PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6718
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nie wiem jak u Was, ale u mnie znowu te ryki lecą, więc mogę spokojnie napisać: za kilka minut
zacznie się Violetta :D Jestem pewna, że spędzimy uroczo tę godzinę ^^
A więc, drodzy zgromadzeni, do dzieła!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ja w pierwszym odcinku jak Fede wrócił nadal nie mogłam uwierzyć, że będą razem.

Luu_4

A ja jakoś od razu wiedziałam że ich pokocham, zawsze mi jakoś do siebie pasowali i nie mogłam się nimi nacieszyć :D
No a dzisiaj to juz na pewno, nawet nie miałam się czym nacieszyć...

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Posłuchaj sobie ich Ti Credo. Najlepiej 5 razy. może to rozczarowanie minie.

Luu_4

Spróbuje, ja się musze po prostu wyżyć :D
Jutro się bede śmiała ze w co drugim poście pisze, że mnie wkurzyli brakiem Femiły, ale serio wzbudziło to we mnie tyle negatywnych emocji ze musze to wyrzucić ;p
Chociaż bardzo jest możliwe, także to że jutro wciaż nie bede mogła uwierzyć ze a)skonczył sie juz 2 sezon b)skończył sie bez beso Femiły

karolina199

Ja chciałam żeby Angie wróciła. Albo Tomas. Braco czy Napo, chociaż na jeden odcinek, tak na chwilę.
Idę już spać, trzymajcie się! Do 3 sezonu będziemy mieć czas żeby od nowa omówić drugi ;D

Luu___4

Ciekawe czy po 80 odcinku 2 sezonu pl też bedzie taka burzliwa dyskusja ;p
Tak ja już też ide spać, zmęczył mnie ten mój bulwers xD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Doobranoc, Karolinko:)

ocenił(a) serial na 3
karolina199

http://www.youtube.com/watch?v=_SEIurAs3As
masz Naxi na uspokojenie, chociaż sama jestem wkuwi ona na maksa!

KeThA

kochany <3
mina Maxiego <3
ta "Natalia?!" Gregorio i oczywiści nabijający się z całej sytuacji Diego xD

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mnie tam Diego rozwalił najbardziej :D
<3

KeThA

Chytry uśmieszek XD <3

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Nie chytry, raczej taki prześmiewczy :D

KeThA

Taki prześmiewczo-zadziorny :D
No w każdym razie uwielbiam <3

KeThA

NIE MA FEMIŁYYYY :C

esteckiewicz1

przecież się całowali i przytulili :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

się nie liczy, nie było dzisiaj pocałunku!

KeThA

:( tak wgl to gdzie jest Dominika ?

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Już jestem:)

majka5454

co tak późno ? :)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Oglądałam odcinek, ale nie pisałam, a potem jeszcze brat mi się wepchnął na komputer:)

zielona1218

Dzisiaj całusa nie było :C

esteckiewicz1

oj tam ale przynajmniej są parą :)

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Za szybko się skończyło! I teraz czekamy...

ocenił(a) serial na 3
KeThA

ŻA-ŁO-SNE!!!!!!!!!!!
Piosenka na zakończenie 100 razy gorsza niż ser mejor, układ taki, ze nie ogarnęłam nic, muzyka do bani, rapowanie (Diegooo, mruu) połączone z maksymalną obróką dźwięku ;/
I NIE BYŁO FEMIŁY!

ocenił(a) serial na 7
KeThA

ZGADZAM SIE! PIOSENKA OKROPNA ! -.-

KeThA

Weź tą Femiłą to mnie wkurzyli, to co mam czekać do 3 sezonu?! Pogieło ich!
I tak piosenka dziwna i mi sie osobiscie rapowanie nie podobało.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mi też się nie podobało, tylko Diego miał taki fajny, mruczący głos. Spieprzyli ko,ńcówkę. Nie wiem, czy widziałaś wcześniej:
http://www.youtube.com/watch?v=_SEIurAs3As Naxi pocałunek z dzisiaj

KeThA

Nie widziałam jeszcze, dzieki :*
Ale wiesz czego nie widziałam i narazie nie zobacze, 2 pocałunku Femiły!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

NIE ZOBACZYMY GO DO WRZEŚNIA! (z moich obliczeń wynika, że we wrześniu gdzieś będą odcinki) ...

