PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ostatnio, co wchodze na filmweba, to zauważam coraz więcej waszych zdjęć na profilowych. Czy to przypadkiem nie twoja wina/ zasługa Sarro?

i_love_it17

Hah ,ta akcja to był mój autorski pomysł ^^
Ja se ustawiłam na avka siebie bo sb bo se ładną focie cyknełam, ale le zdj skadrowałam :|

Izzie_

No wiem, a teraz nagle wszyscy mają siebie na avku i sie zastanawiam dlaczego.
No widzę, jesteś strasznie ładna

i_love_it17

hahahahahahahaha ja łądna o.O ?
SERIO ?

Izzie_

Really!

i_love_it17

ryle srily D:
To ty jesteś ładna :P

Izzie_

Sebek pociesza: Nie kłóćcie się która ładniejsza, bo ładna jest tylko Cami :D

Sebek7771

Monika stwierdza: o, sebek przyszedł.

i_love_it17

Sebek z dużej litery się pisze :D

Sebek7771

Ty jestes wyjątkowy, a twoje imie to wyjątek. W moim slowniku oczywiscie!

i_love_it17

Moje imię jest wyjątkowe, bo jestem Sebek- nie Sebastian, nie Seba :D

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

i wylazł wielbiciel camili XD

Enterraz

Camili* :D

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

Szczegół XDD w takim razie na pewno spodobało Ci się opowiadanie, w którym "działa na mężczyzn" a mówiąc ściślej ma stręczyciela, i to już w pierwszym rozdziale XDDD

Enterraz

No spodobało, bo to ja :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Kochanieńki, pobiłbyś się o nią z jakimś facetem? :D

KeThA

Mam się bać następnego rozdziału? XDDDDDDD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

No xD Wcale ci nie spojleruję jak coś :P

KeThA

Ja i Cami mamy być przesłodzonym związkiem :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Ale wy nie jesteście w związku! :D

KeThA

To złączcie nas jakoś :D Może takie Tomasowe łapanie w deszczu ?;D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Pogadam z dziewczynami, aczkolwiek plany co do Camili... No, nieważne xD

KeThA

Sarra, ze mną i Cami mogę robić grafiki do tego opowiadania, odkryłem program na fb :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

spoko, tylko później podrzuć linka. Stworzymy podstronę "album" EJ, dobre!

KeThA

Ale to będą postacie takie bardziej z kreskówki :D http://iv.pl/images/05728260013932975985.png xD

Enterraz

A tak przy okazji- Głos Tini jest przerabiany w serialu, więc nie wmawiaj, że nie na blogu ;d

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

Ale nie w celu ulepszenia acz wygładzenia, dopasowania do ramówki. Mam koleżankę, która pracuje w ramach praktyk nosi kawę na planie must be the music xdddd ale ciągle ich tam podgląda i często jej rzucą jakąś wiedzę w ramach anegdoty czy coś. Ale, idąc tą dedukcją, Camili też jest przerabiany kozaku XDD

Enterraz

Wiem, że Cami też jest przerabiany XD
I Violce ulepszają czasem ;D

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

NIET XD Od początku jestem fanką głosu i talentu młodszej ode mnie Martiny i pozostanę w tym zatwardziale ;3 przerabiany czy nie, i tak ma wielki talent, który słychać w nieprzerabianych filmikach ;>>

Enterraz

Wielki talent- http://www.youtube.com/watch?v=Mbor-Xbq7rU , http://www.youtube.com/watch?v=18UB5M73Ibs

