Czemu ostatnio tu tak pusto? Pamiętam jak w wakacje co chwila dochodziły nowe tematy, a teraz
to jeden na dwa dni...
Powiedzcie co się u was dzieje. Jak tam w szkole, jak spędziliście ostatnie, czy przytrafiła wam się
jakaś śmieszna historia, z którą chcielibyście się podzielić, jakie macie plany na
święta/sylwestra? U mnie na przykład trzynastego (dzień, w którym możemy ubierać się jak tylko
chcemy) kolega przychodzi w głowie konia (znowu...) https://scontent-a-mad.xx.fbcdn.net/hphotos-
frc3/s720x720/1425590_562501450493484_2001705751_n.jpg Dzisiaj przyszły moje perfumy
One Direction z czego jestem bardzo zadowolona.
A co u was? Opowiadajcie!
Oooo. <3 Tak, to z tymi językami też było dobre. :D
Hahahah, Oł jea Rudżdżego Paskłarelli, Federico. :D
http://www.youtube.com/watch?v=kiu_ThRqaho Ta mała pulchna Włoszka wygrała życie. Otworzyć drzwi, a tam Rugg. Chciałabym być nią. :D
JA TEŻ! Ale rzuciłabym mu się na szyję, a nie tak spokojnie. pewnie miałby mnie za nienormalną. ejszcze zaczęłabym piszczeć i skakać i nie wiem co robić. Ale za normalną na pewno by mnie nie miał :D
I Clara. Kurde, mała ma za dobrze. :D
Widać, że Diego schrupałaby w całości. XD
Ja bym sobie zostawiła do przytulania *.*
Albo nie, Rugga... Albo nie! Jeden by mi śpiewał, drugi przytulał - i tak na zmianę :D:D:D
A Horhe byłby przynieś, wynieś, pozamiataj. Horhe, przynieś mi szklankę wody. Horhe, toaleta się zapchała! Horhe, rozlał mi się sok. :D
Albo nie. Horhe miałby za zadanie rozśmieszać. :D
Horhe by nagrywał te swoje śmieszne filmiki ^^ Genialny jest <333 Za nie go polubiłam!
Ależ my się zgadzamy... Jak coś to możemy we dwie leżeć przytulone do dwóch, a jeden będzie śpiewał i Horhe nagrywał filmiki (wychodzi czterech, bo dodałam Xabiego xD)
Hahah, możemy u mnie sobie leżeć. Właśnie zmieniłam pościel. xD
Ty tulisz Rugga, ja Diegusia. xD
Xabi gra, Horhe robi swoje. :D
A kto nas będzie winogronkami karmił? :D
Damy, po tym jak nam je przyniesie któryś z nich - same przecież nie będziemy po winogrona chodzić :D
Horhe skoczy. :D Przecież jest też naszym przynieś, wynieś pozamiataj. Nie zapominaj!
*pstryk, pstryk* Horhe, winogrona!
A u mnie spoko, w szkole wszyscy oceny wystawiają i sprawdziany przed świętami robią. W piątek mam konkurs z angielskiego :D I oglądam zdjęcia Xabiego z Mechi :D Oni są uroczy!
Ja przedwczoraj ogarnęłam,że mam za miesiąc studniówkę,a nawet nie wiem jaką chcę sukienkę itd.
Święta standardowo spędzę rodzinnie,a o sylwestrze właśnie rozmawiam z przyjaciółką ;D
U mnie monotonnie... szkoła,dom,szkoła,dom... Nudno. Ostatnio rzadko zaglądam na fw. Brak czasu,a czasami nie chce mi się logować :D
Dobra kończę,bo zaraz opisze pół mojego życia :D
Jeśli chodzi o sukienkę, to nie martw się, nie jesteś jedyna co nie wie jaką chce - ja mam ten sam dylemat XD
Ja nawet się nad tym nie zastanawiałam :D Wyleciała mi z głowy studniówka, dopiero koleżanka mi pokazała swoją sukienkę i mnie olśniło :D
A to nie, to u nas wszyscy gadają o dekoracjach, ale o sukienkach też. Problem w tym, że ja nie wiem czego chcę. Dotąd wiem tylko jedno - idę w glanach XD
Och, a u nas trwa wielka ogólnoszkolna akcja zbierania niepotrzebnych i połamanych płyt CD, z których ludziska od dekoracji mają zrobić żyrandole XDD
Eee...aha :D
W sumie jedyną rzeczą odnośnie studniówki są rozmowy o polonezie. ;p
Taaak, i wyobraź sobie, już trochę się tych płyt nazbierało XD
O, u nas też polonez to popularny temat XD
Nasza szanowna wuefista musiała się najpierw zastanowić czy chce jej się uczyć poloneza,więc trochę to trwało :P
Ten tydzień był okropny. Nie miałam nawet czasu powiedzieć "Angie" :D Ale i tak jest wesoło :D Kolędy śpiewamy, szukamy internetu w książce, itd. Znikłam, bo się wylogowałam i nie chciało mi się od nowa logować XD
Cieszę się bardzo, że wróciłaś. Jestem zawiedziona, bo Michał nie przyszedł dziś w głowie konia, a obiecał, że przyjdzie :(