KeThA

Nie, nawet nie chce o tym myśleć co za debile!
Z tego tygodnia jeden z gorszych odcinków, wszytskie pary praktycznie miały dzisiaj swój pocałunek, ale nie po co Femiła, musimy przeciez godzinami ciągnąć ckliwe scenki z Violką i Leonem albo Germanem.

karolina199

ALE BYŁA LEONETTA <3333333333333

Izzie_

Ależ co mnie oni! Ja chciałam Femile!

Bez urazy oczywiscie, ty się nimi naciesz :D
Ja przezywam bulwers za brak Femiły!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Weź ten pocałunek obejrzyj. Ja obejrzałam i jak zobaczyłam uśmieszek Diego to cała złość wyparowała :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Jak Diego i Greogrio się przytulili to było wzruszające.

KeThA

Widziałam na chwile było mi dobrze, potem pomyślałam, że Femiła teraz takiego pocałunku nie miała i wróciła złość ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Weź, bo znowu się wkurzam... MOJA FEMIŁA! ROK! JAKI KURNA ROK! I jeszcze Feduś nic nie śpiewał na koniec... Ni epuścili si es por amor ;/ Jestem zdegustowana!

KeThA

No Si por amor było tylko raz jako duet w tym sezonie, bezsens, Luz camara accion, w wersji chłopaków też tylko raz, wgl sam fakt, że pokazali tylko 3 wystepu -ZAŁOSNE w dodatku 2 piosenki fatalne dla mnie.
Weź Femile dawali chyba z milion prawie pocałunków a na finał im poskąpili 2 minut, żeby mieli taką uroczą zwieczającą ich uczucie scene?!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mam ci opisać finał? Proszę bardzo:
1. Si es por amor - chciałam zobaczyć występ, bo piosenka jako całość była tylko raz. Nie, bo szkoda im 5 minut. Jakby rozwiązali pewne sprawy dwa odcinki wcześniej to by było i ciekawij iw ięcej czasu n występ końcowy.
2. Piosenka chłopaków - jest do bani, nie da się tego słuchać. COraz gorsze mają te piosenki, całkiem nie klimat V.
3. Violka oczywiście musiała śpiewać, musieli ją pokazać. Nie no, piosenka fajna akurat.
4. Ta ostatnia jest całkiem do bani, mam nadzieję wiecej jej nie usłyszeć.
Relacje:
1. Marcesca: Pół sezonu się kłócą, a później nagle na koniec (i to jeszcze 20 minut wcześniej mają awanturę) kochająca się para? No oczywiście.
2. Naxi: To im się udało *.* Słoodko
3. Femiłą: Serio, czy trzeba coś mówić?!
4. Bromi: Im też poskąpili na finał jakiejś sceny. Ale przynajmniej w ppoprzednim odcinku mieli pocałunek...
5. Leonetta; Jak zawsze przewidywalnie. Kocham cię, pocałunek na scenie, so słit

OGÓLNIE: JEstem zawiedziona. Ser mejor na koniec 1 sezonu było fajne, tu wzrok mi latał, nie wiedziałam na co patrzeć, kogo słuchać. Miałam nadzieję, że Algo se enciende będzie na koniec -m byłoby najpepsze.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie narzekaj, chciałaś Marcescę i masz:)

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wszystkie pary tak jak chciałaś:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Nie... Takie jak chciałam, ale nie tak jak chciałam...

KeThA

Ciesze się, że jest jeszcze osoba która myśli tak jak ja. Jak dobrze że jesteś <3 :D
Czuje jakby mi czegoś brakowało, czuje niedosyt. JAk to nazwać? Niedopracowany odcinek to dla mnie mało powiedziane.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Zgodzę się z tobą, jak zawsze :D Pacz, mamy te same ulubone pary, myślimy to samo o odcinkach... Kiedy ten 3 sezon? :P
No. Ja tam idę spać, nie wiem jak ty :) Teraz czekamy na polski drugi sezon (chyba 80 odcinka nie obejrzę po PL, żeby tej piosneki nie słyszeć końcowej ;/)

KeThA

Zakończe oglądanie 80 odcinka w pl po pocałunku Marcesci ;p żeby nie czuć potem znów takiego zawiedzenia ;p
Tak ja chyba też ide spać za dużo emocji, musze odpocząć :d

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dobranoc, Sarro;)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Dobranoc, Dominiko :)

KeThA

Dobranoc wam ;-) Ja predko nie zasne :-D

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Ty też już uciekasz?

karolina199

Wkurzyli mnie brakiem Femiły. Z tego wszystkiego idę spać. Dobranoc.