Tv mozemy sie poznac i o sobie opowiedziec.
Zacznę od siebie :-)
Mam na imię Aleksandra Maria ale częściej zwana jestem Olą lub Plumkiem.
Mam 14 lat, rocznik 99 wiec juz chyba jestem za stara na Violette.
Viole ogladam od 50 odc, ale w tydzien nadrobilam zaległości :-D.
I mozna by powiedziec ze jestem zdrowo jebnięta xd
Mam problem... Właśnie spadła mi samoocena, bo ktoś napisał, że mam fajne rozdziały, ale później dodał, że są nudne, bo jest za mało Leonetty :( Cierpię!
Anonimeeek :D A co najlepsze ja celowo robię trochę mniej Leonetty, bo to już nudzi ^^
Lubię Leonette ale trochę wkurzające jest te ciągłe : "kocham ją ale ona mnie nie" i "kocham go ale on mnie nie" w serialu. Mogliby się już wreszcie zejść...:)
Jak ty jesteś za stara to co ja mam powiedzieć :D
Rocznik 94-19 lat.
Imię me to Wiola/
Mieszkam sobie w pomorskim :D
Włosy: wczoraj się farbowałam ale jeszcze nie patrzałam się w lustro,bo boję się efektu :D Pewnie jakiś tam jasny rudy pomieszany z blondem.
Wagi wam nie podam :P
Wzrost: 167 w kapeluszu :P
Nr buta: 39-40.
Ciesze się że jest ktoś oprócz mnie w tym wieku.:)
Długo nosiłam się z zamiarem napisania o sobie ale co mi tam...
Mam na imię Natalia.Jak Naty ;) 9.01 kończę 20 lat. Mieszkam w woj. lubelskim .Mam 167 cm wzrostu.Wagi nie znam, nie lubię się ważyć a dodatkowo jestem w trakcie odchudzania więc nawet nie wiem..
Mój kolor włosów to ciemny brąz ,są długie,proste, sięgają mi już do połowy pleców ale jeszcze zapuszczam. chce mieć takie do brzucha. Nr buta 41 czasem 40 , wiem to duży rozmiar odziedziczony po tacie ;p Co więcej?
Lubię oglądać Violettę, pewnie wiele z was zdziwi się że w tym wieku i taki serial jak niektórzy twierdzą dla dzieci, jednak ja tak nie uważam.Wciągnął mnie, a poza tym ciekawa jestem dalszych losów Violi i jej paczki ;) A i też lubię nabijać się z Tomasa bo mnie drażni.Bardzo wciągnęła mnie też Pierwsza Miłość, i choć oglądam od początku to teraz lubię tylko wątek licealistów. reszta mnie nie interesuje.
Mam jeszcze kilka swoich filmów np.SPEED 1 i 2,Oszukać przeznaczenie 2.,River"s End i wiele innych,
Lubie muzykę,śpiewać choć nie umiem,tańczyć nie bardzo.Uwielbiam mecze siatkówki i zawsze wszystkie oglądam,a najbardziej kocham siatkarzy:Kurka,Bartmana,Boćka,Wiśniewskiego i całą resztę ubóstwiam ich.
To chyba tyle, bo się trochę rozpisałam.
Nie lubię angielskiego
Witam kolejną osobę z mojego rocznika ;)
Nienawidzę angielskiego...
Też jestem w trakcie odchudzania. Strasznie męczące to jest ale trzeba zgubić zbędne kilogramy do studniówki ;d
Będę trzymała kciuki za twoje postępy.;)
Ja odchudzam się już 4 miesiące ale dałam sobie czas do maja 2014 czyli do matur bo
niestety ze względów zdrowotnych nie mogłam podejść.Ale efekty już są.,to najważniejsze ;)
Kurcze, czy ja tu jestem najmłodsza? xD
Imię : Julia
Mieszkam : Woj. Mazowieckie
Włosy : Długie, proste, brązowe. :P
Waga : Nie podam. :D
Wzrost : 169/170
Numer buta : 38
Nie jesteś tu najmłodsza. Ja też mam 12 lat i dopiero 31 grudnia skończę 13. Mam czasami ochotę zabić moją mamę, że urodziła mnie w sylwestra! xD
Tak, to była "wystrzałowa" niespodzianka.
