Ostatnio, co wchodze na filmweba, to zauważam coraz więcej waszych zdjęć na profilowych. Czy to przypadkiem nie twoja wina/ zasługa Sarro?
My z Julką teraz zdjęcia sobie nie możemy zrobić. Wyglądamy jak siedem nieszczęść, obydwie chore na długi weekend i strasznie wyglądamy. ~M.
A dzięki, wczoraj gorzej się czułam, a i tak byłam w szkol, bo miałam główną rolę w przedstawieniu :D ~M.
Jakimś o wiedźmie, ponieważ mam dużo spóźnień i by mieć dobrą ocenę z zachowania trzeba było wystąpić. ~M.
Oh, bo jesteś ładna. Jedyne zdjęcie, która mogę znaleźć na laptopie to te, w którym jestem w pierwszej klasie, przebrana za księżniczkę. xD
A no tak! A ja Shreka zaczęłam oglądać. Mama na angielskim i już bym zapomniała. :D W ogóle dobra akcja z tą Agatą i Kamilem. xd ~J
Coś podejrzewałam jak zaczął chodzić na te pielgrzymki:)
Teraz zaciekawił mnie wątek z Iga, Piotrem i ich dzieckiem:)
No, tamta kobieta jest okropna!!! Jak się decyduje na coś takiego, to się potem takich numerów nie robi.
"Pawłem to się nie przejmuj, ojciec mu da słoiki z ogórkami i będzie się cieszył. [..] Jedziemy do Włoch? ^^"
Komentarze na żywo? ~J
Ja tylko słuchałam odcinka, a Violettę widziałam o 16.00 (trudno powiedzieć widziałam, bo rysowałam z moim nowym poradnik z KAREFURA za jedyne 16zł i czytałam go xd), ale tak mówię. Ostatnio mało co mnie Violetta interesuje. ~J
Bo chyba w naturalnych będziesz najlepiej wyglądać. Do twarzy Ci pasują ;) ~M.
w sumie to się nigdy nie przekonasz, jeśli nie zaryzykujesz.... Ja chcę sobie końcówki rozjaśnić. xd ~J
Ja będę mogła dopiero na wakacje, możliwe, że do gimnazjum. Wtedy moda na pewno minie, ale co tam. xd ~J
Ja też. Superowomegasuperowomegazajebiściemodnych converse'ów też nie mam xd ~J
Nie mam na laptopie swoich obecnych zdjęć, a wątpię, żebyście chciały mnie zobaczyć, jako pierwszoklasistkę w przebraniu księżniczki. xD
BO TO PEDOFIL Z INTERNETA (ważna końcówka eta), KTÓRY PRZYSZEDŁ KFAUCIĆ DZIECI. ~J
Aaa, widziałam. Weźcie wszystkie wyjdźcie i nie wracajcie, jesteście za ładne żeby istnieć.