Tv mozemy sie poznac i o sobie opowiedziec.
Zacznę od siebie :-)
Mam na imię Aleksandra Maria ale częściej zwana jestem Olą lub Plumkiem.
Mam 14 lat, rocznik 99 wiec juz chyba jestem za stara na Violette.
Viole ogladam od 50 odc, ale w tydzien nadrobilam zaległości :-D.
I mozna by powiedziec ze jestem zdrowo jebnięta xd
no ba, wkurzał mnie Ted, jak latał za Robin po tym, jak ona była z Barneyem <3 Bo oni byli PERFECTO dla siebie! Mam na laptopie wszytskie siedem sezonów w osobnych folderach (nie ma jeszcze całego 8 na chomi ku ;p) i otwieram sezon, który mi wpadnie w oko, a później włączam odcinek, który jest pod myszką :D
mnie ogólnie Ted denerwuje, taki ciamajdowaty jest i cały czas się użala, że nie może znaleźć miłości swojego życia :D jeeeju, nie mogę się doczekać 9 sezonu, wreszcie ślub , sooł romantic :D
Noo tylko mnie martwi, że coś tam mówili w którymś odcinku w którymś sezonie (co za dokładne informacje!) że ten ślub był klapą...
No, Ted coś mówił takiego kiedyś... Ja właśnie wiem, bo to by było takie okropne :( Kocham ich!!!
Dziękuję ;) Musze przyznać ze moje imię niezbyt mi się podobało ale z czasem się do niego przyzwyczaiłam i zaczęło mi się podobać ;d
Czuję się wyjątkowa ;]
Polubiłam moje imię odkąd nauczyciele ( nie wszyscy ale znaczna większość) mówią do mnie Wiola lub Wiolka ;d
Hej, jestem Ewa i już od dawna wchodzę na to forum jako niezalogowana, ale dzisiaj postanowiłam się przedstawić :D
Jestem rocznikiem 95.
Województwo: lubelskie
Waga: zachowam dla siebie xd
Wzrost: 160 cm (jestem dość niska).
Kolor włosów: ciemny blond.
Numer buta: 36/37.
Zainteresowania:
- wszystko, co ze Skandynawią, Wikingami, Słowianami i Celtami związane xd
- czytanie książek, głównie fantastyki,
- muzyka: metal, rock, punk, grunge,
- jestem zapalonym kibicem sportowym: piłka nożna, siatkówka, skoki narciarskie <3
Nie lubię w sumie komedii romantycznych, więc aż się zdziwiłam jak pewnego słonecznego dnia skakałam po kanałach i przypadkiem wciągnęła mnie Violetta xd
Ale fakt faktem, moje ulubione postaci to Leoś, Fran, Naty, Marco i Fede.
Ogólnie wielbię Jorge, Xabianiego i Ruggero, kolejność przypadkowa xd
Moje uwielbienie rozkłada się po równo na trzech, więc dla każdego jest go tylko jedna trzecia czyli nie za dużo xd
No to teraz ja
Imię: Marysia
Wzrost: ok 165 cm
Waga: ok 48 kg
Numer buta: 38
Włosy: długie, brązowe
Oczy: niebieskie
O sobie: chyba jako jedyna na forum jestem Directionerką (wielką fanką One Direction), uwielbiam oglądać Violettę, a moje ulubione postacie to Federico, Marco, Leon, Francesca i Ludmiła. Na filmwebie zalogowana jestem od niedawna, ale już jakiś czas temu zaczęłam czytać wasze wypowiedzi. Mam starszego o 3 lata brata oraz dwa koty. I to chyba już wszystko o mnie.
Ekhm, pozwolę sobie skromnie przypomnieć o Ruggero, który już szuka anzuga na ślub. ;D
Ja o nim pamiętam, dlatego zaznaczyłam, że żartuję :) Kocham go i nikogo innego <3
Jestem Monika, konto na filmwebie mam od niedawna ( 3 dni), ale na forum o violettcie uczęszczałam jako niezalogowana od paru miesięcy.
Jestem z rocznika 99, czyli mam 14 lat.
Mieszkam w ciupie na pograniczu dwóch województw - mazowieckiego i lubelskiego, ale wszędzie piszą, że jestem z Mazowsza, wiec niech tak zostanie.
numer buta: 38
wzrost: 165
włosy: ciemny blond
oczy: mieszanka piwnego i zielonego (jak patrze w lustro to wygląda jakby moje zielone oczy rdzewiały)
o sobie: jestem fanka naxi i marcesci, violettę oglądam od początku( od pierwszego odcinka zmuszała mnie siostra, później ja zmuszałam ją i teraz tak sobie oglądamy). lubie czytać książki, co powoli staje się chorobliwe. jestem również wyjącym beztalenciem.