Sorry za określenie, nie mogłam się powstrzymać. xD
Nie ma sprawy. Moi rodzice mi powtarzają, że jak będę stara to mi się to przyda, bo będę najmłodsza xP
Jestem Dominika (a nie majka to zmyłka) ;p
Rocznik 96 - 17 lat
Mieszkam w woj. lubelskim
Oczy: piwne
Włosy: brązowe
Waga: ok. 50 kg
Wzrost: 1, 63
Numer buta: 37
I ogólnie jestem zajebista, ale to już wiecie wszyscy i bardzo skromna.
I nie wiem co jeszcze:)
Jestem Emilia .Nazywają mnie Szynszyl. Mam prawie 13 lat. Kolor włosów taki jak Violka.Oczy zielono-piwne. Rozmiar buta 38.Jestem ze Szczyrku, kolo bielska bialej.Wzrost 1. 57 no waga coz wy tez nie podajcie:-P
Imię: Ania
Data Urodzenia: 27 - 12 -1995
Woj: Pomorskie
Włosy: Ciemny Blond
Waga: 45 kg
Wzrost: 155 cm
Numer Buta: 36
Kolor Oczu: Niebieskie
Ulubione seriale: Violetta, Glee, Dr. House
Ulubiony Gatunek Muzyczny: Pop, Pop Latino, Rock, Alternative Rock
Też napiszę coś o sobie:
1. Mam świra na punkcie słów "masło" i "komin".
2. Nie wiem ile mam wzrostu ani ile ważę.
3. Nie umiem na niczym grać, kiepsko tańczę i śpiewam. Dlatego robię to tylko, gdy jestem sama :D
4. Zawsze w internecie podpisuję się jako "B." ( choć ta litera nie ma nic wspólnego z moim imieniem i nazwiskiem)
5. Nie znoszę gotować (czyt. robić kanapek).
6. Mam charakter pisma, z którym nawet moja polonistka sobie nie radzie :)
6. Podobno brzydkie pismo świadczy o inteligencji ;) Tak się pocieszam, bo też bazgrzę tak, że nikt się nie doczyta. xD
Jestem Sebek xd
Mam 14 lat, rocznik 99 :D
Wzrost- 165
Waga- 43
Jestem szatynem o niebieskich oczach xd
Uwielbiam Cami <33
Jestem leniwy, więc nie będę się rozpisywał :3
Dobra,to o mnie:
Jestem Monika.
Mam 12 lat (Tak,12.Ludzie,przestańcie mi mówić że urodziłam się w 97! Sama tak myślę!).
Pasja: Pisanie.W domu mam kilka moich dzieł,które chcę kiedyś wydać.
Wzrost: Więcej niż 167 cm.
Ciekawostki:
-lubię chodzić na obcasach i koturnach,ale mama nie pozwala mi robić tego publicznie :(
-umiem rysować portrety
-jestem straszną gadułą
-nigdy nie miałam prawdziwego przyjaciela.Moja obecna (jedyna) koleżanka,uważająca się za moją BFF,traktuje mnie jako pocieszycielkę
Mam carmelowe (xD) włosy średniej długości,piwne oczy,długie zgrabne nóżki,największy biust w klasie i jedyne dwa minusy mojego ciała to nie do końca płaski brzuch i trądzik,którego ni w ząb nie umiem się pozbyć.Aha,noi jeszcze noszę ładniutkie okulary.
Jestem pewna siebie i wiem,że od niektórych osób jestem nieco gorsza,od reszty-nieco lepsza.
Mimo mojego wieku nie powinno traktować się mnie jak 12-latkę,gdyż sama się na tyle nie czuję.Emocjonalnie,intelektualnie i wyglądowo (xD) mam jakieś 15-16 lat.Tylko,że jestem przy zdrowych zmysłach.
Jestem bardzo wrażliwa.
Poza Violettą oglądam teraz "Nianię" i "Melissa i Joey".Noi jeszcze "Podmiejski czyściec".
Mam talent do tańczenia,ale nie chcę tego rozwijać.
Nie należę do żadnego fandomu,za to wmówiłam koleżance,że jest fandom Vilovers xD
Mam słabość do blondynek w serialach,filmach i książkach.
To tyle ode mnie :D
Kinga, 2.07.2000.
Kolor włosów- ciemny blond.
Nie potrafię określić swojego koloru oczu.
Mój numer buta- 37 albo 38.
