PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Odcinek 14

ocenił(a) serial na 8

Z gory przepraszam za bledy, ale pisze z telefonu.
Co myslicie o dzisiejszym odcinku? Wasza ulubiona scena, najsmieszniejsza scena?
Ja nadal ryje ze smiechu po tym jak Diego przytulil Maxiego, a on potem do Violetty z taka mina w
stylu ,, Co zlego to nie ja!"
A wy co myslicie? Jak tam sceny z Leonetty i Marcesci? A moze podobal wam sie ogarniety Beto?

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Jestes w nia tak zapatrzony, ze nie widzisz, ze ona rowniez popelnia bledy.

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

Ta, tak właśnie myślałam XD

LuLuComello

też mi się podobała ta akcja z Diego i Maxim :D ale tak mi się dziś szkoda zrobiło Angie, jak widziała Ven y canta Esme i Violi. i wkurzył mnie Maxi tym olewaniem Naty. i wreszcie Pablo jest taki jak wcześniej <3 a tak przy okazji, nie chce mi się zakładać nowego tematu, więc chce powitać wszystkich tu. Jestem nowa, nazywam się Patrycja i cieszę się, że wreszcie dołączyłam do Waszego zacnego grona :D

ocenił(a) serial na 8
Muffin14

Już cię zapraszam! <3
Opowiedz o sobie.

ocenił(a) serial na 8
julia_555

Znaczy, coś więcej niż imię. xD

julia_555

a ja już przyjęłam :D moje parringi : Pablangie, Naxi, Leonetta. Femiła, Marcesca. uwielbiam Naty, Cami, Maxiego, Diego i Leona, nie znoszę Jackie, Esme i Germana. Violkę toleruję, resztę której nie wymieniłam lubię :D mam 14 lat, oprócz Violetty oglądam NDiNZ i HIMYM. od miesiąca uczę się hiszpańskiego, uwielbiam oglądać mecze, jestem za Manchesterem United, co zresztą widać po moim avku :D

ocenił(a) serial na 8
Muffin14

Również uwielbiam Maxi' ego, Cami i Naty. Diego po prostu lubię, a Leon jest mi obojętny.
Moja siostra również uwielbia oglądać mecze. est za Borrusią Dortmund, czy jak to tam się pisze. xD

julia_555

to jesteśmy całkiem podobne :D też kiedyś byłam za Borussią :D jeszcze za czasów, kiedy był tam cudny Gotze <3

ocenił(a) serial na 10
Muffin14

Mam takie same parringi:)
Już cię lubię.

majka5454

piszę z drugiego konta ( ach, ten denerwujący limit ! ) to się cieszę :D jak masz na imię?:) bo nie wiem czy się kierować nickiem czy lepiej nie :D

ocenił(a) serial na 10
Muffin15

Dominika i mam 17 lat (wiem jestem stara) :)

majka5454

miło mi :D spokojniee,ja za staruchów uznaję dopiero tych powyżej dwudziestki, więc jeszcze się mieścisz :D

Muffin14

Mamy podobne parringi. Choc troszke wole Dielette. Jak bardzo lubisz Camile, bo moze masz cos wspolnego z Sebkiem.

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello4

Może nie dużo. W końcu, jest za Naxi! <3

julia_555

Ale i tak on kocha Camile.

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello4

Wiadomo. ;)
Ja muszę kończyć, bo tata się "wścieka"... xD

julia_555

Rozumiem, pa

julia_555

nie mogłoby być inaczej :D uwielbiam Cami i Maxiego wyłącznie jako przyjaciół. a Naxi, cóż, po prostu jest urocze <3

ocenił(a) serial na 8
Muffin15

Zgadzam się. <3

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

A imię jakieś? :D NDINZ i HIMYM też kocham (Barneeey *.*)

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Jej imię to Basia. ;)

KeThA

widzę, że już zostałam przedstawiona, więc tylko napiszę, że mi miło :D też kocham Barneya :D i oczywiście Robin, razem są genialni <3

ocenił(a) serial na 3
Muffin15

Taaaaaaaaak <3

KeThA

oglądałaś już 9 sezon? bo ja jeszcze nie, muszę dopiero nadrobić :(

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

a i owszem :D Wszystkie odcinki, które są po angielsku :D

KeThA

i jak tam ze ślubem? :D muszę sobie oglądnąć, ale ostatnio nawet z Violettą ledwie nadążam ;/