Mam na imię Hania
12 lat (2001)
Mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim
Wzrost 165cm
Rozmiar buta : 39
Uwielbiam: taniec (tańczę od 4 lat), piec ciasta, torty, babeczki, mufiny..., grać w siatkówkę, czytać, oglądać filmy, słuchać różnego rodzaju muzyki np. Beatles'ów, ale i "bardziej współczesnych" piosenek
Wygląd: jasnobrązowe włosy, piegi, niebieskie oczy
No witam.
Janusz mam na imię, jestem 40-letnim prawiczkiem z Wielkopolski, a dokładnie z Gdańska. Mam 183cm wzrostu i ważę 103kg. Często słucham muzyki. Lubię ciężką, metalową, satanistyczną muzykę, a dokładniej Justin Bieber, Enej, LemON. Lubię oglądać niskobudżetowe filmy klasy 'Z' np. Lot nad Kukułczym Gniazdem, Requiem dla snu, Filadelfia itd.
Moim ulubionym aktorem jest Justin Bieber, który swoim aktorstwem przebija Brada Pitta, Al Pacino itd.
Wielki ze mnie śmieszek. O, na przykład to ja - http://www.youtube.com/watch?v=IH8K0bPc-BE ,kiedy wchodzę na stronę "Violetty" na Filmwebie i widzę ocenę, obsadę i komentarze!
Serdeczne pozdrowienia od Generała!
http://www.sww.w.szu.pl/postacie/post_inni/franco.jpg
Teraz ujawni się moje zboczenie zawodowe (Gabinet Psychologiczny)
-Napij się mleka
-Napij się wody
-Zawiń się w dywan
-I tam zostań
Dziękuję :)
Z liceum, kochanieńki.
Cieszę się. Jestem pewna efektów - jeden na pewno będzie, znikniesz stąd i będzie spokój.
Tak, chodzę do LO. Szalone, czyż nie? Ludzie nie chadzają do liceum, tylko ja się taka dziwna urodziłam.
Siedzisz już w tym dywanie? To odłóż laptopa, czy co tam masz i delektuj się jego zapachem.
Hejka;*
Przeglądałam tematy, znalazłam ten i postanowiłam również się przedstawić.
Mam na imię LiLiana, lecz przyjaciele mówią na mnie LuLu. Na filmwebie, jestem od niedawna, bo około 10 dni. Może niektórzy kojarzą, mnie z blogspota, gdzie mam taki sam login i prowadzę dwa blogi z opowiadaniami o Marcesce i Naxi<3
Mam 14 lat i mieszkam w małej mieścinie blisko Radomia, zwanej Zakrzewem, może ktoś kojarzy, ale wątpi, gdyż to lekkie zadupie. Z góry przepraszam za słownictwo.
Wzrost: 166cm
waga: 50kg
numer buta:38|39
kolor oczu: niebieskie
włosy: blond, lekko falowane, lub proste, zależy humoru.
Zainteresowania: Gram na gitarze i keybordzie, trochę śpiewam, ale czy umiem, nie wiem. Tańczę jezz i gram w siatkówkę.
Jestem straszną romantyczką, wszystkie co związane z miłością, książki, filmy, ubóstwiam, ale lubię też czytać kryminały.
Violettę, zaczęłam oglądać dzięki mojej młodszej siostrze, najpierw po kilku pierwszych odcinkach myślałam, że to głupota, ale szybko się wciągnęłam i tak to się zaczęło.
Moje ulubione pary to Marcesca, Naxi i Femila, za samą Violettą nie przepadam, choć nie jestem, chyba jedyna.
Mój ukochany zespół to One Direction, tak, jestem Directioners ( Czekam na hejty)
Me ukochane filmy to wszystkie części Harrego Pottera, Szkoła uczuć, Intruz i Piękne Istoty.
Zauroczona: W Rugerro, Xabiani i Focundo, chociaż z tego co czytałam to wszyscy już pozajmowani, więc nie będę się wtrącać.
Lubię się czasem ponabijać z Tomasa z Violetty, chociaż bardzo lubię też Leomasa,
To chyba tyle
buziaczki;*
LuLu
W taki razie ja też się przedstawię :P
Mam na imię Paulina (i nie będę lepiej mówiła ile mam lat :D)
Uwielbiam serial Violetta za to, że pokazuje czym jest prawdziwa przyjaźń po za tym mają świetne piosenki i układy taneczne, a i oczywiście jest jeszcze Germangie <3.
Co jeszcze ciekawego o mnie, gram w trzech teatrach więc ze sztuką jestem jak z siostrą.
Dodatkowo uwielbiam serial "Bones" oraz "Glee", filmy to przeważnie Horrory, których nienawidzę, ale cóż jak ma się przyjaciół, którzy uwielbiają to dziadostwo to i ja to oglądam, po za tym kocham "Intruza" "Underworld" i oczywiście "Igrzyska Śmierci". Uwielbiam czytać, również piszę (jedna książka już napisana i kilka scenariuszy ) i chyba tyle o mnie :PP
Buhahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha, dobry żarcik, siostrzenico moja. Jorguś is majn!