PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Bo mnie tak bo normalnie zawsze ona musi być najlepsza . i na przykład jak śpiewają wszyscy
w grupach to ona oczywiście musi być na pierwszym planie i musi być najważniejsza . I jak
cała jej klasa śpiewała na zakończenie czy coś takiego to cały czas tylko violetta i Leon i
jeszcze czasami pokazali śpiewanie Ludmiły ,Fran i Tomasha a inni którzy niby tez mają talent
byli im tylko za churek. I nie dali im się wykazać . I jeszcze też wkurzające jest że ją tak wszyscy
faworyzują ,i niby jest dobra ,niewinna a moim zdaniem jest samolubna co do swoich
przyjaciół czy Leona .

Niby taka święta a mi się wydaje że ona najchętniej by chciała żeby się wszyscy za nią uganiali
i jeszcze się często przed przyjaciółmi ,chłopakiem użala co ma zrobić czy powiedzieć tacie
prawdę ? a nie zapyta się co u nich tylko oczywiście jej problemy najważniejsze . I udaje ofiarę

I jeszcze krytykuje Ludmiłę a sama święta nie jest a nawet gorsza . Bo Ludmiła jak jej się
podobał Tomash chciała z nim być i wogóle a Violetta Jak była z jednym to często na boku z
drugim coś kombinowała .

I moim zdaniem ona bardzo raniła Leona i wogóle ona strasznie męczy tych swoich
chłopaków

iż ciągle a to kocha tomasha a za chwilę jadnak bardziej Leona a Potem jeszcze Diego

Aselka

Mi też jej styl podoba . Może jestem zbyt infantylna że mi się takie rzeczy podobają ale cóż .

ocenił(a) serial na 3
Mia18889

Podobało mi się, jak miała ten strój wtedy, co wchodziła do studia. I może jeszcze kilka razy. Fajną miałą tę dżinsową kamizelkę i ogólnie wyglądała, jak człowiek. Ale jak zawali podkolanóweczki i różową spódniczkę z białą bluzeczką i "pudrową" wstążeczką to mam ochotę zwymiotować. I nie ma to nic wspólnego z tym, że jestem załamana jej wagą przy naszym wspólnym wzroście :P

KeThA

aha pamiętam wtedy co pierwszy raz wchodziła do studia ? i miała jeszcze taką spódniczkę w kwiatki . ale w 2 sezonie już nie ubiera się tak przesadnie słodko . I teraz czasami, ubiera spodnie a kiedyś tylko spódniczki ,sukienki . Mi podobało się jak ubrała takie spodnie i taką tunikę w kwiaty to było w odcinku 46 2 serii kiedy Federico przyjechał .

ocenił(a) serial na 4
KeThA

Pamiętam, pamiętam... W dzisiejszym odcinku był pokazany ten fragment gdy pierwszy raz pojawiła się w Studio. Mnie osobiście podobał się taki zestaw kiedy miała taką białą koronkową bluzeczkę i do tego spódniczkę, taka pod bordowy podchodziła, w kwiatki. Osobiście podoba mi się motyw kwiatów na sukienkach i spódnicach. Jeśli chodzi o styl dziewczyn w studiu, chyba najbardziej odpowiada mi Naty i Camila. Violetta i Ludmiła stanowcze nie!!!

ocenił(a) serial na 3
Lola140392

Mi najbardziej Naty. Tak mogę się ubierać :)

ocenił(a) serial na 2
Lola140392

Jak wyobrażam sobie, że ja miałabym się tak ubierać, bo mam 16 lat, to pusty śmiech mnie chwyta.

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Jak macie jakiś problem to tego nie oglądajcie a nie teraz obrażacie po prostu ma taką rolę ona tego nie pisała

ocenił(a) serial na 3
Adunia10

Ale ona nie mówi nic o MArtinie! Tylko o jej postaci! O Violetcie

ocenił(a) serial na 3
Mia18889

Ktoś coś napisał chyba w tym wątku, że Vilu taka chuda, pokraczna, bioder nie ma, a piersi ma dosyć duże, ale ona nosi biustonosze z push up'em dlatego są takie duże,zobaczcie sb filmik z prób En Vivo