PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zacznę od tego, że mam nadzieję, że ktoś tu zajrzy i to wszystko przeczyta. :)

Tak, wiem, że mamy jeszcze sporo czasu, ale chciałabym już założyć wstępny temat, w którym
dzieliłybyśmy się pomysłami, co zrobić na jego urodziny. Inne urodziny aktorów (jak np. Rugga)
przeszły tak blisko nas, a jednak nas omijając tylko dlatego, że nikt z nas nie pomyślał, aby
wziąć się za organizację (tak, Saro, ty zła kobieto, to ty wtedy powinnaś jako jego narzeczona!).
Zapewne osoby z pomysłami wpadną na pomysł (ZNOWU TA GRA SŁÓW), by zrobić filmik z
życzeniami od nas, ale tego było już tak dużo, że trudno zliczyć, a przecież chcemy, by coś
wyróżniło naszą ekipę filmwebową lub jeślibyśmy się rozrośli to ekipę Vilovers z Polski.
Tak więc w tym temacie liczę na jakiś oryginalny pomysł.

Już otwieram notatnik, w którym wszystkie pomysły będę notować (oczywiście te, które damy
radę zrobić i nie słabe, ściągnięte) i później to wszystko się połączy.
Oczywiście, aby to wyszło nie wystarczy pomysł, bo był on już przy wielu akcjach, ale i
REALIZACJA (to znowu jest powód, dla którego robię to tak wcześnie, bo wybierzemy pomysły,
trzeba będzie jeszcze nad nimi popracować i w końcu zrealizować). Potrzebna jest też osoba,
która by się wszystkim zajęła, łączyła to w całość. Mogłabym nią zostać JA, jeśli tylko znalazłoby
się kilka osób, które wsparłyby akcję. Ale nie tylko jest taka osoba potrzebna, bo jeśli
zdecydowalibyśmy się na dwa różne pomysły, to potrzebne by były dwie osoby, które
zarządzałyby tym pomysłem, ale to wszystko już w trakcie by wyszło.

CO CHCIAŁABYM ZOBACZYĆ W KOMENTARZACH?
- czy chcecie wziąć udział
- czy macie pomysł, jaki
- reszta to już od was xd

ABY AKCJA WYPALIŁA POTRZEBUJEMY CO NAJMNIEJ 10 OSÓB, ale to już chyba nie będzie
problem zważając na ilość fanek, które "kochają" Xabianiego (już i tak jest nas 3, bo Magda i
Sara nie mogą w to nie wejść, więc teraz tylko 7 dodatkowych i wyjdzie na 100%).

Pewnie trochę poplątałam w wypowiedziach, ale mam nadzieję, że coś zrozumieliście i
czekam na jakiegoś chętnego, czy pomysłodawcę.

~J

majka5454

No właśnie, cały czas oglądałam jakieś powtórki seriali:D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Tak jak ja dzisiaj:)

zielona1218

Ja w to chyba jednak nie wchodzę, bo nie mam czym nagrać, o moim mega telefonie pisałam wyżej, a aparat ostatnio coś mi się psuje, będę musiała jakoś naprawić.
Więc przepraszam, ale będę z Wami myślami :D

esteckiewicz1

Ale jeszcze nic nie wiadomo może wcale nie będzie ci potrzebna kamerka :)

esteckiewicz1

Nie odchodź :)

zielona1218

Zobaczymy jaki pomysł będzie xd
Ale jak piosenka czy coś to ja się nie piszę z wyżej wymienionych względów xd

esteckiewicz1

A jaki masz telefon ?/ ;D

Izzie_

Pisałam wyżej, motorolę z klapką, starą, ze słabym aparatem, bez kamerki xdd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Ale jeszcze nie wiemy co zrobimy, czy na pewno będzie piosenka! A jeśli nawet by była to dodalibyśmy do tego te zdjęcia i tak dalej... Każdy może dać coś od siebie, nie ważne, czy nie może śpiewać, montować to na pewno coś może. Nawet chociażby potem rozsławiać to (szukam naiwniaków). ;)
~J
____
http://www.youtube.com/watch?v=2fIqAefQylU
Świetna MUZYKA + świetny FILM = świetny WIECZÓR
<zrobiłam sobie podpisik>

MagdaJulka

FaWi *.*

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

No wiem *.* Sceny z 14 sezonu wygrywają. <3 ~J

MagdaJulka

Ech ten Falkowicz. Jak go tu nie kochać? XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Ja czekam na środę, bo jest najbliżej z oczekiwanych przeze mnie rzeczy, ale teraz będzie chyba o PiO, więc Sara się cieszy, nie Jula. Wyczekiwane przeze mnie rzeczy - Nowy odcinek NDiNZ, więcej Adasia, więcej Falko, drugi sezon Violetty, Xabi *.* i codzienny widok jego boskości, Fedemila i tam jakieś inne seriale które w mniejszych lub większym stopniu oglądam. I czekam na następny sezon Top MODEL i na Wigilię i na wiele innych rzeczy, których wymieniać mi się nie chce takich jak kupienie sobie tableta, czy wyjście do empiku po coś fajnego, czy wyjście do Maka kolejne, albo teraz do KFC, W pierścieniu ognia i pójścia na niego I TAK DALEJ, JUŻ I TAK ZA DUŻO NAPISAŁAM XD)
~J
____

MagdaJulka

Czekam na nowe NDiNZ, bo Falko, bo FaWi, bo Adaś, Przemek i Ola też fajni xd
Czekam na Wigilię, na wakacje, na nowy sezon Gry o Tron w kwietniu, na nowy odcinek Bones i Supernatural, na drugi sezon Violki też xdd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

dużo tego, ja nie oglądam tylu seriali, ale dziś wciągnęła mnie jakaś dora i jakaś wróżka z rana na Nicku HD :D ~J
____
http://www.youtube.com/watch?v=2pSegs_A9eY