Była już taka akcja ale pora na wielki powrót.Doszło do nas całkiem sporo osób, więc czas się
zobaczyć,pokazać. Ustawiajcie na avki swoje zdjęcia i już :D
Macie mnie na avku :D
Zaczynamy :p
PS Sory nie mam weny na na napisanie długiej wypowiedzi ;D
Kids Choice Awards
O 24 zaczyna się :)
http://kidschoiceawardsargentina.mundonick.com/livestream/
Będzie Diego Ramos prowadził :)
No właśnie tak się zastanawiałam czy to to, ale nie chciałam się zhańbić.
Nie, nie oglądam :D Nie chce mi się.
28.10 mam otrzęsiny, próbuję ogarnąć układ, ostatnio były próby na dzień nauczyciela, różaniec, konkursy. Teraz powoli wszystko ogarniam. Skończy się październik, to będę miała zdecydowanie więcej czasu :)
Taneczny, 4 dziewczyny i 4 chłopaków muszą zatańczyć do piosenki Skrillex - Bangarang. Musiałam z dziewczynami wszystko wymyślać, a i tak nie mamy całości, a chłopacy sobie to olali :D
Dziś mieliśmy ognisko, wszyscy nawalali się liśćmi, chłopacy piekli ziemniaki, bo dziewczyny nie umiały, moja wychowawczyni zjechała na linie, moja wychowawczyni: "Po co oni przeskakują przez ten rów do tych owiec" na to wychowawczyni klasy b: "No jak to, chcą dołączyć do stada" xD
Ta w warkoczu to Zuzia , ona ma 13 lat ,a ta obok niej to ja Amela i ja mam 12 lat.
Haha oglądałam to kiedyś, ale jakoś nie pamiętałam tego :D
Nie podoba mi się za bardzo jej głos...:/
No właśnie taki jakiś komputerowy ma ten głos, mogli dać to komuś do zaśpiewania kto nie jest taki sławny, ale przynajmniej umie śpiewać :D
Wszystkie jesteście piękne i wgl. a że mąż i żona to jedno ciało to macie mnie na avku, jakby nie patrzeć :D