Nie wiem jak u Was, ale u mnie znowu te ryki lecą, więc mogę spokojnie napisać: za kilka minut
zacznie się Violetta :D Jestem pewna, że spędzimy uroczo tę godzinę ^^
A więc, drodzy zgromadzeni, do dzieła!
Ja w pierwszym odcinku jak Fede wrócił nadal nie mogłam uwierzyć, że będą razem.
A ja jakoś od razu wiedziałam że ich pokocham, zawsze mi jakoś do siebie pasowali i nie mogłam się nimi nacieszyć :D
No a dzisiaj to juz na pewno, nawet nie miałam się czym nacieszyć...
Spróbuje, ja się musze po prostu wyżyć :D
Jutro się bede śmiała ze w co drugim poście pisze, że mnie wkurzyli brakiem Femiły, ale serio wzbudziło to we mnie tyle negatywnych emocji ze musze to wyrzucić ;p
Chociaż bardzo jest możliwe, także to że jutro wciaż nie bede mogła uwierzyć ze a)skonczył sie juz 2 sezon b)skończył sie bez beso Femiły
Ja chciałam żeby Angie wróciła. Albo Tomas. Braco czy Napo, chociaż na jeden odcinek, tak na chwilę.
Idę już spać, trzymajcie się! Do 3 sezonu będziemy mieć czas żeby od nowa omówić drugi ;D
Ciekawe czy po 80 odcinku 2 sezonu pl też bedzie taka burzliwa dyskusja ;p
Tak ja już też ide spać, zmęczył mnie ten mój bulwers xD
http://www.youtube.com/watch?v=_SEIurAs3As
masz Naxi na uspokojenie, chociaż sama jestem wkuwi ona na maksa!
kochany <3
mina Maxiego <3
ta "Natalia?!" Gregorio i oczywiści nabijający się z całej sytuacji Diego xD
Oglądałam odcinek, ale nie pisałam, a potem jeszcze brat mi się wepchnął na komputer:)
ŻA-ŁO-SNE!!!!!!!!!!!
Piosenka na zakończenie 100 razy gorsza niż ser mejor, układ taki, ze nie ogarnęłam nic, muzyka do bani, rapowanie (Diegooo, mruu) połączone z maksymalną obróką dźwięku ;/
I NIE BYŁO FEMIŁY!
Weź tą Femiłą to mnie wkurzyli, to co mam czekać do 3 sezonu?! Pogieło ich!
I tak piosenka dziwna i mi sie osobiscie rapowanie nie podobało.
Mi też się nie podobało, tylko Diego miał taki fajny, mruczący głos. Spieprzyli ko,ńcówkę. Nie wiem, czy widziałaś wcześniej:
http://www.youtube.com/watch?v=_SEIurAs3As Naxi pocałunek z dzisiaj
Nie widziałam jeszcze, dzieki :*
Ale wiesz czego nie widziałam i narazie nie zobacze, 2 pocałunku Femiły!
NIE ZOBACZYMY GO DO WRZEŚNIA! (z moich obliczeń wynika, że we wrześniu gdzieś będą odcinki) ...
Nie, nawet nie chce o tym myśleć co za debile!
Z tego tygodnia jeden z gorszych odcinków, wszytskie pary praktycznie miały dzisiaj swój pocałunek, ale nie po co Femiła, musimy przeciez godzinami ciągnąć ckliwe scenki z Violką i Leonem albo Germanem.
Ależ co mnie oni! Ja chciałam Femile!
Bez urazy oczywiscie, ty się nimi naciesz :D
Ja przezywam bulwers za brak Femiły!
Weź ten pocałunek obejrzyj. Ja obejrzałam i jak zobaczyłam uśmieszek Diego to cała złość wyparowała :D
Widziałam na chwile było mi dobrze, potem pomyślałam, że Femiła teraz takiego pocałunku nie miała i wróciła złość ;p
Weź, bo znowu się wkurzam... MOJA FEMIŁA! ROK! JAKI KURNA ROK! I jeszcze Feduś nic nie śpiewał na koniec... Ni epuścili si es por amor ;/ Jestem zdegustowana!
No Si por amor było tylko raz jako duet w tym sezonie, bezsens, Luz camara accion, w wersji chłopaków też tylko raz, wgl sam fakt, że pokazali tylko 3 wystepu -ZAŁOSNE w dodatku 2 piosenki fatalne dla mnie.
Weź Femile dawali chyba z milion prawie pocałunków a na finał im poskąpili 2 minut, żeby mieli taką uroczą zwieczającą ich uczucie scene?!
Mam ci opisać finał? Proszę bardzo:
1. Si es por amor - chciałam zobaczyć występ, bo piosenka jako całość była tylko raz. Nie, bo szkoda im 5 minut. Jakby rozwiązali pewne sprawy dwa odcinki wcześniej to by było i ciekawij iw ięcej czasu n występ końcowy.
2. Piosenka chłopaków - jest do bani, nie da się tego słuchać. COraz gorsze mają te piosenki, całkiem nie klimat V.
3. Violka oczywiście musiała śpiewać, musieli ją pokazać. Nie no, piosenka fajna akurat.
4. Ta ostatnia jest całkiem do bani, mam nadzieję wiecej jej nie usłyszeć.
Relacje:
1. Marcesca: Pół sezonu się kłócą, a później nagle na koniec (i to jeszcze 20 minut wcześniej mają awanturę) kochająca się para? No oczywiście.
2. Naxi: To im się udało *.* Słoodko
3. Femiłą: Serio, czy trzeba coś mówić?!
4. Bromi: Im też poskąpili na finał jakiejś sceny. Ale przynajmniej w ppoprzednim odcinku mieli pocałunek...
5. Leonetta; Jak zawsze przewidywalnie. Kocham cię, pocałunek na scenie, so słit
OGÓLNIE: JEstem zawiedziona. Ser mejor na koniec 1 sezonu było fajne, tu wzrok mi latał, nie wiedziałam na co patrzeć, kogo słuchać. Miałam nadzieję, że Algo se enciende będzie na koniec -m byłoby najpepsze.
Ciesze się, że jest jeszcze osoba która myśli tak jak ja. Jak dobrze że jesteś <3 :D
Czuje jakby mi czegoś brakowało, czuje niedosyt. JAk to nazwać? Niedopracowany odcinek to dla mnie mało powiedziane.
Zgodzę się z tobą, jak zawsze :D Pacz, mamy te same ulubone pary, myślimy to samo o odcinkach... Kiedy ten 3 sezon? :P
No. Ja tam idę spać, nie wiem jak ty :) Teraz czekamy na polski drugi sezon (chyba 80 odcinka nie obejrzę po PL, żeby tej piosneki nie słyszeć końcowej ;/)
Zakończe oglądanie 80 odcinka w pl po pocałunku Marcesci ;p żeby nie czuć potem znów takiego zawiedzenia ;p
Tak ja chyba też ide spać za dużo emocji, musze odpocząć :d