PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Bo mnie tak bo normalnie zawsze ona musi być najlepsza . i na przykład jak śpiewają wszyscy
w grupach to ona oczywiście musi być na pierwszym planie i musi być najważniejsza . I jak
cała jej klasa śpiewała na zakończenie czy coś takiego to cały czas tylko violetta i Leon i
jeszcze czasami pokazali śpiewanie Ludmiły ,Fran i Tomasha a inni którzy niby tez mają talent
byli im tylko za churek. I nie dali im się wykazać . I jeszcze też wkurzające jest że ją tak wszyscy
faworyzują ,i niby jest dobra ,niewinna a moim zdaniem jest samolubna co do swoich
przyjaciół czy Leona .

Niby taka święta a mi się wydaje że ona najchętniej by chciała żeby się wszyscy za nią uganiali
i jeszcze się często przed przyjaciółmi ,chłopakiem użala co ma zrobić czy powiedzieć tacie
prawdę ? a nie zapyta się co u nich tylko oczywiście jej problemy najważniejsze . I udaje ofiarę

I jeszcze krytykuje Ludmiłę a sama święta nie jest a nawet gorsza . Bo Ludmiła jak jej się
podobał Tomash chciała z nim być i wogóle a Violetta Jak była z jednym to często na boku z
drugim coś kombinowała .

I moim zdaniem ona bardzo raniła Leona i wogóle ona strasznie męczy tych swoich
chłopaków

iż ciągle a to kocha tomasha a za chwilę jadnak bardziej Leona a Potem jeszcze Diego

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Po pierwsze - napij się mleka :-). Po drugie - tak, Violetta jest mega irytująca. Lepszy byłby serial bez niej. No, ale ze względu na tytuł trzeba ją znieść. :-)

Bangie

Angie też mnie irytuje .

ocenił(a) serial na 3
Bangie

Hehehe, moja rada! Mądra jesteś :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A jak! Taka rada jest godna przekazania dalej! :-) I to ty jesteś mądra, bowiem ty na to wpadłaś. :-). I jaki związek z tym wszystkim ma tekst "Angie też mnie irytuje"? Coś mnie ominęło?

ocenił(a) serial na 3
Bangie

A nie wiem, nie jestem aż tak inteligentna, żeby ogarnąc ludzi z forum... Albo jestem na to zbyt inteligentna ^^ Trudno stwierdzić :P

ocenił(a) serial na 3
Mia18889

Cóż, od zawsze powtarzam, że doprowadza mnie do zału uważanie ją za najlepszą we wszystkim, najładniejszą i najmilszą. Blebleble...
Wiele osób śpiewa lepiej w studio (Ludmiła, Francesca), tańczy (León, Maxi) i na pewno są ładniejsze dziewczyny (Francesca, Naty), czy też milsze/bardziej pomocne osoby (znów Francesca... itp.) ... Ale przecież ona musi być taka wspaniała bo to serial o niej ;/ Strasznie mnie to wkurza i jak oglądam odcinki na necie (a robię to już tylko na nim to naszą zacną Violetkę przesuwam ^^

KeThA

tak i tak zdziwieniem było ze nie wygrała konkursu Umix no ale wtedy musialaby powiedziec ojcu o studiu od razu

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Wygrał Feduś, bo chcieli, żeby wyjechał ^^ Ale przynajmniej znalazł się ktoś od niej lepszy <3

KeThA

tak w koncu! i dobrze ze to byl Fede bo on naprawde ma najlepszy glos :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Z aktorów z Violki to najbardziej lubię jego, Lodo i Luci.
Martiny mnie nie poraża, a nawet czasami irytuje ^^

KeThA

tak nie w kazdej piosence sie sprawdza ;p
tak Luci ma swietny glos <3 i Lodovica oczywiscie według mnie najlepszy zenski glos w studio :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

