PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nie wiem jak u Was, ale u mnie znowu te ryki lecą, więc mogę spokojnie napisać: za kilka minut
zacznie się Violetta :D Jestem pewna, że spędzimy uroczo tę godzinę ^^
A więc, drodzy zgromadzeni, do dzieła!

karolina199

Ale była MARCEEEEESCAAAA <3

esteckiewicz1

A gdzie Femiła?

ocenił(a) serial na 3
karolina199

DOKŁADNIE!
Ej, kolejna słaba piosenka :D

KeThA

Mówiłam że będzie ! HA ;D !

KeThA

Najgorsze było to pseudo rapowanie ;o
wkurzyam sie co z Femiłą? -.-

karolina199

Kcem Femiłę!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr przegapiłam najlepsze

KeThA

MARCESCA <3

Sebek7771

bso marcesca !

KeThA

Paskudny koniec. ;<

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Cudowny był<3

Zuziamela

Nie wnerwiaj mnie jeszcze bardziej ;-:

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Ja się zgadzam, koniec pierwszego sezony był jakiś taki lepszy.

Luu_4

Bez tej Leónetty byłby lepszy od końca pierwszego sezonu :D Reszta pocałunków mi się podobała ^^

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Mnie też. Ale ta piosenka była dużo gorsza od Ser Mejor, co też zepsuło efekt.

Luu_4

Aj tam, taka rytmiczna, do tańca ;D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Może i fajna, ale nie fajniejsza od Ser Mejor.

Wiesz może co z tą trasą Fran po Europie?

Luu_4

Nie, ja oglądam odcinki tylko w piątki

KeThA

wkurvvili mnie!
jakiś pocałunek Leonetty na koniec, a Femiła to co?????????

karolina199

No właśnie -.-

Sebek7771

Z dupy to, przytulili się na koniec, serio po tym wszystim ile musieli przejsc zeby moc byc parą ostatnich ich gestem jest przytulenie?!
Marcesca tez pogodzili sie w 5 minut pocałunek jeszcze szybszy!
Protestuje

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ale ten pocałunek Marcesci był ładny, super, piękny, cudowny, namiętny, tylko musieli w trakcie przerwać. Ale mówiłam - Marcesca pocałuje się na zgodę z inicjatywy Fran, a Leonetta na scenie. Trzeba mi wierzyć ~M.

MagdaJulka

Tak to był uroczy pocałunek taki spontaniczny <3
Ale nie zmienia faktu, że kilka sekund już im przerwali, wszystko tak "na szybko".

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No właśnie, ponieważ chcieli zmieści zakończenie wszystkich problemów w dwóch odcinkach i imi coś nie wyszło ~M.

MagdaJulka

Dokładnie, zaczęliby ogarniać problemy bohaterów wcześniej a nie na ostatnią chwiel to by im moze wyszło lepiej, a tak to phe...
No bo żeby nawet minutki czy dwóch dla Femiły nie było pod koniec?
To jest skandal!

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Też się wkurzyłam, dlaczego nie pokazali nam wielkiego, kończącego sezon pocałunku Femili? Była Marcesca, Naxi, Leonetta, Matias i ta Parodi.
A co z Jade? Mnie wyłączyło w trakcie i nie wiem jak to się wyjaśniło. ~M.

MagdaJulka

Nie widziałam chyba tego też, no jak chcieli Leonette na koniec, to najpierw Fede mógł podejść na scenie do Ludm i ją pocałować a potem Leon z Vilu.
Chociaż pocałunek Femiły na sam koniec byłby miłym i mniej przewidywalnym rozwiązaniem.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Będę musiała drugi raz obejrzeć ten odcinek, ale nie żałuje. Nie, myślę że Fedemilę by dali jeszcze przed Marcescą jakby mieli dać, ponieważ Marcesca ma masę fanów u nich ;) ~M.

MagdaJulka

Może, nie ważne kiedy dla mnie, po prostu uważam że powinni być!

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Trzeba czekać do 80 odcinka 3 sezonu ;c ~M.

