Podobno w 64 odcinku 2 sezonu ma odbyć się 2 pocałunek Leona i Violetty. Tylko że na to na razie nie wygląda. Bo Violetta zobaczy jak Leon przytula się z ta Larą ;CC ;//
Ktoś coś o tym wie?
Tak też :D ale mi obsesja na punkcie pocałunków w deszczu zaczęła się chyba od "Śniadania u " ;)
no więc skoro Tomasetta miała taki poałunek, to Marcesca tym bardziej zasługuje na coś równie romantycznego !
Oby nie :< Niestety przeczuwam, że będzie to Leónetta. Wolałbym Caxi lub Marcescę. Sam parring Marco i Any wskazuje jaka to para - Marna.
Może Cami i Broduey? To ich pierwszy pocałunek, ale wszystko się może zdarzyć xxd
Tak, powtórzę, znam ten kabaret :D Ale tutaj mało osób to zna, więc nie używam "don't boat yourself"
I animal to you, że cieszę się iż znasz ten kabaret!
Uwielbiam! Chociaż wolę Młodych Panów i opowieści biblijne po śląsku ;) Ale no women, no cry!
Genialna nazwa dla tej pary, oddaje wszystko co sądze na temat tego parringu.
A z ta Cami to dowaliłeś xD ogarnij człowieku oni stwierdzili, że są tylko przyjaciółmi nic się między nimi nie wydarzy ;p
NJE, NJE BROMI :< Nie ścierpię tej pary :< Wolałbym nawet gdyby Cami była z tym Sebą, ma wrócić :<
Albo najlepiej i Semi i Caxi, tylko jak połączyć te parringi xd
To byłby jakiś kolejny chory trójkąt, czy ty juz zwariowałaś z miłosci do Cami ;p
Nie przesadzaj we wczorajszym odcinku Bromi była słodka, jak Braduey chciał namówić Cami do tańca :D
nie łudz się na Caxi, Maxi jest na wyłączność Naty!
Nie :D Bromi nie jest słodka x.x
A z Semi i Caxi albo wychodzi Cami, albo Sexi xDD
I jak tu zaprzeczyć, że Cami jest cudowna :>
Już wiem, wszystko wiem! Naszemu Sebastianowi zwyczajnie podoba się Maxi, a Cami to tylko przykrywka, żeby zachwycać się Caxi! No tak, to ma sens XDDDDD
NIE KURDE :D Powtarzam: Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi> Sexi to połączenie Semi <Seba+Cami> i Caxi <Cami+Maxi>
Ty się nie zapominasz, te? Synek, możesz co najwyżej wielbić Muzykę (przez duże "M") na klęczkach.
Sexi? w sensie Maxi i Seba ? człowieku zmierzasz w złym kierunku xD
Weź zaakceptuj Bromi już teraz, bo innaczej bardzo cię zawiedzie finał ;p bo jestem na 99% pewna że na końcu będzie Bromi (ten jeden procent tak dla odrobiny niepewności xd)
Cami jest taka pro, że będzie podwójna? ;D No weź, ona jednego faceta nie umie upilnować.
Dla mnie brzmi jak Maxi i Seba ;p żadnej Cami tam nie widze ani nie słysze ;p
zresztą i tak będzie Bromi (tak będe cię tym męczyć! :D o zła ja ;p )
Ja mu już dawno oznajmiłam, że na koniec 2 sezonu go wyśmieję, jak bedzie Naxi :) We wszystkich możliwych miejscach.
Ty wyśmiejesz, że jest Bromi, a ja że jest Naxi.
Zrobimy specjalny temat + na privie napiszemy + w każdym temacie to napiszemy możliwym.