Na koncercie w Paryżu , przy piosence On Beat przy tańcu stawali na te
takie wiadra jakby i Tince sie zachwiało sie to wiadro i upadłą , ale szybko
sie podniosła.
Oj bidulka kochana :(( Dobrze że nie stało się jej nic poważnego,bo z takim masakrycznym upadkiem mogła sobie coś zrobić,tyłek połamać albo coś np. kość ogonową :( Dlaczego takim cudownym osobą to się musi przytrafiać... Szkoda mi je i to baardzoo... :(
(Nie zwracajcie na mnie uwagi XD)
Nie lubię Martiny, ale nie znam jej, nic mi nie zrobiła, a więc nie będę się cieszyć z jej upadku. ;) Nikomu nie życzę żeby się potknął i przewrócił. Ach ta dobra ja. ;D ( widzę, że dzisiaj większość jest bardzo okrutna ;DD)
nie lubimy tej baby po prostu :) Ma za ten tc. I za całe swoje jestestwo.
Serio, nigdy taka nie byłam, ona ze mnie to wywleka xD
Ta jej cukierkowatość wywleka z nas najgorsze cechy. Te serial źle na nas działa...
Tak, jak już dzisiaj mówiłam jednej osobie: chyba czas odejść z Violettowej społeczności...
No wiesz: usunąć blogi, konta związane z violką i te sprawy ^^
Btw. Co tam u Ciebie? ;)
Czytałam twoją kłótnie z Milens :)
W sumie to nawet nie była kłótnia, ale dobra xd
Nie zobaczyłam tej Twojej wiadomości, wybacz :D
Tak wiem, powiedz mi, że jestem okropna i wgl... Przywykłam ^^
Jesteś okropna i wgl. xD Nie wiem jak ty możesz nie kochać ich bloga, wstydź się xd
Dziś mam już bardziej buntowniczy humor. :D Też nie lubię Tinki i jej ''dzióbka'', wysokich butów wszędzie i tego kiczu. ;))
Lepiej podciąć się suchą bułką. Ostatnio miałam sen, że Violetta zakochała się w Matiasie. On odrzucił jej uczucia, więc Castillo pocięła się kluczykiem od pamiętnika. Ta... Od czasu, gdy zaczęłam oglądać Violke mam zrypane sny.
Mleka procentowego się uchlałam:D
Ostatnio widziałam jak dzieci z podstawówki wciągały do nosa rozdrobnione mentosy. Może mi coś podały jak nie widziałam:o
Dziwna jest młodzież...
Co po tym pieprzu robili? Wiesz coś wątpię żeby byli tacy weseli. To mój kolega wciągał taki słodki proszek do jedzenia ze sklepiku szkolnego. Ten proszek utknął mu jakoś w nosie i ciągle kichał. XD
Ale oni wciągają tabakę od pierwszej gimnazjum (Ci z którymi teraz chodzę dalej do liceum do klasy) tyle, że chcieli spróbować, czy dużo się różni od tabaki pieprz, bo jest tańszy ;d
I jakie wnioski z tego wyciągnęli?
A myślałam, ze tylko u mnie taka patologia, że noszą w termosie miód pitny (rzadziej 0,7) i popijają na przerwach.
No bo jak wciągają tabakę to mają ciągle katar xD ALbo po sylwestrze przyszedł jeden z 4 litrami wody xD I wypił 2 w ciągu 1.5 lekcji ^^
powiedz, że to znasz, bo mnie dzisiaj załamał Jakub mówiąc, że nie zna tego i jeszcze tego:
http://www.youtube.com/watch?v=jRx5PrAlUdY
Dla takiego czegoś mi Metallicę przerywasz? Wyjdź.
Znam, swojego czasu to był hit. Numa numa jej.
Ale to jest disco polo - siedzę i słucham na zmianę z tym, co ci dałam pierwsze xD
Ale to tylko z sentymentu. Poszukam następnych. O, choćby to:
http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A
Najgorsza piosenka lat 90 podobno :D
Czuje, że Tinka się wzoruje :P
Masz szczęście, bo całkiem niezłe :D
http://www.youtube.com/watch?v=lwlogyj7nFE <= Cały dzień za mną łazi ta piosenka.
CAŁKIEM?! ;<
Z Red Hot Chili Peppers to i tak najbardziej kocham Californication <3
Kochanie, nie wiesz jak gram ;P
Mogę fałszować niemiłosiernie przecież xD
Jest fajne, jest <3
Nie możesz, bo talenty w tej rodzinie muszą rozkładać się po równo. A skoro ja umiem zagrać tylko Dla Elizy i Nokturna z włączonym akompaniamentem w keyboardzie, a skrzypiec w życiu w ręku nie trzymałam, to logiczne, że ty grasz lepiej niż Scarlatti i Vivaldi razem wzięci. BO JA TAK MÓWIĘ.
Piszę kolejny rozdział, brawa dla mnie.
Ja też piszę ;D Ostatni rozdział ^^ Muszę dzisiaj skońńczyć.
A kiedy nam go udostepnisz? xD
Dzisiaj na pewno nie, ale - jak inteligentnie zauważyłaś - mam ferie i mnóstwo czasu, więc pewnie pojutrze już będzie. ;D
Zaraz, chwila. Jak to - ostatni? Jak to - OSTATNI? Masz moje pozwolenie na piśmie?
Nie mam xD
Cieszę się, muszę sobie przeczytać coś dobrego :D Co to ja chciałam... Komentowałam Ci poprzedni rozdział, nie? xD