Wzrost około 162.
Dobra, to ja też coś powiem :D
Imię: Paulina
Wzrost: 166 cm
Waga: 53 kg
Numer buta: 37/38
Kolor włosów: blond
Kolor oczu: niebieskie
Zainteresowania: kocham oglądać piłkę nożną i siatkówkę, ale nienawidzę grać xD uwielbiam Barcelonę <333 oglądam dużo filmów, głównie horrorów, a czytam jeszcze więcej :3 oglądam też Disneya i chyba nieprędko z tego wyrosnę :D moją ulubioną postacią z Violetty jest Angie, ale lubię też Fran, Pablo, Fede, Naty i Leona ;) jeśli chodzi u umiejętności to jest ich mało, nie umiem śpiewać ani tańczyć :/ jedyne co mi wychodzi w szkole to polski, angielski i informatyka ewentualnie :D a i jeszcze mam trochę talentu pisarskiego chyba :D no i lubię rap i rocka i ubóstwiam Eminema <333333
A ja jestem Bella ( tak mi mówią ), mam 13 lat, 160 cm wzrostu. Lubię robić zdjęcia, kręcić filmy, potem to montować w całość. Oprócz tego piszę piosenki, gram na gitarze i śpiewam. Aha no i rysuję. xD Amen(?) :D
No to jeszcze ja:
Imię: Aleksander, ale wszyscy mówią na mnie Olek.
Wzrost: 175 cm.
Waga: 57 kg.
Numer buta: 43.
Kolor włosów: Jasny brąz.
Kolor oczu: Brązowy.
O sobie: Chodzę do klasy drugiej gim. (od pojutrze), uwielbiam oglądać Disney Channel, TVN, czasem Disney XD, jeździć na rowerze, pływać, grać w piłkę ręczną i siatkówkę. Mam brata młodszego o 3 lata i psa. Moim ulubionym przedmiotem jest język polski i angielski. Mieszkam na wsi w województwie dolnośląskim. Jestem punktualny, ambitny, pomocny i koleżeński. Jestem również niezbyt cierpliwy, czasami leniwy, uparty i wiem, że zawsze mam rację. :D Poza ,,Violettą" uwielbiam oglądać ,,Przepis na życie", ,,Głęboką wodę" i ,,Ja w kapeli". Moim ulubionym filmem jest ,,Colegge Road Trip" (,,Wycieczka na studia"). Czego nie lubię? Nie lubię piłki nożnej, biegania, kabaretów, książek, arbuzów i ,,Rodzinki.pl". Jeśli chodzi o ,,Violettę" - uwielbiam Jade i Matiasa, Marcescę, Naxi, Ramallgę, Leona i Pabla. Nie znoszę Ludmiły, Angie, Tomasetty i Bromili. To tak w dużym skrócie. Pozdrawiam. :)
Wysoki... czy ja wiem... mam wyższych kolegów. 175 cm to jeszcze nie tak dużo. ;]
Kurcze jestem prawie taka sama ( jam Aleksandra)
Nie licząc wzrosu, wagi ,ksiazek,arbvza i płci :-)
Mówie to serio bez lipy :)
Aleks, szykuje się flirt, rwij kochanieńki :) Masz moje błogosławieństwo! (wiem, że go nie potrzebujesz ale i tak je masz)
Nie mogę się powstrzymać, żeby nie dorzucić swoich trzech groszy - ja lubię książki, arbuzy, piłkę nożną i kabarety xD
Kocham arbuzy :) Z resztą się zgodzę. A tak btw - nareszcie ktoś z Dolnegośląska! :D
nie lubię pisać rubryczek typu wzrost waga itp, więc zamiast tego napiszę trochę nieciekawych informacji o mnie. nazywam się Baśka ( i nienawidzę gdy ktoś nazywa mnie Basiula czy inne tego typu), uwielbiam Violettę i HIMYM ( moim guru Barney oczywiście), mam obsesję na punkcie mokasynek i jazzówek , podobają mi się geje, moja ortodontka nazywa mnie swoim słoneczkiem XD ( naprawdę nie mam o czym pisać), złamałam sobie rękę rzucając 2 kg piłką lekarską ( zwolnienie z wf na cały rok, oł jee ) iiii uwielbiam Violettę i HIMYM ( moim guru Barney oczywiście) tadaaam !