Hej chciałam zapytać ile jest fanów Leonetty :D , ponieważ dziwi mnie jedna rzecz jak można być za Diegettą (sorry fanki
Diegetty) skoro ona nawet nie istnieje ? ;d no bo przecież Diego oszukuje Viole :d, ale dobra nieważne wracam do
pytania ile jest fanów Leonetty :P a tak wgl to zapraszam na mojego bloga o Leonettcie♥ :D
http://leonettaopowiadaniaxd.blogspot.com/ :d sorry że się reklamuje :p ale chciałabym zeby ten blog wypalil :P
Zapraszam wszystkich serdecznie :d no dobra kto jest za Leonettą ? ;d
To był KOMPLEMENT!
A tak w ogóle to was nie ogarniam i tego syfu tym bardziej :D
Ach, to DZIĘKUJĘ!
W skrócie: Dropek jest mężem Zielonej i moim szwagrem, a Mikołaj miał być czyimś chrzestnym, potem jeszcze kimś, a potem wyszło że jest moim synem XDD
Nie było mnie raptem 2 dni na fw,a tu już powstało 20 nowych tematów i powiększyła nam się rodzina ;D
O, przydałoby się ^^
Ej, jak ja uwielbiam ten nasz misz-masz w komentarzach - wszyscy piszą na raz, od Violki po pokrewieństwo aż do GoT i skoków :3
Hmm, ja nie pamiętam co czytałam ale wiem,że pierwszy raz coś tam napisałam,a Sara od razu rozpoznała mnie z bloga :D
Boże, rozmawiacie o mnie - lubię to xD Ja i górowanie? Ja?! No błagam... Ja spokojny człowiek xD
A Magdy z Julką coraz mniej jest. Ja Wam mówię - ta violettapl źle działa na ludzi! ^^
Haha ok :) Ja mam na imię Adrianna, uwielbiam śpiewać, chodzę do szkoły muzycznej i jestem w 4 zespołach. Kocham czekoladę i bardzo lubię robić babeczki i marzę żeby pojechać kiedyś do Paryża :)
A widzisz, w jednej rzeczy się różnimy - uważam Paryż za przereklamowany XD
Ale tam, jedna różnica...
Wiem, wiem właśnie ogarniam,a że dzisiaj jestem nie ogarnięta to długo mi to zajmuje :D