było tak słyszeć czyjeś myśli w głowie, coś jak czytanie w myślach XD
Hahaha, np z Tobą :D W sumie i tak na religii cała klasa 'dyskutuje o bieżących tematach' jak uważa ksiądz, a tak serio to gadamy z nudów XD
Zawsze to chcialam umieć Np. gdy jakiś chlopak mi się podobał wszystko bym oddała żeby wiedzieć co o mnie myśli;)
Teraz stwierdzam, że Facebook czasami się przydaje np. gdy chciałabym pokazać się znajomym z filmweba, a tak nie mogę;)
Ech, tylko moje konto jest wszem i wobec znane, z mojej własnej głupoty, bo mogłam nie dawać nazwiska w nicku XD Ale przynajmniej wszyscy zaglądają XD
Żeby cokolwiek zobaczyć na twoim profilu musiałabym mieć cię w znajomych więc niewiele dało mi twoje nazwisko ;d