Tv mozemy sie poznac i o sobie opowiedziec.
Zacznę od siebie :-)
Mam na imię Aleksandra Maria ale częściej zwana jestem Olą lub Plumkiem.
Mam 14 lat, rocznik 99 wiec juz chyba jestem za stara na Violette.
Viole ogladam od 50 odc, ale w tydzien nadrobilam zaległości :-D.
I mozna by powiedziec ze jestem zdrowo jebnięta xd
Jak mogę napisać twoją autobiografię? Geniuszu, autobiografię pisze się o sobie ;D
Wiem! To był dowcip dla inteligentnych zamieszczony w moim wypracowaniu na mój własny temat :D
Aaa, jak tak to spoko. Fajnie.
(kojarzysz tą reklamę, t-mobile bodajże? - Jakiś mały ten tablet. - To smartfon. - A, jak tak to spoko. Fajnie.)
Aha. No to ja, jak wiecie piszę opowiadania (oszyfiście fenomenalne! ;D), słucham muzyki - lubię Metallicę, Nirvanę, lubię Bryana Adamsa, Bon Joviego, Nickelbacka, Queen, LemON, Dżem, Perfect, czasem sobie posłucham Jacksona albo Rolling Stones'ów, no i wielu, wielu innych. Czytam bardzo dużo, za dużo, i mam przez to dziwne pomysły. Nienawidzę uprawiać sportu, za to chętnie go oglądam, w szczególności skoki narciarskie, tenisa, piłkę nożną i lekkoatletykę. No, w piłkę ewentualnie mogę pograć, ale zawsze kopię wszystkich po łydkach. Jestem dobra z matematyki, mam psa - kanapowca, mieszkam na wsi i jestem uzależniona od kawy. Mam ciemne włosy, niebieskie oczy, bardzo mocne okulary, 165 cm wzrostu (wagi nie podam xD). Mam bloga o Violetcie, jakby ktoś nie wiedział, serdecznie zapraszam (ach, nie ma to jak autoreklama) - http://kochac-bardziej.blogspot.com
Skoki narciarskie, o taaak :D Ja już czekam na sezon, na Kotka, na Żyłkę, na Stoszka i Austriaków no i oczywiście na Tepeska <3
Może być twój o ile zauważyłaś jego szlachetny sposób wyginania się przy odepchnięciu się z belki startowej :D
dekomsewuła - on jest cudowny! :D
Garbik, fajeczka...? Nie no, a ja po prostu ich wszystkich uwielbiam. Ale Kocik jest przystojny ;D Jeszcze ten, no... Biegun? Któryś ostatnio z tych mniej znanych Polaków tak dobrze skakał, wygrał któryś konkurs z letniego grand prix.
dupka wysoko i lecimy :D
Hm... nie za bardzo śledzę letnie grand prix. Z mniej znanych to jest: Murańka, Miętus, Hula, Biegun, ten na Z! Jak mu było nooo... Nie pamiętam :D I jeszcze jeden, co miał nazwisko, jak jakiś polityk.
Tamten na Z był Aleksander, czy coś takiego...
Kubacki jeszcze jest.
ZIOBRO! On się zwi Ziobro. Tak, chodziło mi o Zniszczoła.
Aha, gdyby tak kogoś to obchodziło - dorzucę jeszcze do siebie, że uwielbiam gotować i piec, trochę śpiewam, trochę gram, trochę rysuję, maluję, pełny pakiet uzdolnień artystycznych ;D Nienawidzę: tańca, piłki ręcznej, lodów bananowych, rodzynków w ciastach, "Trudnych spraw", disco polo, koloru różowego, samoopalaczy i hipsterów.
CO do różu, piłki ręcznej, ldów bananowych, rodzynków, samoopalaczy... Dobra, do wszystkiego się zgadzam :P
Jestę Paulinę (gdyby ktoś nie zauważył)
Mam 15 wiosen.
