No bo... Nie mogę już wytrzymać z siostrami. Będę krócej niż miałam być u kuzynów- dobrze, że wgl będę. Siedzę w domu tak sama, a moje siostry, kuzyni i tata są teraz na pizzy. Będę miała te okropne okulary już jutro. Przed chwilą zrobiłam sobie zdjęcie- muszę czytać dokładniej to, przy czym stawiam serduszka :/Nie potrafię nic napisać. W nowym rozdziale mam tak... 2 zdania
Jesteś męcząca, wiesz?
Ile mamy ci jeszcze powtarzać, że masz wielki talent? ♥
Napiszę to, co piszę praktycznie wszędzie:
Dzisiaj miałam eliminacje do konkursu pożarniczego - przeszłam! ♥
Jutro mam zawody w piłkę ręczną. Trzymajcie kciuki! <3
W czwartek jest ten konkurs oraz współprowadzę apel.
A w piątek miał być próbny test, ale przełożyli.
Nudny tydzień, prawda? ^.^
O, piłka ręczna ;3 Zawody szkolne, międzyszkolne, powiat, rejon a może województwo? Na jakiej pozycji grasz? Ładne macie stroje? XD Opowiedz mi proszę ;3
O Jezu, Jezu - ktoś chce o mnie słuchać <3 Ja wiem, też Was kocham.
Ale nie mam nic do opowiadania, bo mi się anegdotki skończyły xD
Dowiedziałam się, że gość, który skończył moje liceum wygrał Must be the music. Ależ u mnie do budy sław chodziło - jednak to ja będę tą najwspanialszą - zapamiętajcie sobie xD
Ja zawsze, kochanie. Jakieś wątpliwości? xD
Póki co mamy Ivona (czy coś tam, gość sobie tworzy muzykę elektroniczną i jest znany na tym rynku w USA, ogarniasz? xD), Kowalskiego, czy jak mu tam, Tomaszka. No i Lisowsą xD Ileż sław, kurde no.
Ale oni to niccc w porównaniu ze mną ^^
Tooomaaasz xD A tak serio: http://www.youtube.com/watch?v=DNxiykf9xTg
Dzisiaj nam zawdoził na koncercie i mówił, jak to w 1999r skończył nasze liceum. No kurna zarąbiście xD
Na fajnej piosence wygrał. A śląskie Rammsteiny są z moich okolic. Ubolewam. -.-
Walentynki to pogańskie święto - jako katolik nie powinieneś ich obchodzić. Poza tym we wszystkim chodzi tylko o kasę, cóż za wykorzystywanie naiwnych zakochanych, jakie to smutne.
A tak serio to nikt mnie nie kocha to nie obchodzę. Ja imprezuję dzień później - 15 lutego w dzień singla. Można by powiedzieć, ze po to się urodziłam (inteligentni zrozumieją dowcip xD).
A czemu pytasz? xD
Nieee, nie mam wątpliwości, żadnych... xD
Za niedługo oczywiście dołączysz do nich Ty :D
No przecież! :P
Byłam na angolu :/
Igrzyska są - to oglądam :D
W szkole nudy, jak to w szkole :D Trzeba zrobić zadanie z polaka...