PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Podobno w 64 odcinku 2 sezonu ma odbyć się 2 pocałunek Leona i Violetty. Tylko że na to na razie nie wygląda. Bo Violetta zobaczy jak Leon przytula się z ta Larą ;CC ;//
Ktoś coś o tym wie?

ocenił(a) serial na 10
ewciaa99

Już ktoś założył o tym temat. Nie ma co się jarać - prawdopodobnie go nie będzie.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

jaka szczera :D ja tam się nie jaram, chociaż Lara zasługuje na kogoś lepszego niż Leon ; )

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Czy tylko ja przeczuwam, że to będzie drugi pocałunek nie Leonetty? Reżyserzy lubią robić nas w konia, zrobią drugi pocałunek Camili z tym Brodueyem (jego pierwszy, ale jej drugi) i dzieci przed telewizorami będą buczeć.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja też myślę, że to nie będzie pocałunek Leonetty, chociaż nie powiem, chciałabym:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

A ja nie chciałabym, bo to by w tym momencie było sztuczne.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Niby się teraz nie lubią, więc niby dlaczego mieliby się całować? Uważam, że to zmyłka scenarzystów. Ale i tak nie mam nic przeciwko, niech się całują:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Violka w 64 odcinku będzie zajęta swataniem Marco i Fran.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Już się boję co z tego wyjdzie:)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Możliwe, ze to będzie pocałunek Marcesci. Nie twierdzę na 100%, ale wg. to nie będzie pocałunek Leonetty

KeThA

Leonette skreślam praktycznie na 100%, to by było idiotyczne gdyby to była Leonetta, Leon przytula się z Larą niby taki szczęsliwy i co p chwili zapomina o wszystki i idzie się całować z Vilu?
licze na Marcesce ! :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Nie tylko ty :) Reszta nie pasuje. Poza nimi tylko Marco i Ana, ale to by było żałosne!!!

KeThA

Tak wiem, że jeszcze oni mogą wchodzić pod uwagę, ale nie! nie! nie! nie zdzierżyłabym tego!
To musi być Marcesca i ich romantyczny pocałunek! To nie przypadek, że wszystko będzie w tym klubie gdzie się poznali to musi być odcinek Marcesci :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Serio, ja bym chciałą taką emocjonalną scenę, jak mówiłyście w innym temacie - uwielbiam takie. Wkurzona Francesca wybiega, za nią Marco, zatrzymuje ją ona chce się mu wyrwać, a on ją przytrymuje i całujeee!!!!! *.* ME gusta <3

KeThA

Tak, taki własnie powinien być <3 mam nadzieje ze to będzie ich pocałunek i że mnie nie zawiodą, bo przed pierwszym też liczyłam na coś romantycznego.
Więc to musi byc ich pocałunek i skoro nawet odcinek ma tytuł "Drugi pocałunek" to musi być wyjątkowy

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, tak, tak i to on ma pocałować ją, namiętnie;)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Tak,, żebym piszczała i zatykała sobie usta, żeby nie pobudzić rodziny! O taki ma być pocałunek :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Weź, bo trzeba będzie włączyć cenzurkę od lat 10 ;p

MagdaJulka

Ja bardziej brałam pod uwage Marco i Fran albo o zgrozo Marco i Ane -.-, bo tak to reszta par albo się jeszcze nie całowała, albo np Diegetta juz miała 2 pocałunki, Leonetta niby nie miała, ale nie sądze żeby chodziło o nich.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ale Marco w następnym odcinku będzie się starał zawalczyć o Fran.