Mam 173 cm i mam nieproporcjonalnie małą stopę do mojego wzrostu xd
Jestem dość chuda, mam długie nogi i brązowe włosy (i nie, nie wyglądam jak Violetta xd Moje nogi nie są prostymi wihajstrami a włosy mam długie i pofalowane xd)
Moja siostra mówi że z twarzy przypominam (o podły losie) Naty
Poza piłką ręczną moje życie nie ma większego sensu. Ewentualnie lubię pograć w tenisa ziemnego lub siatkówkę ;d
Mieszkam w Wielkopolsce (Kolejorz ;3)
Grywam na gitarze, lubię pośpiewać [nie zawsze wychodzi to że tak powiem... profesjonalnie ;/]
Mam dość duże mniemanie o sobie ;D
Poza Violettą oglądam "How I Met Your Mother" i "Pretty Little Liars" <3
Wolę koty od psów, ale pieski też lubię ;3
Lubię muzykę (tak bardzo oryginalność)
Lubie jeść. Lubie spać. Mój tryb życia jest zbliżony do usposobienia leniwca.
Uwaga!!! Punkt kulminacyjny czyli najważniejsza wiadomość o moi:
Nigdy nie oglądałam Titanica.
Dziękuję za uwagę.
Jeśli to już czytacie to kliknijcie proszę ;) http://www.pah.org.pl/o-pah/8/ http://www.pmiska.pl/
Komentujcie, subskrybujcie i do zobaczenia w kolejnym odcinku ;*
HIMYM! Niedługo nowy sezon ! <3 Chcę ślubu Barneya i Robin ;D Koffam ich
Nie znoszę Titanica! Koleżanki mnie zmusiły do obejrzenia kilka miesięcy temu :D
Nie, nie jesteś :D Moja ocena dla tego filmu to 3: tylko za scenę w której kapitan zostaje zalany :D Była fajna!
"Moja siostra mówi że z twarzy przypominam (o podły losie) Naty " - Czemu? Naty jest śliczna! :)
Nie mówię że jest jakaś brzydka, ale widziałam ładniejsze twarze ;D Może to też jej włosy mnie odrzucają, sama nie wiem xd ale ja nie jestem taka jak ona tylko z dziewczyn z serialu mam najbardziej podobną do niej twarz ;p Ostatnio coraz bardziej podoba mi się twarz Martiny xd
Ona ma takie piękne włosy! Ja mam proste jak druty, od zawsze marzyłam o takich lokach, jak ma Alba.
Ty się ciesz że masz proste włosy ! Ile jak bym dała żeby takie mieć... Bo chciałabym mieć taki baaardzo długie ale mam tylko do połowy pleców bo zawsze się skręcą i skurczą i nie widać że są długie :(
Ta, jasne. Zwłaszcza, że muszę je codziennie myć, bo inaczej wyglądają strasznie. Nie mają za grosz objętości, do tego są cienkie i łatwo się niszczą, rozdwajają. I to bardzo widać. Nie przekonasz mnie!
Wolałabym mieć takie niż moje xd W moim przypadku albo się ma szopę na głowie, albo się nie ma -,- kwestia szczęścia ;d a już o ułożeniu jakiejkolwiek fryzury samemu szkoda gadać ;d
Phi. Rozpuszczone loki wyglądają ślicznie. Spięte w kitkę - jeszcze ładniej. A ja, cokolwiek bym z moimi nie zrobiła, wyglądam pospolicie.
Not true, ja mam proste, długie włosy i je kocham i chcę je mieć już na zawszeee!
Załóżmy, że to komplement - bo mnie ludzie tylko komplementują, nie mają co krytykować - więc dziękuję :D
Ja też mam proste i nigdy bym nie chciała mieć kręconych, tylko kłopot z nimi xd
Oj to prawda, ja mam od urodzenia kręcone i od zawsze chce mieć proste. Codziennie mam szopę na głowie, i nigdy nie chcą mi się ułożyć tak jak ja chcę -,-.
ja niedawno zaczęłam oglądać ale wciągnęło mnie ^^ Ale gdziekolwiek nie oglądam na necie to jacyś debile spojlerują w komentarzach ;(
How I Met Your Mother uwielbiam ale zabrali mi Comedy Central i nie mam gdzie oglądać ;(
Jak byłam w Niemczech to oglądałam po niemiecku ale niestety te odcinku,które już leciały u nas :P