Była już taka akcja ale pora na wielki powrót.Doszło do nas całkiem sporo osób, więc czas się
zobaczyć,pokazać. Ustawiajcie na avki swoje zdjęcia i już :D
Macie mnie na avku :D
Zaczynamy :p
PS Sory nie mam weny na na napisanie długiej wypowiedzi ;D
Nie wiem, może przerzucili się na inne forum?
Powrócą wraz z drugim sezonem po polsku ;) ~M.
Aha. Ja nie mam pamięci do imion. Cały czas zaczepiam pierwszą klasę ich imionami, a okazuje się, że oni tak się nie nazywają. Błażej ataku dostaje jak znów słyszy, że mówię do niego "Błażej". Magda nie może zrozumieć, że nie pamiętam imienia swoim imienniczki (ale już zapamiętałam), a Dominik okazał się Patrykiem ;( ~M.
Ta taka bez włosów (tak wygląda o;) co gorzej wyszła, ale Magda dała jej do wyboru dwa zdjęcia i to było lepsze w pełnej wersji to Julia, a ta co ładniej wyszła z widocznymi kręconymi włosami to Magda. Swojej ulubionej fryzury nie mogłam sobie zrobić, bo sama nie potrafię i musiałam w kucyczku być na zdjęciu, ale już się nad sobą nie użalam. Wrzucę sobie może jakieś zarąbiste na bloggera zaraz. :D ~J
Tam mam zajebiste, ale jeszcze lepiej wyglądałam zanim sobie grzywkę ścięłam na prostą (znaczy, już od lipca nie mam prostej grzywki, ale nie mam też takich zajebistych jak miałam wcześniej). ~J ~J
No weż ;'(
http://www.youtube.com/watch?v=6zu9svX2L7A
Obejrzyj se to , no proszę ja chce zobaczyć poslkiego xabiego :D
Ksabjani :D
No proszę :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A się nie dam i znowu poproszę :) XD
Proszę :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
Nie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))
Tak ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))
Powiem również że lubię czasami powkurzać ludzi XDDD
Co muszem zrobić byś się zgodził ?
:))))))))))))))))))
I tak się nie zgodzę ;D Przecież ja jestem w takim okresie, gdzie się zmieniam i staję się mniej podobny do Xabianiego, co Ci za różnica; D
no weź proszę , nie wstydź się :)))))))))
A może chce np zrobić wykres podobieństwa ciebie ixabiego chce zrobić ? ;D
Oj tam, pewnie blefował że jest podobny do Xabaniego i teraz nie chce się pokazać;)
Takiego nie przekonasz.
Bo moje;)
Ale już mogłeś pokazać to zdjęcie, nie widzisz jak dziewczyna się napaliła:)
Wyslij jej w prywatnej skoro nie chcesz żeby inni widzieli.
Aparat w telefonie, robisz i masz.
Chyba, że już zmyłeś makijaż to może być problem xd