CZY KTOŚ Z WAS MA TWITTERA I KTOŚ Z OBSADY VIOLETTY WAS OBSERWUJE . MAM PYTANIE CO JA MAM ZROBIĆ ŻEBY MNIE KTOŚ Z VIOLKI OBSERWOWAŁ . A TO MOJE KONTO @OLAALEWIS
Wątpię że Cie ktoś będzie z "Violetty" obserwował :) To są aktorzy i nie obserwują byle fana :) Nie da się zrobić żeby ktoś Cię zaczął śledzić na twitterze, ta osoba musi ze swojej woli to zrobić ;p
To też jest wyjście XD Albo jak ta fanka 1D napisała do nich że jak nie zaczną ją obserwować to skręci kark swojemu psu :D I nie zaczęli jej obserwować to dała im zdjęcie swojego zdechłego psa o.O - możesz tak zrobić, może się uda xDDDD Ale odradzam, zwierze niepotrzebnie ucierpi a do tego mogą Cię nie zasubskrybować xDDDD
A nie, nie ;D Ja nic tutaj nie sugeruję :) Ale nie da się zrobić tak, aby obsada Violetty Cię obserwowała ;p Muszą ze swojej woli :)
Różni ludzie bywają xDDD Ale to z psem to na serio było ... o.O Ale niech ona lepiej tak nie robi :D
Głupota niektórych ludzi mnie przeraża - jak można zabić psa, żeby na durnym portalu być obserwowanym przez gwiazdę ? o.O
najwidoczniej jesteś źle doinformowana. Po pierwsze ona nie zabiła tych zwierząt,ale robiąc te zdjęcia je krzywdziła,(robiła takie zdjęcia swojemu psu i kotu którego ponoć włożyła do miksera ) i wysyłała te zdj do Justina Biebera, One Direction Seleny i innych gwiazd. Tak jest to nienormalne, ale ma już problemy prawne.
Jak to się mówi - co Internet wyświetli, jest prawdą. Osobiście uważam to za kłamstwo :) Ojj dobrze wiem że przekręcą ... Już "gwiazdunie.pl" to udowodniły ;p
hahahah, o gwiazduniach lepiej nie wspominajmy.:D najgorsze,że niektórzy im wierzą .: D
Przytoczony powyżej cytat, był właściwy w tej sprawie ! :D No nic... Lecę, o 6 wstać muszę. Dobranoc <3
Ta, przykładowy genialny artykuł gwiazduń "J. Bieber ma zdjęcie z chłopakiem. Justin Bieber gejem?' Zawsze mnie to rozwala. To se znalazły dowód na jego gejostwo. xD (Nie, nie jestem jego fanką).
A w ogóle witaj na forum. ;)
Jedziemy do niej!
Ale to znaczy tylko, że ona nie kochała tego psa -,- Ja dzisiaj miałam łzy w oczach jak mój kot się zaczepił łapką o fotel i nie umiał (a właściwie umiała) się wydostać xd
Żeby psa poświęcać, jak ten świat sie zniża :p
Ja naprawdę nie rozumiem jak można robić krzywdę zwierzętom , tym bardziej że ja uwielbiam zwierzęta , pamiętam jak nam pani od przyrody opowiadało o filmiku w którym przychodzili co godzinę i wyrywali małpom zęby.
Ja też chciałam być weterynarzem, ale teraz poważnie myśle nad archeologią. Ale jest jeszcze czas xd
No, ja już zaczynam zbierać na studia :D Przypomniało mi sięjak jakąś nastolatkę pytali kim ona chce zostać w przyszłości, to ona odpowiedziała że żulem xd
Ja o wszystko płaczę xD Dzisiaj wyłam jak dziki okoń oglądając pożegnanie Angie w Studio (po raz 10000 ) o.O
PS. Cudowny awatar ^^
Ja dzisiaj ryczałam jak nigdy... Nie wiem czemu -,-
Ach no wiem, bo to Clari ^^