PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Tv mozemy sie poznac i o sobie opowiedziec.
Zacznę od siebie :-)
Mam na imię Aleksandra Maria ale częściej zwana jestem Olą lub Plumkiem.
Mam 14 lat, rocznik 99 wiec juz chyba jestem za stara na Violette.
Viole ogladam od 50 odc, ale w tydzien nadrobilam zaległości :-D.
I mozna by powiedziec ze jestem zdrowo jebnięta xd

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jak mogę napisać twoją autobiografię? Geniuszu, autobiografię pisze się o sobie ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wiem! To był dowcip dla inteligentnych zamieszczony w moim wypracowaniu na mój własny temat :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Aaa, jak tak to spoko. Fajnie.

(kojarzysz tą reklamę, t-mobile bodajże? - Jakiś mały ten tablet. - To smartfon. - A, jak tak to spoko. Fajnie.)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie kojarzę, bo tv nie oglądam - ja siedzę cały dzień przed komputerem :P

ocenił(a) serial na 2
Izzie_

Aha. No to ja, jak wiecie piszę opowiadania (oszyfiście fenomenalne! ;D), słucham muzyki - lubię Metallicę, Nirvanę, lubię Bryana Adamsa, Bon Joviego, Nickelbacka, Queen, LemON, Dżem, Perfect, czasem sobie posłucham Jacksona albo Rolling Stones'ów, no i wielu, wielu innych. Czytam bardzo dużo, za dużo, i mam przez to dziwne pomysły. Nienawidzę uprawiać sportu, za to chętnie go oglądam, w szczególności skoki narciarskie, tenisa, piłkę nożną i lekkoatletykę. No, w piłkę ewentualnie mogę pograć, ale zawsze kopię wszystkich po łydkach. Jestem dobra z matematyki, mam psa - kanapowca, mieszkam na wsi i jestem uzależniona od kawy. Mam ciemne włosy, niebieskie oczy, bardzo mocne okulary, 165 cm wzrostu (wagi nie podam xD). Mam bloga o Violetcie, jakby ktoś nie wiedział, serdecznie zapraszam (ach, nie ma to jak autoreklama) - http://kochac-bardziej.blogspot.com

tears_in_heaven

Jeszcze numer buta :D

ocenił(a) serial na 2
zielona1218

A, spoko. 38 i pół. Czyli na ogół noszę 39, ale czasem 38 pasuje ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Skoki narciarskie, o taaak :D Ja już czekam na sezon, na Kotka, na Żyłkę, na Stoszka i Austriaków no i oczywiście na Tepeska <3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Mój Kot <3 I Deskomb sewła, i "dziadek Kasai". Tak, nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Może być twój o ile zauważyłaś jego szlachetny sposób wyginania się przy odepchnięciu się z belki startowej :D
dekomsewuła - on jest cudowny! :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Garbik, fajeczka...? Nie no, a ja po prostu ich wszystkich uwielbiam. Ale Kocik jest przystojny ;D Jeszcze ten, no... Biegun? Któryś ostatnio z tych mniej znanych Polaków tak dobrze skakał, wygrał któryś konkurs z letniego grand prix.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

dupka wysoko i lecimy :D
Hm... nie za bardzo śledzę letnie grand prix. Z mniej znanych to jest: Murańka, Miętus, Hula, Biegun, ten na Z! Jak mu było nooo... Nie pamiętam :D I jeszcze jeden, co miał nazwisko, jak jakiś polityk.
Tamten na Z był Aleksander, czy coś takiego...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Na Z to na bank Zniszczoł. Jak polityk? Nie znam.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Kubacki jeszcze jest.
ZIOBRO! On się zwi Ziobro. Tak, chodziło mi o Zniszczoła.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Taa, mój tata zawsze pyta "Co on zniszczoł?".

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

A myślałam,, że takie rzeczy tylko u mnie :D

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

Aha, gdyby tak kogoś to obchodziło - dorzucę jeszcze do siebie, że uwielbiam gotować i piec, trochę śpiewam, trochę gram, trochę rysuję, maluję, pełny pakiet uzdolnień artystycznych ;D Nienawidzę: tańca, piłki ręcznej, lodów bananowych, rodzynków w ciastach, "Trudnych spraw", disco polo, koloru różowego, samoopalaczy i hipsterów.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

CO do różu, piłki ręcznej, ldów bananowych, rodzynków, samoopalaczy... Dobra, do wszystkiego się zgadzam :P

Izzie_

Jestę Paulinę (gdyby ktoś nie zauważył)
Mam 15 wiosen.
Mam 173 cm i mam nieproporcjonalnie małą stopę do mojego wzrostu xd
Jestem dość chuda, mam długie nogi i brązowe włosy (i nie, nie wyglądam jak Violetta xd Moje nogi nie są prostymi wihajstrami a włosy mam długie i pofalowane xd)
Moja siostra mówi że z twarzy przypominam (o podły losie) Naty
Poza piłką ręczną moje życie nie ma większego sensu. Ewentualnie lubię pograć w tenisa ziemnego lub siatkówkę ;d
Mieszkam w Wielkopolsce (Kolejorz ;3)
Grywam na gitarze, lubię pośpiewać [nie zawsze wychodzi to że tak powiem... profesjonalnie ;/]
Mam dość duże mniemanie o sobie ;D
Poza Violettą oglądam "How I Met Your Mother" i "Pretty Little Liars" <3
Wolę koty od psów, ale pieski też lubię ;3
Lubię muzykę (tak bardzo oryginalność)
Lubie jeść. Lubie spać. Mój tryb życia jest zbliżony do usposobienia leniwca.

