Ostatnio, co wchodze na filmweba, to zauważam coraz więcej waszych zdjęć na profilowych. Czy to przypadkiem nie twoja wina/ zasługa Sarro?
Do ciebie. :D Co tam? Jakoś nigdy za bardzo nie rozmawiałyśmy to nie wiem, jak się do ciebie zwracać, Skai mi nie pasuje - będziesz ślicznotka. :D ~J
Pfff. Jak tam chcesz. xD Będę czuła się skrępowana, aniołku. :D
A nic, cieszę się piątkiem, oglądam z B. odcinki, których ona nie widziała. I myślę nad nextem. :)
A co u Ciebie? :>
Ty z B. znacie się w realu?
A bardzo dobrze, oglądam sobie dwójkę i zaraz mama pójdzie mi do auta po cZipsy ( bo ja się boję :( ) i będę je wżerać, a Magda spać - mvahaha. I jaram się białą czekoladą.
Jak masz na imię? Jakie seriale oglądasz? <jesteś tu od tak dawna, a ja nie znam podstaw> ~J
Nie, niestety nie. Włączyłyśmy w tym samym momencie i piszemy na FB. Da się żyć. :D 300km nas dzieli.
Jedz, jedz. Smacznego. ;D Trzepnij Magdę ode mnie. :D
Asia. :) Nie mam za bardzo czasu na telewizję, Violettę tylko oglądam.
A Ty? :>
To ja oglądam (mówię o takich, na które z niecierpliwością czekam) dwa. Niestety, ale wychodzi, że rekordzistką nie jestem, ja mam ciągle na wszystko czas, tylko nie na naukę, a i tak wszystko dobrze się kończy. :D Asia, Asia, Asia, Asia, Asia. Z ADAŚ MI SIĘ KOJARZY!
Takie trochę trudne to oglądanie... Pewnie i tak parę sekund was dzieli. xd ~J
Ja tak nie potrafię, zawsze jak próbuję z kimś włączyć coś jednocześnie to wychodzi parę sekund różnicy w reakcji. ~J
Kurczę, wciąż patrzę na twoje zdjęcie i się zachwycam. Ale nie czuj się jak istota boska, bo nią jest Adaś (jak nie wiesz kto to wpisz w gugle Adam Krajewski ;) ). ~J
Adaś z NDiNZ? :P
Nie czuję się istotą boską. Iście boską istotą był św. pamięci Tomasz.
Tu Lulu
Przestancie mowic, ze jestescie brzydkie. Kazda z was jest bardzo ladna i koniec!
No, fakt. Adas jest boski.Adaś ma autko. Adaś czaruje. Adaś tak słodko się złości. Adaś tak uroczo płacze.
Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś! Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś! Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś! Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!Adaś!
Gdy Adaś płacze, płacze cały świat,
Gdy Adaś mówi, milczy każdy ptak,
Gdy Adaś siedzi, laski krążą wokół niego tak,
a on boskością swoją grzeszy, i to jak! ~J
Eee, czemu? XD Szczerze, nie potrafię sobie wyobrazić Ciebie pomarańczowego, więc i tak wiem, że nic by z tego nie wyszło XDD
Już 2 razy pokazał zdjęcie. Inni chłopcy (tak myślę o Sebku) mogliby wziąć z niego przyklad.
Jest strasznie uparty. Pamietasz jak namawiałyśmy go by dołączył do naszej rodzinki?