MagdaJulka

No wiem, ale Ana będzie znów coś kręcić i obawiam się że Fran może znów być zła, no chyba że Marco tym razem za nią pobiegnie (a nie jak ostatnio utnie sobie pogawędke z Aną) i ją złapie i się pocałują i może w końcu to będzie romantyczny pocałunek Marcesci!
Czegoś takiego bym sobie życzyłą i na to licze.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

I taki bardziej namiętny, a nie Marco spuszczone recę i się całuje:)

majka5454

On chyba ledwo ogarnął, że się całują, a już się pocałunek skończył ;d

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Francesca go zaskoczyła, mogła najpierw uprzedzić, chłopak nie zdążył się przygotować:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

"Słuchaj Marco, zaraz cię pocałuję, więc wiesz..." :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wiesz niektórzy lubią być przygotowani na to co ich czeka ;p

KeThA

co ty zanim by skumał, mogła mu to powiedzieć z dzień wcześniej ;p "Wiesz jak będziemy się żegnać troche popłacze i cię pocałuje, dasz rade się do jutra ogarnąć?" xD

ocenił(a) serial na 3
karolina199

"Fran! Czemu nie powiedziałaś wcześniej! Musisz odłożyć wyjazd, bo ogarnę dopiero gdzieś za dwa tygodnie" :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Przecież musi wcześniej poćwiczyć! :d

KeThA

Tak mogła mu wgl powiedzieć od razu przy okazji jak mu mówiła, że wgl wyjeżdza ;p
Może by się sprężył i zdąrzył przygotować.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Tak, myślę że by wystarczyło.
"wiesz Marco, ja będę musiała wyjechać, a że chcę, żeby scena mojego wyjazdu była romantyczna to tuż przed cię pocałuję. Jeszcze raz: przed wyjazdem cię pocałuję. POCAŁUJĘ! P-R-Z-E-D W-Y-J-A-Z-D-E-M!"
"aha..."
"I masz mnie przytulić! POCAŁUJĘ CIĘ!"
"Dobrze, mam cię przytulić, będzie romantyczna scena"
"Brawo, kochanie" - klepie go po główce.

KeThA

Daje scooby chrupkę w nagrodę xD
Że też my nie piszemy dialogów i scenariuszy to Violetty :D ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Powinnyśmy stworzyć własny serial, mówię ci *.*
Widzowie by go pokochali!

KeThA

Trzeba zacząć spisywać wszystkie pomysły z filmweba :D Kiedys to jeszcze wykorzystamy :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Kochanie, twój geniusz mnie poraził. Śmieję się jak głupia do laptopa.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Cieszę się słońce, że cię rozbawiłam :) Ja zawsze piszę takie bzdury, takie hobby ^^

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ju dont sej??? Nie zauważyłam ;D Wiedziałam, że mnie w końcu zarazicie (nie tylko głupotą) - jutro nie idę do szkoły, bo się źle czuję. No i mamy durne sprzątanie świata -_-

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ojej, to dobrze, że cię uświadomiłam skoro nie zauważyłaś :) Ja Ciebie głupotą nie zaraziłam, bo jestem porażająco inteligentna , ale przeziębieniem mogłam. Też siedzę jutro w domu :)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Oszyfiście, my w ogóle jesteśmy inteligentne, piękne, pod każdym względem idealne ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jakżeby inaczej :D Idealne my! Mrru *.*

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Muzykalne, uzdolnione pod względem literackim, oczytane, umysły ścisłe ;D No wad nie znajdziesz.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Chciałąbym dodać, że piękne i cudowne, mamy taki urok, który przyciąga wszystkich dookoła!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja też chcę być chora:) Po tych trzech tygodniach znudziła mi się szkoła:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Wierz mi, nie chcesz, ja ledwo żyję...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja żyję tylko tym, że jutro piątek xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ja też to jakoś widzę, że wkurzona Francesca wychodzi, a ten biegnie za nią, przyciąga i się całują.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Bo wielkie umysły jak my myślą podobnie :D
I w końcu Marcesca miaąłby pocałunek a jaki zasługuje ta para :D nie mówię że od razu musi padać deszcz (chociaż uwielbiam pocałunki w deszczu) bo może zbyt filmowo, ale to żeby za nią pobiegł i teraz on ją pocałował by mi wystarczyło.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ah, ta Tomasetta! Ah, te pocałunki w deszczu - chyba w Pamiętniku też się całowali w deszczu <myśli> ~M.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Tak, w Pamiętniku też się całowali w deszczu