Na koncercie w Paryżu , przy piosence On Beat przy tańcu stawali na te
takie wiadra jakby i Tince sie zachwiało sie to wiadro i upadłą , ale szybko
sie podniosła.
Widziałam te zdjęcia rano xD Ale się uśmiałam! ^^
Ta mściwa satysfakcja. Nigdy nie byłam szczęśliwsza! I właśnie zdałąm sobie sprawę z tego, że jestem wredna.
https://pbs.twimg.com/media/BeQ8avyCAAAiEyI.jpg:large Macie, pośmiejcie się ze mną xD Mina Rugga bezcenna <3
Hahaha XD Padałam z tego zdjęcia przez jakieś 20 minut, a potem mi zabrakło tchu :D
Anoreksja to poważna choroba. Chociaż nie... NPBoV twierdzi, że ona ma zdrowe kształty. Ja więc nic nie mówię...
Och, oczywiście. Jeszcze to duże przepracowanie koncertami. To jest straszne...
Nie wiem, jak ona daje radę! Musi zwiedzać kraje, chodzić na zakupy i zarabia na tym fortunę. Nawet nie śpiewa na scenie tylko tańczy :( Biedna
Jak ona wyrabia. Ma miliony, zwiedza Disney Land, dostaje za darmo ubrania i buty. Och biedna Tinka :(
Och no nie tylko ty. Wszyscy łączymy się w bólu, jaki Martina odniosła podczas upadku z... Wiaderka XD
Najechali na nią za to fani Tineczki, ale coś tam napisała im xD
ja to bym nie była subtelna, raczej bym ryknęła śmiechem ^^ Tak też zrobiłam, gdy to zobaczyłam.
Ja też. Weź, ostatnio mi się Tinka śniła... w ciekawej scenerii... Dawno nie miałam takiego koszmaru.
Okeej... W słynnej scenie z rysowaniem okazało się, że nasza idolka jest płaska jest pięcioletnia dziewczynka. I wyszło, że od zawsze wypychała stanik. :D Niestety, zanim dotarłam do sceny z zatonięciem, obudziłam się.
Przynajmniej raz Titanic miał szczęśliwe zakończenie dla partnera głównej bohaterki xD
Jak możesz tak mówić, serca nie masz? Biedna Tinka jest taką skromną, wspaniałą artystką, która wcale nie olewa fanów i nie ma więcej butów niż cała moja rodzina razem wzięta.
Wiem, że jestem okropna. Idę się wyspowiadać, chociaż u mnie nie ma spowiedzi. Później przeprszę ją na twitterze! xD
Może to przez te jej buciki? xP
A tak w ogóle, zauważyłyście, że na scenie nie ma Jorge?
Nie mów, że podobno, bo podważasz autorytet NPBoV i jeszcze nie będę wrogiem numer 1! Nie zabieraj mi tejz aszczytej pozycji xd
Na tą stronę wchodzisz z własną opinią, a wychodzisz z ich. Takie życie.
A Tinka nie ma anoreksji, bo przecież nogi jak szparagi to zasługa ćwiczeń... Kij z tym, że mięśnia tam nie uświadczysz, sama skóra i kości. Ale ja się nie znam.
Pamiętaj też, że ma naturalnie piękny głos i tańcząc w rytmy On Beat czy Ser mejor drugiej części wcale się nie męczy i potrafi śpiewać bez żadnych wahań głosu :)
Zwłaszcza na twitcamie to było widać, jak nie umiała wyciągnąć wysokiej nuty w Libre soy, bo "nie była rozśpiewana". Nawet ja bym to wyciągnęła, co z tego, że nie do końca czysto ;)