PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6716
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Hej chciałam zapytać ile jest fanów Leonetty :D , ponieważ dziwi mnie jedna rzecz jak można być za Diegettą (sorry fanki
Diegetty) skoro ona nawet nie istnieje ? ;d no bo przecież Diego oszukuje Viole :d, ale dobra nieważne wracam do
pytania ile jest fanów Leonetty :P a tak wgl to zapraszam na mojego bloga o Leonettcie♥ :D
http://leonettaopowiadaniaxd.blogspot.com/ :d sorry że się reklamuje :p ale chciałabym zeby ten blog wypalil :P
Zapraszam wszystkich serdecznie :d no dobra kto jest za Leonettą ? ;d

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Kurde powiedziałabym ci, ale sama nie pamietam :)

majka5454

Haha no wiesz... :D
Ale to chłopak prawda ? xD

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Niestety nie :)

ocenił(a) serial na 5
zielona1218

Żaden chłopak mnie nie chciał :(

Violetowa00

oj no trudno jakoś to przetrwamy :)
zresztą dobrze że mam przynajmniej ojca :D

ocenił(a) serial na 5
zielona1218

Wiedziałam,że kiedyś go znajdę :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Prawie codziennie, staram się wchodzić chodź na chwilkę. Też nie mam zbyt wiele czasu :)

majka5454

Kurcze czekam na wakacje jak znowu będziemy wchodzić codziennie i oglądać razem trzeci sezon :)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Już się nie mogę doczekać 3 sezonu. Ma być dużo Leonetty :)

majka5454

ta chyba że znowu zrobią 5 pierwszych odcinków miłości, a potem dopiero zobaczymy ich razem w przedostatnim odcinku :/
Ale mam nadzieję że już ich zostawią w spokoju i zajmą się innymi parami :)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

I jeden pocałunek na cały sezon, co to ma być? Xd

majka5454

No właśnie jakoś na En Vivo całują się codziennie po 2 razy, a tu nagle nie mogą ? :/

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Ale ich pocałunek na scenie był uroczy :P

majka5454

No w sumie masz rację :)

ocenił(a) serial na 2
Ola08066

Nie jestem za Leonettą. Jest mdła, sztuczna, przesłodzona. Za Dielettą również nie jestem, Diego zasługuje na kogoś o wiele lepszego. Violka jest wiecznie nie zdecydowana, jest hipokrytką, nie umie nic zrobić, zawsze jest tą dobrą i poszkodowaną, mimo, że to ona jest twórczynią wszystkich problemów. 'Nie chcąc' ranić nikogo rani wszystkich. Nie zasługuje na żadnego faceta, powinna zostać na końcu sama (jak w moim opowiadaniu). Nie lubię jej, a właściwie nienawidzę (sorry dla jej fanów)

One_Direction

Spoko, każdy ma swoje zdanie :D

One_Direction

Podpisuję się pod każdym zdaniem, każdym słowem, każdą literą...

ocenił(a) serial na 2
i_love_it17

Miło mi, a co u Ciebie?

One_Direction

Bardzo miło, nie wiem nawet czemu, ale mam dziś szampański nastrój^^

ocenił(a) serial na 2
i_love_it17

Ja dzisiaj cały czas z koleżanką unikałyśmy naszej wychowawczyni :D

One_Direction

Czemu?

ocenił(a) serial na 2
i_love_it17

Miałyśmy iść z nią w sobotę do jakieś groty solnej i zgłosiło się chyba z 9 osób, a przyszły 3. Nas nie było i pani była na nas wtedy zła więc ją unikałyśmy. Do ostatniej przerwy kiedy czekałam na Izę aż się skończy przebierać...

One_Direction

AAA, rozumiem...

ocenił(a) serial na 2
i_love_it17

I jeszcze założyłyśmy kaptury, a ona zaczęła się z nas śmiać. Chciałyśmy odejść ze spuszczonymi głowami, i nie zauważyłyśmy, że zagrodziła nam drogę i na nią wpadłyśmy... A później szybko uciekłyśmy :)

ocenił(a) serial na 10
One_Direction

Coś w tym jest. Nie da się ukryć.

ocenił(a) serial na 2
Ola08066

Byłam zawsze za Leónettą, natomiast pomału dochodzę do wniosku, że panna Muzyka nie zasługuje na żadnego z chłopaków. Wiecznie niezadowolona, mała egoistka, która nigdy nie wie, czego chce i robi problemy tam, gdzie ich nie ma. Ma umysł pięciolatki, jak dorośnie to może zasłuży na Leóna. Natomiast Dieletta jest czymś tak niezrozumiałym jak mało co. Co to za para, przepraszam bardzo, w której jedna połówka wykonuje plan Ludmiły, a druga jest w tym tylko dlatego, żeby nie zostać sama? Już nawet Caxi ma więcej sensu.

