CZY KTOŚ Z WAS MA TWITTERA I KTOŚ Z OBSADY VIOLETTY WAS OBSERWUJE . MAM PYTANIE CO JA MAM ZROBIĆ ŻEBY MNIE KTOŚ Z VIOLKI OBSERWOWAŁ . A TO MOJE KONTO @OLAALEWIS
Ilekroć to oglądam tylekroć płaczę :) Ale wczoraj coś mnie wzięło i się zalałam łzami o.O
No oczywiście ^^
Och no mam nadzieję, że 3 sezon zacznie się od jej powrotu :) Liczę że jak już wróci to powitanie będzie równie wzruszające (tyle że wesołe) co pożegnanie :)
Oj tam ;p Jakoś mnie wiek nie rusza nigdy ;p Jak to się mówi: liczy się wnętrze człowieka ;)
Oglądałam Violkę... Teraz? Powinnam zabrać się za angielski, ale wiem że zrobię to jutro na przerwie xD Toż to takie łatwe, że przedszkolak by zrobił ;p Opis ulubionego filmu... Opiszę jej Shutter Widmo xDDD
Ja też oglądałam, teraz powinnam matme robić, ale mi się nie chce ;D Opis ulubionego filmu. Ło Bosh.
Prawda? Łatwe... -,- Ja pewnie powinnam teraz też rozdział napisać, bo Weronika nie może :/ Ale no nic... :D Ohuhuhu dzisiaj "Na dobre i na złe" xDDD
Hahahah :D Ja muszę angielski przemyśleć, napisać rozdział. Do Wojtka jeszcze iść muszę o.O Jpdl ... -,- A siedzę na fb, fw, bloggerze... ;d
Wojcieeeech <3 Mój przyjaciel... ;) Tylko po co mnie on wzywa o.O No nic... ;p
Hahahah xD Wybacz, czasami się zapominam że ktoś nie wie że to mój przyjaciel :) To dlatego :) Po prostu jestem przyzwyczajona że każdy wie :D
Hahahahhaha :D Oj tam, czepiasz się ^^ My tu kółko zapoznawcze urządzamy ! ;ppp
Ohuhuu.. Ładne imię ;)
Moja koleżanka dzisiaj mi oznajmiła, że chce, aby Violetta była z Tomasem, Angie z Germanem (!) i Cami z Maxi (?). Boje sie jej :P
Dobra, już ją akceptuję - Germangie ! Awww ^^ Ale Tomaletty i Caxi nie przeżyłabym... Tak jak Gesmeraldy -,-
Ja też chcociaż Leon coraz bardziej mnie wkurza tymi swoimi fochami :/
Ja genialna zdjęcia telefonem robiłam jak na tej ławce siedzieli xD
Achh no mnie też xDD
Hahahahaha :D Ja tam robiłam zdjęcia w 73 odcinku - Germangie ♥ Nawet jeszcze je gdzieś mam ! o.O
Tak taki typowy facet. Foch na cały świat, zaraz drugą sb znajdzie, a poprzedniej widzieć nie chce :P "Dobrze, pójde jak Violetty nie będzie, bo nie chce jej widzieć"
Cykamy fotki każdej odpowiedniej parze! xDD
Ja jestem nieprzewidywalnie entuzjastyczna ... Także :D
Ponieważ znalazłam te zdjęcia ! XD
Włączę się do rozmowy. :D Ta, nudzi mi się. Czekam na powtórkę. Nie mam co robić. Tomaszetta rządzi, nie wiem, co masz do niej. :D
Ja wydrukowałam pół roku temu dwa egzemplarze zdjęcia pocałunku Germangie - jedno mniejsze, drugie większe. Większe wisi nad biurkiem, mniejsze mam w notatniku. :D
Hua, hua. Skai się wtraca. :P
Co słychać, kochane? :D
Tomaszetta? ,_, Ja i tak Leónettę wolę ! :P Czy ktoś coś mówił że mam coś do Tomaletty ? o.O
Mi drukarka padła - bywa. Tak to bym nosiła jedno w piórniku, a drugie przyczepione do biurka bym miała ! :D
Mi tam nie przeszkadza xD Rozmowa będzie ciekawse :D
Nic nie słychać ;3 Jutro nie mam matmy -,- (z tego się nie cieszę ;p) i historii < z tego się już cieszę:P A u Cb ? ;D
"Ale Tomaletty i Caxi nie przeżyłabym..." To jest Tomaszetta. :D Ewentulanie Toaletta.
Mi też już nie działa. Ogólnie chciałam wtedy wydrukować parę zdjęć. O dziwo tylko te dwa się wydrukowały dobrze - chociaż na czarno-biało. Ja mam jedno nad biurkiem i zawsze na nie patrzę, jak się uczę lub po prostu w pokoju jestem. Uśmiecham się wtedy smutno i myślę, jak mogło być pięknie.
Ach, Ty jednak z tych lubiących matmę? Też ją lubię. Zresztą siedzę ze świetną z dziewczyną, mamy genialne tematy i całe lekcje przegadujemy. Ale matematyka rządzi też tak ogólnie, matematycznie.
Ja nie miałam dziś matmy. Nie narzekałam, bo skończyłam godzinę wcześniej. :P A w piątki ogólnie w planie nie mam.
Ale historię bardzo lubię. Mamy fajnego nauczyciela "nawet". Dziewczyna mówi, że widziała coś tam w internecie i może panu pokazać, a on: "Wyślij mi na fejsie" i ciągle takie mamy dziwne żarciki tego innego pokroju z nim. XD Ludwik XIV "Król Słońce" - dlaczego? "Dziecko Polsatu". On stwierdził, że na Polsacie są reklamy przerywane filmami. xd
Jutro mam biologię, geografię i ostatnią religię -,- I angola za WF. Żyć, nie umierać.
Moja wypowiedź bez ładu i składu, ale jak mawia moja psorka - Ma to sens matematyczny.