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

ja prdl, a ten znowu ze swoim znawstwem XDDDDDD
1. Gdybym patrzyła na Tomasa, też bym fałszowała
2. Ten drugi był akurat nie najgorszy
3. Wiadomo, że jednak przed kamerami to trochę co innego, sam byś zgrzytał, jakbyś wiedział,że patrzą na Ciebie setki tysięcy w telewizji, na żywo, i jeśli zrobisz coś źle , potkniesz się albo zabijesz to nie powtórzycie ujęcia.
4. Co się odnosi również do punktu 4, Martina była piętnastolatką, jeszcze nie obytą z podobnymi występami, takich nawet nie wpuszczają do xfactor, bo próg jest od 16. Ma bardzo dobrą skalę, błyskawicznie się rozwija i od poziomu z zeszłego roku, który tak Cię wyraźnie uwiera, przeminął z wiatrem

Enterraz

1.Martinie się podoba Pablo, specjalistko od Tini ;D
2. Drugi był gorszy od pierwszego ;D
3. Jakoś po niej tremy nie widać xd
4. Twoje wypowiedzi ze sobą igrają, więc musisz przyznać- ulepszali jej głos ;3 I tak nadal fałszuje na twitcamach, mam dobry słuch ;3

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

Igrają XD jak zacnie powiedziane, pochwały godne, Sebastianie.
Mam swoje przekonania i słuch pewien też mam, nie jest to mój wymysł. W moim poczuciu zrozumienia na płaszczyźnie najprościej mówiąc dziecka wygląda to inaczej, niż tak jak odbierasz to ty, sądzę więc, że trudno będzie nam znaleźć wspólny kanał nadawania w tej kwestii. Boże, jakie makarony mi wyszły XD także powiem to po chłopsku - poczekam aż wpadnie mi do głowy jak cię inteligentnie zgasić, a potem wrócimy do dyskusji XDDDD
1. Mówiłam o Tomasie nie o Pablo XD i bynajmniej, nie ma potwierdzenia, że podobał jej się jako mężczyzna
2. Ten drugi był LEPSZY no daj spokój, nie brnij w swoje tylko dlatego, że jest przeciwne do mojego XD
3. Ahaahahaha PSYCHOLOG :D
4. To było twoje podsumowanie a nie odpowiedź na punkt. Wobec tego jeden punkt pozostał osierocony, vel niezbity, vel HA!

Enterraz

Entre, nie chce mi się teraz dyskutować-jutro o której będziesz? xd
I jest potwierdzenie, że Pablo jej się podoba, widziałem filmik, poszukaj sobie ;3

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

taaa, filmiki widmo i te sprawy XD jutro pewnie, w taki czy inny sposób, będę cały dzień, mam sobotę ze szlabanem na życie

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Haha xd

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Sara wyśmiewa: zachowujecie się jak banda idiotów. Kocham Was. Z wyjątkiem Ciebie, Sebek. xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Bo one specjalnie mówią, że są brzydkie żeby usłyszeć "nie wcale nie jesteś brzydka jesteś ładna".
Cóż poradzić taka kobieca psychika:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Wiem o tym xD

KeThA

Z wyjątkiem mnie, że:
a) Nie zachowuję się jak banda idiotów jako jedyny xd
b) Nie kochasz mnie ? XDDD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Podpunkt B. Ty też zachowujesz się jak idiota. Miłości ci na forum nie wyznam, im mogę. Takie rzeczy to na priv ;)

KeThA

Dziewczyna dziewczynie miłość publicznie wyznaje, chłopakowi tylko prywatnie :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

dokładnie, wspaniale, że tak łatwo zrozumiałeś. :D Myslałam, że będzie to bardziej skomplikowane ;D

KeThA

SARRA! :D Przecież ja wiem, że wszystkie mnie kochacie xd

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

A co, już czekasz na wiadomość prywatną? Czy tak bardzo pragniesz wyznania publicznego? ;>

KeThA

Publiczne ;D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

A wrzucisz swoje zdjęcie? ;>

KeThA

Nie ma takiej potrzeby xd

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Jak już mówiłam, Ciebie nie kocham! Foch!

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Jak pokażesz swoje zdjęcie to może się zastanowimy nad tym...

majka5454

Nie pokażę, bo to jest oczywiste :D