Podobno w 64 odcinku 2 sezonu ma odbyć się 2 pocałunek Leona i Violetty. Tylko że na to na razie nie wygląda. Bo Violetta zobaczy jak Leon przytula się z ta Larą ;CC ;//
Ktoś coś o tym wie?
To jego dusza być musi! Jasio być musi przy swej Karusi, on ją kochał za żywota!
Bo to jest połączenie dwóch parringów, nie może być trzech osób naraz :D A Cami jest tak kochana, że to ona zrezygnowała ;D
To logiczne, że Sebek wolałby żeby była z Sebą, więc ciężko mu się pogodzić z Bromi xxxd
Mnie Broduey wkurzał, bo zaczął się Cami wkurzać dopiero jak Seba się pojawił.
No, ale wczoraj mieli fajną scenę :)
Niech sobie żyją razem, ich połączenie może nie sprawi, że moje życie stanie się lepsze, ale niech będzie;)
HAHAHA XD Marna - świetnie to wymyśliłeś XD
Ja gdzieś pisałam, jak był temat o tytule, że może nam wykręcą numer i będzie Marna XD
ALe chyba bardziej obstawiam Marcescę.
A ja nie mam już historii, tylko historię i społeczeństwo ;) I gadamy o starożytnym Rzymie.
Najprostsza jest. A nie głupie dwudziestolecie międzywojenne czy inny PRL, brr... Wolę Julka Cezara ;D
Julek Cezar jest fajny XD Ale nigdy nie mogę zdzierżyć jak go Brutus potraktował!
A dwudziestolecie u mnie niedługo już :D
Widziałaś Asterixa na olimpiadzie? Tam to było bardzo fajnie zrobione, jak Brutus próbował zabić ojca raz za razem i się nie udawało.
Z filmów Misję Kleopatrę :D
A z animowanych... wielbię zarówno część z Wikingami (poniekąd też przez moją miłość do Skandynawii XD), ale 12 prac Asterixa też lubię!
Cezar bez geparda jest jak gepard bez cętek.
Albo: formacja żółwik! Ale taki jak w przyrodzie!