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

nie boisz się spojlerów? <UWAGA, SPOJLER!> Robin i Barney zabili księdza xd <KONIEC SPOJLERU!>

KeThA

wiedziałam, że są szaleni, ale nie, że aż tak :D przez Ciebie nie pouczę się na sprawdzian z chemii tylko polecę oglądać HIMYM, wstydź się ! :D

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

prawie mi żal. Też masz jutro sprawdzian z chemii? Nie jestem sama! :D

KeThA

pff, nie ironizuj mi tu :D taa, a z czego masz?:D

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

haha, żebym to ja wiedziała xD Uwaga, sprawdzam. Skały i minerały xD Gipsy, kwarce i inne, nieprzydatne nikomu pier dolniki, jak to mawiam xD

KeThA

z tym się zgodzę :D ja mam sole. Przez cały ten rozdział tylko siedziałam na lekcjach gapiąc się na tablice z miną : '' Boże, co to jest?"', a teraz mam pisać z tego sprawdzian. cuuudownie XD

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

Pocieszyć cię? Sole masz przez co najmniej 2 miesiące w liceum (nie wiem jak dalej, ale na solach opiera się to co teraz mamy) i poza tym jeszcze spalania reakcje. Ale powiem Ci, że sole akurat ogarnęłam już, na szczęscie xD

KeThA

dołuj mnie człowieku, dołuj. a w pierwszej klasie uwielbiałam chemię :o

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

Widzisz. Relacja pomiędzy mną a chemią jest dość niejasna. Od kiedy tylko spotkałyśmy się po raz pierwszy coś między nami zaiskrzyło, można było wyczuć chemię, nie fizykę, chemię. Iskra jednak okaazała się zbyt mocna i mnie spaliło z wrażenia. Nie znoszę chemii od zawsze xD

KeThA

ładnie to ujęłaś :D nie sądziłam, że można w tak artystyczny sposób opisać swoją nienawiść do chemii :D

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

wszystko da się artystycznie ująć xD

KeThA

czy ja wiem :D

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

rzucasz mi wyzwanie? xD

KeThA

teraz przypominasz mi Barneya :D tak, rzucam :D

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

o, dobrey kompelemnt *.* Jak rzucasz to powiedz przynajmniej czego wgl. ciebie na da się artystycznie opisać xD

KeThA

właśnie się nad tym zastanawiam ;D musze Ci dać coś trudnego :D

ocenił(a) serial na 3
Muffin14

powodzenia życzę i czekam xD

KeThA

hmm, to niech będzie aneuploidalność ;) akurat mam biologię pod ręką, więc nie musiałam dużo mysleć :D no to teraz czekam na Twój artystyczny opis :D

ocenił(a) serial na 3
Muffin16

Aneuploidalnośc... Jakże to można słowami opisać jeśli tyle znaczeń posiada, jako sam w sobie ideał? Ideał, gdyż tak różny od innych, nie ma w nim nawet ziarnka przeciętności - przecież wielokrotnością liczby n liczba chromosomów nie jest niczym większość organizmów, która - tak tuzinkowo, jest przecież diploidalna, co oznacza dla nas, prostych ludzi, tyle co to, że liczba n przez dwa jest pomnożona. W aneuploidalności zawsze jest coś więcej, lub coś mniej, igdy jednak nie wiesz jak dokładnie.

I jak? xD

KeThA

ej, dobra jesteś :D kurde, liczyłam, że Cię zagnę, a tu dałaś radę :D

ocenił(a) serial na 3
Muffin16

dziękuję! :D

ocenił(a) serial na 10
Muffin14

Chicharito :D

KarolciaLovciaDielari

jej, poznałaś :D większość ludzi go nie kojarzy,nie wiem jak mogą, on jest wspaniały :D

ocenił(a) serial na 10
Muffin15

Widzę, że jarasz się MU. Ja wolę Barce, Torenham i BVB, ale lubie ich oglądać :D
W niedzielę grają z Arsenalem. Co obstawiasz ???

Tak, tak poznałam. Jest słodki.