PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zacznę od tego, że mam nadzieję, że ktoś tu zajrzy i to wszystko przeczyta. :)

Tak, wiem, że mamy jeszcze sporo czasu, ale chciałabym już założyć wstępny temat, w którym
dzieliłybyśmy się pomysłami, co zrobić na jego urodziny. Inne urodziny aktorów (jak np. Rugga)
przeszły tak blisko nas, a jednak nas omijając tylko dlatego, że nikt z nas nie pomyślał, aby
wziąć się za organizację (tak, Saro, ty zła kobieto, to ty wtedy powinnaś jako jego narzeczona!).
Zapewne osoby z pomysłami wpadną na pomysł (ZNOWU TA GRA SŁÓW), by zrobić filmik z
życzeniami od nas, ale tego było już tak dużo, że trudno zliczyć, a przecież chcemy, by coś
wyróżniło naszą ekipę filmwebową lub jeślibyśmy się rozrośli to ekipę Vilovers z Polski.
Tak więc w tym temacie liczę na jakiś oryginalny pomysł.

Już otwieram notatnik, w którym wszystkie pomysły będę notować (oczywiście te, które damy
radę zrobić i nie słabe, ściągnięte) i później to wszystko się połączy.
Oczywiście, aby to wyszło nie wystarczy pomysł, bo był on już przy wielu akcjach, ale i
REALIZACJA (to znowu jest powód, dla którego robię to tak wcześnie, bo wybierzemy pomysły,
trzeba będzie jeszcze nad nimi popracować i w końcu zrealizować). Potrzebna jest też osoba,
która by się wszystkim zajęła, łączyła to w całość. Mogłabym nią zostać JA, jeśli tylko znalazłoby
się kilka osób, które wsparłyby akcję. Ale nie tylko jest taka osoba potrzebna, bo jeśli
zdecydowalibyśmy się na dwa różne pomysły, to potrzebne by były dwie osoby, które
zarządzałyby tym pomysłem, ale to wszystko już w trakcie by wyszło.

CO CHCIAŁABYM ZOBACZYĆ W KOMENTARZACH?
- czy chcecie wziąć udział
- czy macie pomysł, jaki
- reszta to już od was xd

ABY AKCJA WYPALIŁA POTRZEBUJEMY CO NAJMNIEJ 10 OSÓB, ale to już chyba nie będzie
problem zważając na ilość fanek, które "kochają" Xabianiego (już i tak jest nas 3, bo Magda i
Sara nie mogą w to nie wejść, więc teraz tylko 7 dodatkowych i wyjdzie na 100%).

Pewnie trochę poplątałam w wypowiedziach, ale mam nadzieję, że coś zrozumieliście i
czekam na jakiegoś chętnego, czy pomysłodawcę.

~J

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

a mi "sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam, sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam, jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje żyje nam, niech żyje nam, a kto: XABI, niech żyje, niech żyje, niech się z nami napije, napije" :D ~J

MagdaJulka

ciekawe co by mu wyszło gdyby chciał to sobie przetłumaczyć w google tłumacz :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

ja w życiu tych waszych wersji nie słyszałam, tylko jedynie taką, wszędzie gdzie nie pójdę. o; tą z gwiazdką zaradności tylko raz w którejś reklamie. ~J

ocenił(a) serial na 10
KeThA

no wiadomo ♥ ~J

MagdaJulka

Ja też w to wchodzę :D

MagdaJulka

Wchodzę w to.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

jak masz na imię? ~J

MagdaJulka

Dwa razy mówiłam, powiem raz jeszcze:MONIKA

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

ja sie jeszcze nie pytalam. ~j

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

My z Julką nie pytałyśmy, nie musisz od razu wybuchać złością. ~M.

MagdaJulka

Ja nie wybucham złością ( nielicząc wdż). Nawet wykrzyknika nie postawiłam

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

A co się takiego dzieje na wdż? ~M.

MagdaJulka

Sory, ale poszłam jesc obiad. Kłócę się z Cyganem, o to, ze kobita nie jest tylko po to, żeby sprzątać, gotować i rodzić i wychowywać dzieci. A on mówi ze facet ma zrobić trzy rzeczy: postawić dom, posadzić drzewo i spłodzić syna.

i_love_it17

Kobieta

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Oczywiście, znam ten stereotyp i już kiedyś powiedziałam kolegom jak się śmiele, że kobieta jest tylko, żeby sprzątać, że oni nawet syna nie spłodzą i drzewa nie posadzą, więc tak jakby muszą robić to co kobiety ;) ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja też w to wchodzę :P

majka5454

Czyli już zbiera się cała grupka :) tylko co by można było mu wymyślić ?

