Paczem, paczem - nie ma tematu. To zakładam.
Kto dzisiaj się starzeje? No kto? XD No Julka!
A więc w tym szczególnym dniu, Juleczko, chciałabym Ci życzyć:
-Duuużo weny i duuużo czasu na pisanie Twych cudownych dzieł.
-Jeszcze więcej cierpliwości do ludzi stąd :D
-Jak najwięcej Naxi w V3
-Jak najmniej Violki w V3
-Przepysznego tortu, który będziesz mogła spalić grając sobie w ręczną.
-Zdrowia i szczęścia, bo na Titanicu wszyscy zdrowi byli tylko im szczęścia zabrakło.
i wszystkiego co somie wymarzysz tylko
Kocham Cię, mała :3
Już zostaliście parą podobno, więc to szybko u Was leci. Przygotować się na każdą ewentualność nie zaszkodzi xd
Proszę. Dla Ciebie (prawie) wszystko xD
Oczywiście. Tej miłości nic nie powstrzyma xD
Ooo, jak słodko xD. Czyli mam szykować mleko? Sebek, jak ją zranisz... nie ręczę za siebie. Poznasz gniew siostry :D
Lu... Trzeba sie szykować- Upiec wielki tort, wsadzić do niego Pimpusia, wymyślić jakieś rebusy na wieczorki, poszukać sukienek... Ach, zapomniałam, jakie to uczucie towarzyszy nam, gdy głos zabierają uczucia ;)
Właśnie, właśnie. A wianuszki? Braco na wieczór panieński? Jak romantycznie, bo w końcu przeciwieństwa się przyciągają. Największe wesele w historii fw :D
O, Lilka, a ja też mogę uczestniczyć w przygotowaniach? Oferuję się, że kosiarą podwiozę do ślubu państwa młodych, a i że przywiozę mleko, śmietanę i jogurty z Biedronki xdd
No i kcem być druhną xd
A Ty, Keciu, cichaj, cichaj. My się już tu wszystkim zajmiemy xdd
Oczywiście, oczywiście. Kosiara musi być, a produkty mleczne tylko z biedronki. Każda będzie druhną, albo ja będę świadkiem. Sarra, ale będziesz się hajtać. Zawstydziła się :)
O, ja też się zgłaszam! Już myślałam, że nie będę mogła upiec tortu weselnego siostrzyczce, a tu proszę - problem rozwiązał się sam.
Lilka, trzeba będzie skołować księdza. I historię miłosną tej pary.
Tort się upiecze, możesz ty. Ja nie mam zdolności cukierniczych. Ksiądz... kogoś się załatwi. Historyjkę też napiszemy. Temat trzeba założyć!
Pewnie, że mogę upiec. Jakieś tam zdolności mam, chociaż nie takie jak Hania. :D
Love story napiszemy jutro, dzisiaj już za późno.
Cudownie, pewne będzie pyszny :* Racja, trzeba się dzisiaj wyspać. Dobranoc <33
Nosz kurde! Ja wam mówię, że nie, a wy i tak swoje. I mnie ignorujecie. Foch. Wychodzę xD
Ale to było co innego! Wgl. tęsknię za szwagrem :c Aż smutno mi sie robi. On jedyny podziela wszystkoie moje poglądy do Violki ^^ A ty tęsknisz za swoim mężusiem? Poooowiedz, że tak. wieeem, że tak. LOW
O matko, przyniose Ci chusteczki z Biedronki :( Chcesz kawci? Zrobię nasza ulubioną i wszystko mi opowiesz (dobra, musiałam)
Myśl optymistycznie! Za dwa miesiące koniec roku szkolnego! I znów się spotkacie :)
O, też mogę z Wami pisać? Będę wieczorkiem xd
Dzisiaj będzie u mnie wena jak talala, tak czuję, bo dzisiaj mam zakończenie roku szkolnego xd
Idzie, idzie, ale dzis nic nie napiszę - cierpię o lanym, jutro i pojutrze do szkoły... Może w piątek skończę, bo mam wolne
Weź, mam dość. Uczę się, a mam wrażenie, że nic nie umiem. Chcę już wakacje...
Mam ochotę robić wszystko, byle się nie uczyć. Pewnie to dlatego siedzę na filmwebie xd
Dawno też nie miałam aż tak posprzątanego na błysk pokoju jak teraz (taaa, nawet sprzątam z chęcią, byleby się przez chwilę nie uczyć) xddd
I dla kogo ja teraz upiekę tort z Xabianim w środku? Ech, zero pożytku z takiej siostry... :D