CZY KTOŚ Z WAS MA TWITTERA I KTOŚ Z OBSADY VIOLETTY WAS OBSERWUJE . MAM PYTANIE CO JA MAM ZROBIĆ ŻEBY MNIE KTOŚ Z VIOLKI OBSERWOWAŁ . A TO MOJE KONTO @OLAALEWIS
Achhh o.O No tak :D Ale ich jako pary nie lubię :) Osobno a i owszem ;p
Kocham matematykę <3 Ale sama nie wiem co lepsze.. Czy geografia czy matematyka ;p Bo za matmę mamy gegrę i nie wiem co mam o tym myśleć o.O No nic ;d
My faceta od WF mamy z lekka zboczonego ;p Każe nam się wypinać w jego stronę, do mnie jakieś dziwne teksty wali, albo do Magdy, ona powiedziała do mnie do mnie "Piłka przeleciała nade mną, wpadła na górę, chodź ze mną", a Miłosz (Wuefista) do niej tak: "Ja Cię bardzo chętnie przelecę" albo moją przyjaciółkę chwyta za kolano i mówi do niej "Hej Karolinko" i jej tzw. dzióbek (jak Martina) nie cierpię go jednym słowem :D
Ja mam jutro Historię (Informatykę) Chemię, WF (nie ćwiczę xD ) Matmę (Gegrę) Plastyke, Angola i Religię . ;ppp
Nie jest bez ładu i składu ! xD Ja uwielbiam swoją matematyczkę ;p Nie dość że na nas ani razu nie podniosła głosu (serio... ani razu, nie wyobrażam sobie jej krzyczącej, może ze względu że jest młoda... sama nw ;p ) to jeszcze fajnie tłumaczy :D
To moja jest jakaś chaotyczna ...
Ja za gegrą nie przepadam, nudzi mnie. Nasz facet jest dziwny, ale strasznie mnie lubi, więc mogę sobie pozwalać. :D
Miłosz? XD Nasz facet od WF-u zboczony właśnie nie jest. Nawet jak robimy jakieś ćwiczenia to mamy się nawzajem asekurować, bo on nie chce nas dotykać, żeby go o coś nie oskarżyli, ogólnie pewnie po prostu mu się nie chce. Jak on gada, że tak żyje, żeeby się nie narobić a zarobić. XD Można się na ludzie z nim z różnych rzeczy dzwinych pośmiać. Więc jest spoko. :P Ostatnio gadałam z nim o więzieniu. xd
Ja mam na 9. GDDW, emmm... biola chyba, WF (znaczy angol, bo zastępstwo), plastyka, gegra, religia. :P
Ja nie wyobrażam sobie krzyczacej mojej od niemca. Jeszcze z miech temu nie wyobrażałam sobie krzyczącej chemiczko-fizyczki. Ale ostatnio wpadła w mega furię na naszej lekcji. To było straszne. Trauma mi zostanie do końca życia...
Miałam super kobitę od matmy, ale rodzić poszła. Teraz mam dziwną panią, która jeszt przekonana, że wszystko umiem, bierze mnie ciągle do tablicy i nie wiem czemu, ale lubi. o.O
Miłosz, Miłosz.. Durny facet ! :D Ale jest na "macierzyńskim" xD Więc spokój jest i z Łucją mamy ;D
Ja mam jutro 7 lekcji... ;) Na 15 w domu będę... Nareszcie piątek :) Hahaha :D Ja sobie nie wyobrażam krzyczącej matematyczki, ona zawsze spokój ducha zachowuje i mnie wielbi :) U nas jest straszne jak baba od ang. wpada w furię :D Całą klasę zaczyna pytać - ale to tam...
Baba od niemca ?! - Postrach gimnazjum... 2 kartkówki na lekcji i jeszcze śmie mnie babsko wyzywać od idiotek ! -,- Ogólnie ona mnie gnębi xD Nienawidzi mnie (tak jak reszty klasy, ale mnie szczególnie - kiedy ja jej nic nie zrobiłam...) Uwielbia mnie poniżać itp. Zawsze mnie do tablicy bierze, bo wie że nic nie umiem xD Ona ostatnio nam zadała 300 słówek do nauczenia się na drugi dzień ;) Albo zrobiła KARTKÓWKĘ na 30 zadań. Ona nam nic nie tłumaczy, kompletnie nic. Tylko, przykładowo wypisze czasowniki modalne i zadaje nam 10 zadań do domu. Żadnych odmian nie napisze ani nic - nie cierpię babska... Nasza była wychowawczyni nam powiedziała, że jak przyszła do szkoły to myślała że ona ma 40 lat (a ma 26...) :D
Moja nauczycielka od matmy na bliźniaków :D Akurat jak szłam do 1 gim. do wróciła :P I przez pół roku mieliśmy inną wychowawczynię, a potem z macierzyńskiego wróciła p.Angelika. ;p Ale ona uczy ang. słabszą grupę ;)
Mnie lubi baba od matmy, angielskiego, geografii, fizyki, biologii (zarazem chemii) xP A nienawidzi od niemca :P I ze wzajemnością :)
Nie cierpię historii ! :D Tak samo jak WFu .. To znaczy sam w sobie sport lubię (zależy jaki) ale obecnego WFu nie lubię :) Matmę uwielbiam <3 :D Tak jak biologię, chemię czy geografię lub polski ^^ Chociaż z Polskiego wszystko psuje ten przeokropny babsztyl :) A Niemieckiego to nienawidzę ;D Baba mnie gnębi ;p Mamy nawet 2 kartkówki na lekcji - to jest normalne ?