MagdaJulka

No chyba, chociaż Bóg jeden wie co oni zdąrzą zrobić z Femiłą i gl innymi parami do tego czasu.
Finał pierwszego sezonu mi się niespecjalnie podobał, ten był jeszcze gorszy, bo miałam większe oczekiwania i się zawiodłam :<

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A mi się podobały obydwa, nie wiem co narzekacie. Każdy w końcu odnalazł swoją sympatię, Violetta wreszcie normalnie porozmawiała z ojcem o tym jak ją traktuje, ale strasznie rozcałowoli się w ostatnim tygodniu. Więcej niż w całej serii, a w ostatni to już w ogóle - pięć. Dobrze, że nie było Angie, bo byśmy mieli dwa dodatkowe pocałunki. ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Mi też się podobało, było wszystko co chciałam;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

No właśnie, a przede wszystkim był pocałunek Marcesci, na który czekałam i piękne pogodzenie się. Mi nic więcej nie trzeba do szczęścia, jeszcze pocałunki Naxi, Matiasa i tej pani, Ramallgi i Leonetty sprawiły, że się cieszę. ~M.

MagdaJulka

Nie pierwszy finał mi nie przypadł do gustu jakoś, właściwie nie wiem czemu, obejrzałam bez większego "wciągniecia się". Ale występy były lepsze niz dzisiaj moim zdaniem.
A teraz tak jak już wspominałam, mam wrażenie, że wszystko na szybko, na odczep się byle było, w dodatku 2 z jedynie 3 pokazanych występów mi się nie podobały.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A który Ci się podobał występ?
Daj spokój ja za to pogodzenie się Marcesci mogę być szczęśliwa, ale muszę obejrzeć jeszcze raz ten odcinek, więc niech dodają. ~M.

MagdaJulka

No ten Violki, w sensie nie jakoś zachwycił ale na tle chłopaków i tej koncowej piosenki według mnie wypadł najlepiej.
Dobrze, że się pogodzili ale nie tak wszystko raz dwa, nie wiem może odcinki finałowe powinny być dłuższe albo coś, no nie wiem mam uczucie niedosytu, czegoś mi brakuje i nie mówie już teraz tylko o Femile.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Spoko. Nie będę Cię przekonywać, sama nie wiem jak zakończyła się sytuacja z Jade, jeśli tego nie zakończyli w odcinku to zapomnieli o na prawdę ważnej rzeczy. ~M.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Oj, już mieli pocałunek, a są parą od niedawna. Leonettcie należał się drugi pocałunek, bo jakoś dawno u nich nic nie było.

Luu_4

Ale mogli jakoś podkreślić że są razem czy coś. A oni właściwie równie dobrze mogli zostać przyjaciółki tak to wygladało.
Naxi miało 3 pocałunki w przeciągu 5 odcinków.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Scenarzyści musieli nam jakoś zadośćuczynić, że zapomnieli o Naxi i nic wcześniej o tej parze nie było.
Raczej nie zostali przyjaciółmi.

Luu_4

No wiem, ale tak to wyszło, właściwie dopiero teraz im się wszystko ułożyło,: Ludmi pogadała z Vilu i tak dalej, mogli to przypieczętować pocałunkiem.
Tak uważam i dalej nie moge przeżyć braku takiego gestu.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ja wybaczam scenarzystom i czekam na więcej Femiły w 3 sezonie.

Luu_4

Też bede czekac, bo co mi innego zostaje :<

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Obejrzyj odcinek 1 sezonu jak Ludmiła chciała namówić Federico żeby na nią głosował. Poczułam się jakoś tak dziwnie oglądając to ;p

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Kto by wtedy pomyślał, że będą kiedyś razem:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Nigdy nie brałam tego pod uwagę, jak Federico miał przyjeżdżać to zastanawiałam się z kim go połączą, ale nawet nie pomyślałam o Ludmi.

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Ja też nie, nigdy w życiu:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Rozpatrywałam nawet możliwość że będzie z Cami xD

Luu_4

Ja, jak zaczela się Femiła, obejrzałam specjalnie ten odcinek i tak sobie pomyślałam, że (choć uważałam juz w 1 sezonie ze by do sb pasowali) to kto by pomyślał, że w serialu serio coś między nimi będzie :D