Nie wiem jak u Was, ale u mnie znowu te ryki lecą, więc mogę spokojnie napisać: za kilka minut
zacznie się Violetta :D Jestem pewna, że spędzimy uroczo tę godzinę ^^
A więc, drodzy zgromadzeni, do dzieła!
płakałam ze śmiechu :D Weź ogarnij, jaką piosenkę napisali... Coraz gorsze mają. Najpierwsz ta chłopaków teraz to coś :D
Nie jest tak źle, nie jest tak źle, sporo ludzi dziś na tej stronie, bardzo tnie ~M.
Ja myślałam, że ona miała ananasa.
W ogóle Violcia jaką do.... przemowę. Nie, ładna była. Mi się podobała i wreszcie normalnie z ojcem porozmawiała o tym. ~M.
Nie wiem, wariuje. Marotti przerwał mu wyrywanie. Cami i Ludmi mają pierwsze śpiewać. ~M.
znów Violka ratuje z obsesji Germana :D W następnym sezonie będzie wyprostowany anaanas ^^
Sz niechcący napisałam :D Ale załóżmy, że tak móię (chociaż nie mówię) Ej, German ZAMKNĄŁ DRZWI! :O
Dobra teraz poczułam się frajerem xD tylko ja jednak tak mówie :< ;p
osz ten nasz szalony Germanek ;o
śmieszne jest to że we wczorajszym odcinku ćwiczyli choreografię do tej muzyki a nagle dopiero teraz ułożyli tę piosenkę :D
Ja też, to było piękne <3 Ta scena mnie zauroczyła... Biedny Marco... Ale on ma pecha z tą Fran!
wgl Andres naslaujący Leona jest świetny xD Ale ta scena zdobyła moje serce jeszcze jaka leciała muzyczka w tle xD
biedny Marco zawsze pod górke ma..