Uwaga!!! Punkt kulminacyjny czyli najważniejsza wiadomość o moi:
Nigdy nie oglądałam Titanica.

Dziękuję za uwagę.
Jeśli to już czytacie to kliknijcie proszę ;) http://www.pah.org.pl/o-pah/8/ http://www.pmiska.pl/
Komentujcie, subskrybujcie i do zobaczenia w kolejnym odcinku ;*

paulina25174

Ja też nigdy jakoś nie dałam rady obejrzeć Titanica całego :D

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

HIMYM! Niedługo nowy sezon ! <3 Chcę ślubu Barneya i Robin ;D Koffam ich

Nie znoszę Titanica! Koleżanki mnie zmusiły do obejrzenia kilka miesięcy temu :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Myślałam, że jestem jedyną osobą która nienawidzi Titanica.

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

Nie, nie jesteś :D Moja ocena dla tego filmu to 3: tylko za scenę w której kapitan zostaje zalany :D Była fajna!

ocenił(a) serial na 8
paulina25174

"Moja siostra mówi że z twarzy przypominam (o podły losie) Naty " - Czemu? Naty jest śliczna! :)

julia_555

akurat z całego serialu Naty podoba mi się najmniej ;(

ocenił(a) serial na 3
paulina25174

Przeca ona jest śliczna <3

KeThA

Nie mówię że jest jakaś brzydka, ale widziałam ładniejsze twarze ;D Może to też jej włosy mnie odrzucają, sama nie wiem xd ale ja nie jestem taka jak ona tylko z dziewczyn z serialu mam najbardziej podobną do niej twarz ;p Ostatnio coraz bardziej podoba mi się twarz Martiny xd

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Bo jest ładna z twarzy, nie można jej nic zarzucić:)

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Ona ma takie piękne włosy! Ja mam proste jak druty, od zawsze marzyłam o takich lokach, jak ma Alba.

tears_in_heaven

Ty się ciesz że masz proste włosy ! Ile jak bym dała żeby takie mieć... Bo chciałabym mieć taki baaardzo długie ale mam tylko do połowy pleców bo zawsze się skręcą i skurczą i nie widać że są długie :(

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Ta, jasne. Zwłaszcza, że muszę je codziennie myć, bo inaczej wyglądają strasznie. Nie mają za grosz objętości, do tego są cienkie i łatwo się niszczą, rozdwajają. I to bardzo widać. Nie przekonasz mnie!

tears_in_heaven

Wolałabym mieć takie niż moje xd W moim przypadku albo się ma szopę na głowie, albo się nie ma -,- kwestia szczęścia ;d a już o ułożeniu jakiejkolwiek fryzury samemu szkoda gadać ;d

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Phi. Rozpuszczone loki wyglądają ślicznie. Spięte w kitkę - jeszcze ładniej. A ja, cokolwiek bym z moimi nie zrobiła, wyglądam pospolicie.

tears_in_heaven

Jeszcze się taki nie urodził coby kobiecie dogodził ;)

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Ano. Chce się mieć to, czego się nie ma.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Not true, ja mam proste, długie włosy i je kocham i chcę je mieć już na zawszeee!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ale ty jesteś nietypowa i jedyna w swoim rodzaju xD.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Załóżmy, że to komplement - bo mnie ludzie tylko komplementują, nie mają co krytykować - więc dziękuję :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Oczywiście, że to był komplement. A jakże by inaczej.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

No, tak właśnie myślałam :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja też mam proste i nigdy bym nie chciała mieć kręconych, tylko kłopot z nimi xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Oj to prawda, ja mam od urodzenia kręcone i od zawsze chce mieć proste. Codziennie mam szopę na głowie, i nigdy nie chcą mi się ułożyć tak jak ja chcę -,-.

ocenił(a) serial na 8
paulina25174

Według mnie Naty, Ludmi i Fran są najładniejsze.

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Pretty Little Liars też kocham <3

majka5454

ja niedawno zaczęłam oglądać ale wciągnęło mnie ^^ Ale gdziekolwiek nie oglądam na necie to jacyś debile spojlerują w komentarzach ;(

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Ja też niedawno. Skończyłam 2 sezon dopiero:)

majka5454

2 sezon? xd ja na połowie 1 nie jestem :D

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

To masz jeszcze 3 sezony, ja 2

ocenił(a) serial na 5
paulina25174

How I Met Your Mother uwielbiam ale zabrali mi Comedy Central i nie mam gdzie oglądać ;(
Jak byłam w Niemczech to oglądałam po niemiecku ale niestety te odcinku,które już leciały u nas :P

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

zalujak.tv ;D Ja tam oglądam