Czemu ostatnio tu tak pusto? Pamiętam jak w wakacje co chwila dochodziły nowe tematy, a teraz
to jeden na dwa dni...
Powiedzcie co się u was dzieje. Jak tam w szkole, jak spędziliście ostatnie, czy przytrafiła wam się
jakaś śmieszna historia, z którą chcielibyście się podzielić, jakie macie plany na
święta/sylwestra? U mnie na przykład trzynastego (dzień, w którym możemy ubierać się jak tylko
chcemy) kolega przychodzi w głowie konia (znowu...) https://scontent-a-mad.xx.fbcdn.net/hphotos-
frc3/s720x720/1425590_562501450493484_2001705751_n.jpg Dzisiaj przyszły moje perfumy
One Direction z czego jestem bardzo zadowolona.
A co u was? Opowiadajcie!
Ogólnie spoko :D
Teraz są powtórki, nikt nie zakłada tematów bo nie ma zbytnio o czym.
A tak poza tym, gdzieś padł pomysł byśmy przystopowali z tematami, i żeby temat numer 2014 został założony na Sylwestra/Nowy Rok.
Na przykład tu: http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Czy+tylko+ja+zauwa% C5%BCy%C5%82am...,2339996
Mam drobne pytanie. ;D Jakiej jesteś płci? Jak się przedstawiałam to napisałeś/aś tylko ''Witaj w naszych skromnych progach!''
Więc nie wiem. ;)
Jasne, jasne. Ja całą swoją miłość wylewam pisząc o nich piosenki, if ju noł łot aj min ^^
To bardzo dobrze!
Och, uwielbiam Twoje piosenki <3 Nadal mam w głowie "Siedzi przed keybordem
Kotek załamany... " i nie mogę tego wyrzucić z głowy XDD
Ależ to oczyffiste :D
Niestety, przed Ruggiem nie ma nikogo :D
Oł maj gaaad! (będzie mi się to w nocy śniło :P)
Weź, jak zobaczyłam to pierwszy raz, najpierw pomyślałam: "O matulku, co oni mają na głowie? Turbany?!" XDD
Rugg jest the best XD
Ja też, ale on jest czaderski :D Lubię go teraz, tym bardziej że on nie lubi Tinki :P
Horhe jest faajny XD
Teraz nie do końca w drugim sezonie lubię Leosia ze względu na jego zachowanie, ale Horhe mi to rekompensuje XD
A właśnie, nigdy nie wiem, dlaczego on tak właściwie jej nie lubi?
Zresztą, o co ja się pytam, też jej nie lubię XD
W sumie zaraz jak zadałam to pytanie też zdałam sobie sprawę, że pewnie nie lubi jej z takich samych powodów co ja XD
Och, jacy jesteśmy w tym względzie podobni!
Ja mam po prostu skojarzenia :D
Jeden Arrtur u mnie w szkole był ( na prawdę miał na imię Krzysiek, ale zgadywałyśmy jak się nazywa i później jak się dowiedziałyśmy jak mu to został Arrtur, bo pasowało) i gapił się wszystkim dziewczynom na nogi. Taki maniak :D
A ja nie znam żadnego Artura oprócz naszego Violkowego Artura... szkoda ^^
Uważam, że Artuś jest przystojny. A w internetach znalazłam pojedyncze na szczęście głosy że nie :C
A ja nie znam żadnego Artura oprócz naszego Violkowego Artura... szkoda ^^
Uważam, że Artuś jest przystojny. A w internetach znalazłam pojedyncze na szczęście głosy że nie :C
Jest w cholerę przystojny ^^ Jednakowoż mnie zawsze się będzie kojarzył z Braco, tak samo jak Nico z Andresem :D
Takie życie ;D
Właśnie focham się na Sebka, ponieważ zrobiłam mu zadanie z matmy, a on nawet nie odpisał! Phi!
Artuś mrrr :D
Eee, jutro odpisze ^^
Ej, powiedz mi, w tym vine w restauracji to jaką książkę Horhe trzyma? Bo się przyglądam i zobaczyć nie mogę XD
Jasne, jasne. Ja myślę, że byś po prostu chciała zastosować podryw "na książkę" :D
Nie wiem, nie przyglądam się.
Wolę "Oł maj gad" i "eee" -> te brwi xD I ten uśmiech. Ten Rugg *.*
Hehehe, Rugg rozwala system XD
"A Juego..." to pierwsze słowa tytułu "A Juego de Tronos", co pewnie wiesz co znaczy :D
Ale może już się doszukuję nie wiadomo czego...
Wiem co to znaczy, nie jestem aż tak głupia :P
Aż sobie zobaczę później i powiem ci, co tam widzę :D
Specjalnie zastopowaliśmy z tematami by założyć 2014 temat na Nowy Rok (chociaż myślę że to i tak nie wyjdzie, ale warto próbować) :P
Właśnie też tak zauważyłam, że pusto. ;) Nie ma o czym pisać.
Więc tak. ;D W szkole zwykły, szary dzień. Są powieszone piękne świąteczne ozdoby i jest wielka choinka na korytarzu.Fajnie było na fizyce, mamy taką starą babkę(+63) śmialiśmy się, ktoś tam grał w Pou, kolega krzyczał i podrywał moją koleżankę i ogółem było fajnie. Sylwestra pewnie spędzę z przyjaciółką i moją rodzinką. Święta spędzę rodzinnie. Już w przyszły piątek wigilia klasowa! ;)
Pytanie dla ciebie. Jakiego chłopaka z 1D lubisz najbardziej? ;)) Pozdrawiam!