Hej chciałam zapytać ile jest fanów Leonetty :D , ponieważ dziwi mnie jedna rzecz jak można być za Diegettą (sorry fanki
Diegetty) skoro ona nawet nie istnieje ? ;d no bo przecież Diego oszukuje Viole :d, ale dobra nieważne wracam do
pytania ile jest fanów Leonetty :P a tak wgl to zapraszam na mojego bloga o Leonettcie♥ :D
http://leonettaopowiadaniaxd.blogspot.com/ :d sorry że się reklamuje :p ale chciałabym zeby ten blog wypalil :P
Zapraszam wszystkich serdecznie :d no dobra kto jest za Leonettą ? ;d
Jeżeli o mnie chodzi to nigdy nie darzyłam tej pary jakąkolwiek sympatią. Nudzi mnie wątek głównej bohaterki, jest mi obojętna.
Za Dielettą również nie jestem, gdyż Diego zasługuje na kogoś znacznie lepszego, niż wiecznie niezdecydowana Violka.
Ja za to kocham Naxi! <3
Naxi jest moja 2 ulubioną parą, ale nie zgadzam się z tobą w kwestii Diego, gdyż on oszukuje Violette, więc nie uważam że zasługuje na kogoś lepszego :/ ale to moje zdanie ;P
Dieletta! ;)) Takie nierealne bo na pewno Viola będzie z Leonem na koniec 3 sezonu. ;(
Też kocham Naxi (najlepsza para) są tacy słodcy i w ogóle. <3
Oj tam zaraz antyfan. ;D Za Leonettą nie przepadam ale kocham Leona, a jeszcze bardziej Jorga. <33
Enterraz uwielbia Leonettę. Może znasz bloga violettapl (najpopularniejszy polski blog o Violetcie) jest tam redaktorką xD czasami tu wpada...
W pierwszym sezonie lubiłam Leonettę,a teraz to nie wiem... Jest mi raczej obojętna,Leon się pogorszył strasznie.Szczerze to chciałabym,żeby Violka była sama...