:D nie wiem czy masz czego całe ferie w domu przesiedziałam czuję się noł lajfem XD
Dzisiaj miałam próbny :( Jutro idę z klasą do planetarium, a obecnie robię jakiś nagłówek z Sevmione, siedze na fw, próbuje ogarnąć css i słucham muzyki... :P Wrażenia są super xDD
Jak mówiłam Skai:
Raczej nie jestem optymistycznie nastawiona, ale się zobaczy...
O tym, że czas płynie szybko i ogólnie o czasie ;D
Eee tam to i tak się nie liczy. Ja do tej pory nie wiem ile miałam punktów :c
Mój był o Mistrzostwach W Piłce Nożnej, więc dla mnie fajny temat. Niektóre pytania bez cztania były proste do odpowiedzenia.
A ten prawdziwy był o kinie, filmie czy jakoś tak :D
Popraw się, a jak nie to znowu Boga o pomoc musimy prosić !
O ile pamiętam to w wypracowaniu chodziło o napisanie o niespodziance jaką zrobiło się współdomownikom. Dobrze pamiętam ?
Dobrze! Mam to w dup*e! :P
Hmm... Nie pamiętam, muszę sb przypomnieć, ale chyba... Coś tak gdzieś było xD
Najprawdziwsza !
Skai dała niżej link do tego. Przypomniało mi się wszystko :D
Pisałam ten tekst szóstej klasy, co Ty. Bo w końcu jesteśmy ten sam rocznik. Kompletnie go nie pamiętam. XD Oświeć mnie. :D
No tak. 99 !
W jakim sensie ? Pamiętam zad. Z matmy z drukarką...ksero ( coś w tym stylu )
Taaak. Jakiś dzieciak chciał ją kupić. Laserową? I było zadanie ze zdjęciem pociągu... Tego z pierwszego filmu. A wiersz... był o jakimś mrocznym lesie? Dobra, nie wiem. xD I zaproszenie albo ogłoszenie było..
Tak, tak było.
Kojarze pytanie o kotły. I z maty chyba jeszcze oblicznie czasu. Coś mi świta !
Patrz... http://www.edulandia.pl/edukacja/1,101865,15213818,Sprawdzian_szostoklasisty_201 2___arkusze.html XD
Teraz mi się wszystkie przypomniały...
A pisałaś może test po 3 podstawówce ?
Też, ale nie wiem czy to był ten sam na calą Polskę. Kojarzysz zadanie z pieskami ?
Mi to utkwiło bo w końcu wyszedł mi wynik. Tak czasami mam, że coś mi pozostanie na długo w pamięci :D
Ale za rok będą testy ! Będzie co omawiać... mieliście juś próbne ?
Wiem, też czasem mam tak. Ale tego akurat nie pamiętam. Jaki wynik? Ja miałam wtedy 38 chyba...
Niee. :O Ale odkąd przyszliśmy do gimnazjum ciągle się słyszy "A takie zadanie to było 5 lat temau na ezgaminie", "To może być na egzaminie!" "Tak będą was oceniali na egzaminie" "Podwyższy pani o pół punkta? Na egzaminie Ci nie podwyższą o pół punkta". U Ciebie też tak jest? xD
Zabłysnę teraz - 40 !
To zależy, ale rzeczywiście często. Wredni są... nie chce mi się już ich krytykować.
Łał. Brawo, Karolciu!! :-D
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Do+fanek+Angie+Clar y,2389783
A właśnie - tak myślałam, bo wiem, że nie wszyscy na tym forum kochają Angie/Clarę, więc może by przenieść część dyskusji tutaj? http://www.filmweb.pl/person/Maria+Clara+Alonso-1306221/discussion Wiesz, nikt nie czepiałby się bezsensowych (a dla nas megaważnych) tematów.
Ja Ci czytam w myślach ? To samo mi ostatnio przyszło na myśl !
Ale dobry pomysł. Pusto tam, a Cla to nie byle kto !
No widzisz. Przeznaczenie. <3 Ja wpadłam na ten pomysł wczoraj w wannie. xD
Dokładnie. Zwołamy sobie tam resztę zgrai, wiesz B., Angie4ever, Anabell, Rasperry... Może być fajnie. ^^
A jak <3. W wannie ? Ciekawe doswiadczenia...
Dużo jest fanek Clary, więc sporo się tego uzbiera. O Dielari można podyskutować :D
Ja mam najlepsze pomysły w wannie. Tylko nie zawsze chce mi się włączać tam myślenie. :D
Właśnie wiem. ^^ Dokładnie. Co drugi temat tam będzie o Dielari, już to czuję. Oddzielny temat na każdego tweeta. xD
Ja zaś w kościele. Tak mnie bierze :D
Nie inaczej ! Dielari rzecz nadrzędna !
Ja w pierwszy dzień świąt tam zasnęłam. Obudziła mnie jakaś starsza kobitka. Opowiadałam Ci? xD
Ano!! :D
No bo to bylo takie coś. Wigilia. Idę na górę. Gadam z kumpelą na skype. Czwarta. Piąta... Szósta. Siódma. Ona mówi, że idzie spać. A ja stwierdzam, że nie ma sensu się kłaść o siódmej rano. Czekam trochę, ogarniam się i idę sobie na 8.30 do kościoła. Siadam elegancko w ławeczce. Czuję się wyśmienicie. Zaczyna się kazanie. Siedzimy. Ziewam. Oczy mi się przymykają... Nagle czuję, że ktoś mnie puka. Otwieram oczy, patrzę - jakaś starsza babka. Jeszcze się śmieje ze mnie. Wszyscy klęczą. Końcówka mszy. Ja pier... XD
Zobacz sobie na poradniki Lizz Kaviste - ja sie u niej większości uczyłam na filmikach na yt, reszta z blogów graficznych :D