A z facetów to Rugguś i Facu - strasznie mi się podoba jego głos zarówno w Ahi estare jak i Juntos somos mas.
Za mało śpiewa ;(

KeThA

dlatego Rugerro słycham ale nie w piosenkach z Vioetty bo ich za mało ;p
co do Fede sie zgodze ale na drugim miejscu dałabym Leona ;d

KeThA

a tobie chodzilo o Facu ze mało spiewa xd

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ma za dużą konkurencję w studio, takie gwiazdy jak Violka i jak tu się przebić xxd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

:D No cóż... Wgl. postacie drugoplanowe za mało śpiewają, a za dużo panny jestem-doskonała - Violetki

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Właśnie, kiedyś poruszałam z kimś ten temat ;p W każdej piosence Violka zawsze na środku i jak tu się nie wkurzać xxd

ocenił(a) serial na 8
majka5454

Mogliby chociaż raz, dać ją z boku, lub z tyłu. :D

ocenił(a) serial na 10
julia_555

albo wcale;) mogłaby być dublerką xd

ocenił(a) serial na 8
majka5454

No! Każdy były happy. ^^

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Może nie każdemu podoba się super głos Violki. Niektórzy uważają, że jest całkiem przeciętny <ja>

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ja proponuję ją wywalić z serialu, niech zatęskni za Tomasem i w drooogę! ;D Mam jej dość! Jej głosu, który wcale nie jest tak niesamowity, jej tańczenia, jak się gobie na wszystkie strony i ogólnie tej postaci całej!

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Eh, ja też. Śpiew, to jeszcze jest całkiem ładny, ale jej taniec.... Szkoda gadać.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

I jeszcze jej chód na tych swoich patykach. Zero zgrabności, ale widocznie w argentynie lubią takie wychudzone patyki. Jedynie cycki ma spoko:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Mnie przerażają jej biodra, a raczej ich brak. Jak zawali spodnie obcisłe to to przeraża. Bioder zero, a za to duży biust i szeroie ramiona - nie wygląda to dla mnie zbyt pięknie, ale jak tam kto chce

ocenił(a) serial na 10
KeThA

W spódniczkach tego jeszcze tak nie widać, ciekawe jak wygląda w obcisłych spodniach xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

czekaj na 2 sezon :D Właśnie podziwiałam w 40 którymś tam odcinku. Ogólnie chyba od 30 coraz częściej nosi spodnie. A nie powinna, oj nie ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Porzuciła różowe słit spódniczki? To musi być ciekawe..

ocenił(a) serial na 3
majka5454

I tak dalej jest słitaśna ;/

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ciekawe jak będzie wyglądać za 30 lat, a tu dalej słitaśne ubranka, cała Violcia. 18 lat, mogłaby się zacząć normalnie ubierać, naprawdę nie zaszkodziło by jej xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Błagam cię... U mnie w klasie były 2 dziewczyny ubierające się w spódniczki, ale nawet one nie są tak różowe! Prawdę mówiąc w ogóle nie były różowe :D Ona mnie poraża... Negatywnie!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Spódniczki są spoko, ale nie Violki

ocenił(a) serial na 1
KeThA

Ja też przesuwam zawsze momenty z Violettą, bo mnie strasznie irytuje ;3

ocenił(a) serial na 2
Mia18889

100% racji. Ja nie cierpię Vilu, najchętniej bym ją wywaliła z serialu.

tears_in_heaven

I szkoda mi fran . Bo oczywiście jej chłopak tomash zawszę broni violetty nawet jak ta nie ma racji .

tears_in_heaven

To jak nazywałby się serial bez niej? :D

paulina25174

Studio21 ! Albo Francesca! Albo Fede! Albo Jangie! Nie no odwala mi

Crazy12

wczoraj napisałam jak powinno się nazywać studio :D jest to kilka komentarzy niżej ^^ zachęcam do zapoznania się z moją ideą ;D ;3

paulina25174

Już się z nią poznałam.Ale,zabrakło mi w tym tytule Jade.Bez niej serial straciłby dla mnie sens.O! Już wiem! Zamiast Violetty,to Jade byłaby główną bohaterką i wszystko (nie całkiem bo zabrakłoby Fede) byłoby widziane z jej punktu widzenia! "The Jade" już to widzę! xD