tears_in_heaven

Hahah po części się z tobą zgadzam mnie tez pomału wnerwia, bo Leon na nią zasługuje całkowicie, a ona cały czas jakieś odpały xD, ale wiesz tylko pod tym względem mnie denerwuje tak to ją bardzo lubię :D

ocenił(a) serial na 2
Ola08066

Ale w razie jakichkolwiek kłótni to zawsze Violcia jest pokrzywdzona, a wszyscy się na nią uwzięli. Nigdy nie przyjmie winy na siebie, tylko zwala na innych, to największy objaw niedojrzałości.

tears_in_heaven

"jedna połówka wykonuje plan Ludmiły, a druga jest w tym tylko dlatego, żeby nie zostać sama"

Przepraszam bardzo, ale jaki był początkowy zamiar Leóna? Chciał zemścić się na Tomasie, Violka była mu obojętna. Dopiero podczas związku zaczął się zmieniać. Z Diego też tak będzie. Poza tym Vilu też później coś poczuje do Diega. Różnice są dwie:
-Ludmiła ma informacje na temat ojca Diego, którego on chce odzyskać. Później zacznie robić tylko dlatego.
-Plan Leona nie wyszedł na jaw.

"panna Muzyka nie zasługuje na żadnego z chłopaków"

A czy pan León zasługuje? Sam nie wie czego chce, wiecznie niezadowolony, taka sierotka Marysia. Jak Violka się o niego starała to on nie zwracał uwagi. Ma konsekwencje teraz. Walczy o nią tylko wtedy, gdy ma z kimś rywalizować.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Różnica polega na tym, że León chciał uwieść Violettę kiedy jej jeszcze nie znał, a już po paru dniach zmienił zdanie. Starał się o nią bardzo długo, zanim zostali parą. A Diego dopiero po dłuższym byciu w "związku" zmienił zamiar.
Druga sprawa - historia Leonetty jest jednym i tym samym, powtarzającym się schematem: są parą, Violka rozgląda się za innym, rozstają się. Potem Violka błaga o kolejną szansę, León się zgadza, są parą, Violka rozgląda się za innym, koło się zamyka. Nigdy jej nie zdradził, kiedy są razem nie myśli o innej i to chyba normalne, że jest o nią zazdrosny. Ona nigdy nie musiała mu wybaczać skoków w bok. On na nią zasługuje, ona na niego nie. Koniec tematu.

tears_in_heaven

Nie chce mi się Ci tłumaczyć xd
Ale nie wmówisz mi, że specjalny pocałunek z Larą na oczach Violki nie był chamski. Vilu na występie nie wiedziała, że w usta ją pocałuje, bo miał w wargę albo gdzieś obok.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nie był chamski pod tym względem, że raz: Lara pocałowała Leóna a nie on ją, dwa: że on i Violetta nie byli wtedy parą, więc co ją obchodzi z kim on się całuje?

Nie chce mi się z tobą kłócić, powiem tylko tyle, że Violetta jest sama sobie winna. Jeśli faktycznie denerwował ją Diego, czemu nigdy mu tego nie powiedziała? Czemu nie dostał w gębę, jak się do niej przystawiał? Czemu odbierała od niego telefony? Co, pyskować ojcu to ma siły, a chłopakowi to już postawić się nie umie? Biedactwo.

tears_in_heaven

prawda, najprawdziwsza prawda...

Ola08066

Tak, jestem za Dielettą. Bo Leonetta jest nudna.
A jak nie z Violką, to niech Diego będzie sam, albo niech poszuka kogoś lepszego :D

PS. Trafiłam ostatnio na bloga, gdzie jest parring Lara + Diego, i powiem, że coraz bardziej zaczyna mi się to podobać (tak, tak, wiem, że tak serio to nie istnieje) :D

esteckiewicz1

MI się też to kiedyś podobało...

i_love_it17

Ale co, Dieletta czy Lara + Diego?

esteckiewicz1

Lara Diego

esteckiewicz1

Hej siostro :D

zielona1218

Hej siostrzyczko, ostatnio rzadziej nasze rodzeństwo udziela się na forum XD

esteckiewicz1

Sprawy rodzinne... :D
Ja to teraz zupełnie nie mam czasu na nic, ale niedługo 2 tygodnie wolnego, więc trochę tu pospamuję :D

zielona1218

Tylko 4 dni *.*

esteckiewicz1

Ej podobno mamy ojca :D

zielona1218

Mamy, wreszcie mamy :D

zielona1218

Ale za to twój brat gdzieś się szlaja....

i_love_it17

Nieźle hula od października....

esteckiewicz1

Od 24 października...
Ach, pamiętam to, jakby to było 24 października...
Nabijałam się z SuperKosiary, na forum był mały ruch, a Marrruś dodał kolejne "swoje" zdjęcie....

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Haha, a mnie wtedy nie było :(

majka5454

really?
jeszcze wstawiłam zdjęcie Balotelliego bez koszulki na koniu^^

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Takie akcje mnie ominęły? A bo ja byłam w Niemczech 24 października. I nawet nie pożegnałam się z mężem :(