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Na pewno coś wymyślimy, w końcu jesteśmy kreatywne.;) ~J

MagdaJulka

nawet aż za bardzo :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

nigdy za dużo ~J

MagdaJulka

Ej... a ja nie wiem czy w to wchodzić, kamerka mi nie działa, śpiewać nie umiem... xdd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

http://www.youtube.com/watch?v=XyLrsJofU6A proponuję coś takiego, tyleże ze zmianą 21, na 20. :D Ja też śpiewać nie umiem, telefonu nie masz? ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

ahhahahhahahah, cała historia, tylko szkoda, że nie jego. xd ~J

MagdaJulka

Mam, starodawny, bez kamerki, ze słabym aparatem, z klapką jeszcze xd Trzeba będzie wymienić na taki dotykowy, z kamerką i innymi bajerami xddd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

kamerka jako bajer - jebie xdd ale bardziej z tamtej piosenki wyżej. ~J

MagdaJulka

Nooo a jak, przy takim starodawnym telefonie to bajer jak nie wiem co xd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

serio nie masz kamery w fonie? umieram, myślałam, że to ja z moim fonem sprzed dwóch lat mam starucha (bo tak jest w mojej klasie, którzy kupują se nowe fony na abonament i tyle im z tego ;x). ~J

MagdaJulka

A widzisz, jestem sto lat za Murzynami. Nie wymieniałam, bo po co, jak jeszcze działa xdd
Ale trzeba będzie xd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

nie przesadzaj ~J

MagdaJulka

Kto wie, może specjalnie dla Xabiego i tej akcji wymienię? XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

hahhah, napisz mu o tym twit "Specjalnie na twoje urodziny wymieniam telefon, kocham cię ♥". Przerażają mnie hispzańskie piosenki na urodziny. ~J

MagdaJulka

Hehehe xd Jeszcze mu numer wyślę, a co! XD
A czemu Cię przerażają?

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

wpisz sobie "espanol cancion cumpleanos" albo "feliz cumpleanos" to zobaczysz. Ale jak wpiszesz "Wszystkiego najlepszego" to nie lepiej z polskimi xd ~J

MagdaJulka

Ja się chętnie dołączę, możę coś wymyślę, ale najpierw muszę nadrobić notatki ze szkoły :D

ocenił(a) serial na 10
kislowa

a ja limeryka napisać - mam dziwne zadanie na polaka :c

MagdaJulka

W zeszłym tygodniu miałam próby na Dzień Nauczyciela, więc się trochę nazbierało do przepisania :) Nawet nie wiem co jest zadane xD

kislowa

ja mam tak samo bo nie było mnie cały tydzień w szkole i też nawet nie wiem co mam na jutro zrobić :)

ocenił(a) serial na 10
kislowa

a ja wiem, i dlatego jest niedobrze. ja mam ciągle jakieś zawody sportowe, ale już niedługo zaczyna się sezon na ręczną to się to skończy. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

A w jakich zawodach startujesz?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

z piłki nożnej, pływania, albo czasami te takie z biegania, możliwe że w tym roku też z siatkówki. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja kiedyś trenowałam siatkówkę;)

MagdaJulka

Uwielbiam siatkówkę nie jestem w niej za bardzo dobra bo jestem chuda i nie mam aż tyle siły żeby mocno zaserwować ale jakoś sobie radzę :)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

ja serwować nienawidzę ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja uwielbiam :D Jedyne co umiem robić. Bo ataki to mi jakoś nie wychodzą

MagdaJulka

A może my zaśpiewamy coś ( w sensie sb nagramy) i złożymy do kupy :p

Izzie_

no właśnie taki jest pomysł tylko trzeba jeszcze napisać tekst :)

zielona1218

Teraz mi się przypomniało jak na hiszpanśkim, mieliśmy teamat o urodzinach, i zaczełamspiewać poleceniE :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Ja też uwielbiam. Siatka to jedyne w czym jestem najlepsza na wuefie;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

ja też <3 u mnie klasa uzdolniona, połowa ludzi, a nawet ponad z zawodów większości to moja klasa
~J
____
http://www.youtube.com/watch?v=2fIqAefQylU
Świetna MUZYKA + świetny FILM = świetny WIECZÓR
<zrobiłam sobie podpisik>

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Fajne xd