Oglądaliście? Jak wam się podobał? Jakaś ulubiona scena? Co was rozśmieszyło? Podzielmy się
opinią!
"Biegasz? Przecież ty nigdy nie biegasz!"
Jogging Germana i Ramallo, German w przebraniu. Tymczasem esme znów ma swoją nieodłączną
zieloną bluzkę, swoją drogą ohydną. Naty była moim zdaniem baardzo fajnie ubrana. Angie fajnie
wygląda w jeansach, gdyby nie były to te odcholerne dzwony.
Wkurzyła mnie esmeralda tuląca się do Germana i podlizująca się mu. :P
Golący się Matias, esma i zielony pas w karate. :P Tą dwójkę swoją drogą ciągnie do siebie. : D
Matialda!
http://pu.i.wp.pl/k,MTAxMjQyMjgsNjEyODU4,f,132542_Stoperan_NieBiegam_c_big.jpg
Naxi por siempre <3
Teraz mi przez myśl przeszlo , że fajnie by było gdyby w 3 sezonie zrobili Diego z Fran :3 <nie bić>
Po nadmiernych ilościach zjedzonego bloku mi odwala x
Nie chce jej rozpadu, tylko leże i myśle jakie pierbdolną pary w 3 sezonie :
Przeciez bieganie w opietej koszuli jest takie naturalne. Esme, Matias, pas karate. Kto sie czubi, ten sie lubi. Jesli chodzi o jej relacje z Germanem to nie mam nic przeciwko, gdyz chce Pangie.
Diego jaki tekst do Fran ,, Gdybys nie byla dziewczyna mojego kumpla" lub cos podobnego. A Marco nic, a chcialabym zobaczyc go zazdrosnego.
Nieeeee, nadeszly TE odcinki, Caxi fuj. A gdzie Natalia, gdy jest potrzebna. Wlasnie Naty byla dzis bardzo fajnie ubrana. Cudona kamizelka.
No tak, przecież to jego strój sportowy. Po zobaczeniu tego, w czym on śpi (tak obcisłe, że aż nierealne) nic mnie już nie zdziwi. ;)
Kamizelka. I buty. I przede wszystkim spodnie. <3
Wiesz, te ciuchy mają zapewne podkreślić to jego wysportowane ciało Adonisa. Albo nie mogli znaleźć niczego innego.
Niestety dla mnie za duzo i juz taka mala dawka doprowadzila mnie do bolu glowy.
Z tego co pamiętam było tylko to, że Fran i Marco umawiali się do kina przy Cami i Maxim. I Maxi zaproponoał, żeby Cami poszła też i na podwójną randkę pójdą. I gadka przy szafkach. ;P
Najśmieszniejsza scena ? German uprawiający jogging xD
Najbardziej zdenerwowała mnie Esme tuląca się do Germana -,-
Naty była fajnie ubrana - potwierdzam. :)
Padłam przy "Nie widzisz? Mam strój sportowy" ~German, a tymczasem był w opiętej koszuli i jeansach oraz swoich "pantoflach" xDDD
Caxi - blee ... ;)
Hahahaha :D Co 25 odcinków przerwa :)
1-25
Powtórki
25-50
Powtórki
50-80 (drogą logiki) tak przynajmniej piszą na VPL :D
nie no, spoko.
ŻARTUJĘ! JAK ŚMIESZ?! :O
Spoko, u mnie w jednym opowiadaniu Marco będzie z Aną xD Ludmiła z Diego, a Violetka z nie wiem kim, ale nie Leónem i nie Tomasem i nie Diego xD Się zobaczy ^^
<spojler> u mnie marco zdradza fran z aną i w pewnym momencie będzie franetta, a pablo zakocha się w siostrze Braco, Evie. Angie zaręczy się z Beto, Leon będzie z Tomim, a Germanek będzie romansował, a Naxi nie zdradzę, bo już mam piękną scenę napisaną, ale powiem, ze nie będą parą.