Hej chciałam zapytać ile jest fanów Leonetty :D , ponieważ dziwi mnie jedna rzecz jak można być za Diegettą (sorry fanki
Diegetty) skoro ona nawet nie istnieje ? ;d no bo przecież Diego oszukuje Viole :d, ale dobra nieważne wracam do
pytania ile jest fanów Leonetty :P a tak wgl to zapraszam na mojego bloga o Leonettcie♥ :D
http://leonettaopowiadaniaxd.blogspot.com/ :d sorry że się reklamuje :p ale chciałabym zeby ten blog wypalil :P
Zapraszam wszystkich serdecznie :d no dobra kto jest za Leonettą ? ;d
OD TERAZ MASZ MĘŻA, zacna niewiasto xD Ma na imię Jakub, wiem, że się cieszysz ^^
no włąśnie, on nie ma takich oporów jak Sebek xD Bo Sebek ma, on nie... W takim sensie ^^
Kurcze muszę chyba częściej wpadać zobacz jak rozkrecilysmy jeden temat już jest ponad 300 komentarzy :D
na gg, bo teoretycznie piszemy rozdział (albo nawet nie, ja tam nie wiem) i stwierdził, że to spoko xd
Do ich opowiadania, widzisz, nudzi mi się w domu to dołączyłam do pisania następnego xD
Nie wiem... Niestety, chyba to przełożymy. Ostatnio moje związki nie wychodzą. Mój mąż się do mnie nie odzywa prawie, często się sprzeczamy... To nie to samo, co na początku, Boję się, że z Ruggiem będzie to samo :(