Crazy12

"The Jade" to tak po amerykańsku :D niech będzie "En mundo Jade" ;D (nie wiem czy to jest poprawne gramatycznie xd)

paulina25174

Jest poprawne gramatycznie.Chyba.
Dobra,niech będzie "En mundo Jade".A u nas byłoby "W świecie Jade".Tytuł idealnie oddaje QI LaFonteinówny.To znaczy,ona jakby żyje w swoim własnym świecie.Chętnie obejrzałabym "En mundo Jade",ale,trzebaby wymyślić scenariusz i rysopis postaci.Może zacznę pisać o niej opowiadanie...

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Może jak skończą kręcić Vilolettę zrobią serial o Jade, gdzie ona będzie główną bohaterką;)

majka5454

Trzebaby napisać do reżysera...

Crazy12

Trzeba by

Crazy12

Jade bardzo lubię jest taka zabawna . Jej teksty mnie powalają .

ocenił(a) serial na 7
Mia18889

mnie też irytuje jej zachowanie czasami ale wkońcu to o niej serial więc jej jest najwięcej ;)

Mia18889

Wiadomo, główna bohaterka ;d Ma ładny głos ale to i tak strasznie nierealistycznie to wygląda, bo taka Violka ledwo co potrafi na klawiszach zagrać, a do gitary w życiu ręki nie przyłożyła zawsze stoi na przedzie, a Cami i Fran, które wymiatają na klawiszach, wszelkiego rodzaju gitarach, nawet basowej, potrafią obsłużyć syntezatory itp. i uczą się w S21 od dawna robią, mają większe doświadczenie i śpiewają równie dobrze, robią Violce za chórki -,- Że już nie wspomne o tańcu (teraz jest znacznie lepiej niż na początku, ale czasami mam wrazenie że się troche rzuca ;p)
Naoglądałam się "en vivo" i stwierdziłam że najbardziej podoba mi się taniec Cande, Lodo i Mercedes. Dwie pierwsze tańczą dokładnie ale nie sztywno, za to Mercedes wykonuje takie dzikie ruchy a'la Martina, ale jak Mechi to robi to wygląda tak jakoś bardziej seksownie xd

To że jest cały czas z przodu nie dziwi mnie jeszcze tak bardzo jak to że wszyscy latają za nią, głaszczą po głowce starają sie jej pomóc ;d tak wgl. to co się takiego stało że ona tak się zaprzyjaźniła z Cami i Fran? xd bo jakoś nie przypominam sobie momentu który pokazuje że będą przyjaciółkami ;d ;]

paulina25174

No jakby to powiedzieć to ona jest główną bohaterką.
Serial nazywa się Violetta a nie Ludmiła :D

Izzie_

Napisałam na początku mojej wypowiedzi, że wiadomo że głowna bohaterka :D
A serial powinien się nazywać "Ludmiła, Camila, Francesca, Naty, Leon, Maxi, Broduey, Braco, Napo, Tomaszek,Pablo, Gregorio, Beto, Angie" :D w skrócie "LCFNLMBNTPGBA" gdyby pozmieniać trochę kolejność literek, kilka liter dodać i kilka odjąć, to tytuł wyszedłby "PAULINA" i chyba właśnie taki tytuł przekonuje mnie najbardziej ;D (oglądalność wzrosła by kilkakrotnie z tak zachecającym tytułem) ^^

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Mógłby się nazywać Przygody Atrakcyjnej, Uroczej, Lubianej, Inteligentnej, Nastoletniej Argentynki (w skrócie PAULINA) xD