Nie wiem jak u Was, ale u mnie znowu te ryki lecą, więc mogę spokojnie napisać: za kilka minut
zacznie się Violetta :D Jestem pewna, że spędzimy uroczo tę godzinę ^^
A więc, drodzy zgromadzeni, do dzieła!
Nie masz jutra wolnego? My nie musimy na szczęście iść do szkoły - chwałą niech będzie Ci, o Dniu Edukacji nArodowej!
Miałam w piątek wolne bo nauczyciele jechali na wycieczkę,a pozatym stwierdzili,że mamy za dużo poniedziałków wolnych(narazie mieliśmy chyba ze 3 piątki wolne,a poniedziałku ani jednego ale to już szczegół) ;d
Tak sobie weszłam na to cudowne urządzenie zwane dziennikiem elektronicznym i wychodzi na to że mam na 10 ;d Nauczyciele chyba mają kaca :D Ale to dobrze,bo się przynajmniej wyśpię ;d
Chyba w każdej szkole jeżdżą ;d Powodzi się im ;p
OoO i dostałam 5 z polskiego ;d Jednak ten dziennik czasami się przydaje ;d
Brawo, moją jedyną oceną z polskiego jest 2 - babeczka mnie kooocha <3 (całkowicie, niepodważalnie zauważalny sarkazm znajduje się w mej wypowiedzi :P)
A mnie właśnie zastanawia za co dostałam ta 5 skoro lekturę przeczytałam tylko do połowy( właściwie to nawet mnie niż połowa) ;d
No oczywiście ze cię kooocha. Jakby cię nie kochała nie dałaby ci minusa ;d
Ale ocena z geografii już mi się nie podoba ...
Ona mnie nie znosi, bo jej się zawsze na lekcje spóźniam, nie słucham tego, jak lekcje czyta z kartki (dokładnie tak robi) i chichram się z koleżanką przez pół lekcji, siedząc w 2 ławce ;D
Nie ma za co cię nie lubić przecież zachowujesz się normalnie ;d
Mnie chyba lubi,bo mówi na mnie Wiolka... ;d