To ja chemii, biologii, geografii i niemieckigo jeszcze nie mam.
Ja też nie lubie WF-u za nauczyciela. Kretyn jeden... Ostatnio całą lekcje biegaliśmy w kółko!
Polski lubie, ale mam z dyrektorką -,-
Większość dziewczyn z mojej klasy prawie wypluła płuca po osiemsetce. A reszta stwierdziła, że nie może zaliczać bo - serduszko, bo paluszek, bo główka, bo okres itede.
Hahahahaha :D Ja wypluwam płuca po kilometrze bo mam astmę xD Ale i tak biegnę dalej - bo to lubię ;P
Znam to skądś . ;pp
Wchodziłaś kiedyś na te całe gwiazdunie? Ja tam przed chwilą weszłam, patrze a tam taki hejt na Tini! Oczywiście ja, genialna musiałam sie wtrącić i aktualnie kłóce się z pewną hejterką, wyrzuciła z siebie taki komentarz jak kiedyś Skai spam o Angie :P Te mi o jakimś Mtv mówią, a ja o VotaFans, te mi, że Tini to dz***a, ja, aby jej nie obrażali xD Itede, Itepe.
Serial? W sumie serial jakiś nie wiadomo jak błyskotliwy nie jest. Dopóki nie obraża mojej Angieszki niech sobie pisze. Jest szansa, że złamie rękę. :D
A Martyny nie lubię. :P
No w sumie. Jakby nie patrzeć oglądamy to. :P
Martyny, Martyny. Jeremiasa spolszczyli to ja mogę Martinę, Tomiego, Angie... :D
Pozazdrościć ci tylko tych zdjęć! Też takie chce! Mogliby sprzedawać takie wielkie plakaty ich pocałunku! xD
Mnie też sie nudzi, ale za to mam 4 strony matmy, więc spoko. Jeszcze na jutro na sprawdzian sie przyrody nauczyć, a i kartkówka z matmy. Nieee...
Zbiliby na tym fortunę. :P
No to życzę powodzenia. Ja mam jutro sprawdzian z gegry i widzisz jak zakuwam. :D
Bo my wszystkie to takie kujonki jesteśmy! Do domciu przychodzimy, zadanko, uczymy sie cztery godzinki, a potem spać o 20.00 xD W sumie to moja mama by tak chciała, ja tu na fw siedze, a w poniedziałek wywiadówka :P
Ja miałam wywiadówkę wczoraj. :P
Jak na razie daję radę w szkole, ale nie wiem, jak to będzie dalej. ;p
Ne pewno xD Zauważyłam, że każda fanka Angie jest za Germangie, my chcemy dla niej jak najlepiej *.*
Najzwyczajniej w świecie chcemy, żeby była szczęśliwa z facetem, którego kocha. Jaki by nie był. Rozumiemy, że nasza Cesarzowa nie byłaby szczęśliwa z nikim innym.
A ja dalej nie wiem czy ty za Germangie o.O Nie mogę was popamiętać ! :D Wiem że Skai. za G. bo ma bloga ;P A reszty nie pamiętam, to źle... Mam złą pamięć ;d
Wydaje mi się, że ona za Germangie.
Po mnie jasno i oczywiście widać, które połączenie wolę. :D
Ależ oczywiście ;P Po mnie chyba też. :D Echhh ... Do teraz ubolewam że pożegnamy się z Angie w 66 odcinku ;
Zapamiętaj:
Germangie,
Leonetta,
Naxi,
Fedemila,
Marcesca,
Bromila,
Ramallga.
Ja nie zapamiętasz to zanotuj xD
Zapamiętać: Te same co ja. :P Ale przekuję się ostatnio do Diegletty. Sama nie wiem, na obie fajnie popatrzeć. Fajnie popatrzeć, że się coś dzieje, a nie jak dziś - gadka szmatka o niczym cały odicnek. ;p
Dieletta jest ciekawa :) Ostatnio polubiłam nawet to połączenie ;p León ma swoje fochy i "widzi mi się " :P Dokładnie, najnudniejszy odcinek ever ;p I JEREMIASZ .. A nie Heremijas.. -,-
Hahahaha :D
A mnie Clari,Tini, X. Diego, Rugg, Lodo, Cande i reszta :D Tylko tak samo jak Ty - jeszcze o tym nie wiedzą ;p