Paczem, paczem - nie ma tematu. To zakładam.
Kto dzisiaj się starzeje? No kto? XD No Julka!
A więc w tym szczególnym dniu, Juleczko, chciałabym Ci życzyć:
-Duuużo weny i duuużo czasu na pisanie Twych cudownych dzieł.
-Jeszcze więcej cierpliwości do ludzi stąd :D
-Jak najwięcej Naxi w V3
-Jak najmniej Violki w V3
-Przepysznego tortu, który będziesz mogła spalić grając sobie w ręczną.
-Zdrowia i szczęścia, bo na Titanicu wszyscy zdrowi byli tylko im szczęścia zabrakło.
i wszystkiego co somie wymarzysz tylko
Kocham Cię, mała :3
Chcesz się wkurzyć bardziej? Chcesz. Właśnie opublikowałam rozdział, ale nie radzę go czytać. :D
Wiesza mi się blogger, to napiszę Ci tutaj. Uwaga, kto nie czytał tego świetnego rozdziału, to niech nie czyta tego posta!
Podobało mi się, bardzo. Wiem, że namieszałaś tam troszkę w jednej parze, ale zdaję sobie sprawę, że wiecznie różowo być nie może, dlatego Ci wybaczam xd
A tak poza tym, to teksty Camili i Leny były po prostu boskie ;D
A, no i oczywiście był mój kochany Braco! Eva też była (świetnie ją przedstawiłaś), ale ja się jaram, bo Braco mój był :3
A ty się nie uczysz do matury? :DDD
Wiem, dawno nie było Braco, to w końcu musiałam coś o nim napisać. Nie samym Naxi żyje człowiek.
Uczę, tylko wiesz, robię sobie przerwę :D Nie samą nauką żyje człowiek ;)
O, pochwalam Twoją postawę. Wiesz, że z czego jak z czego, ale z Braco to ja się okropnie cieszę :3
Uwielbiam go. Nawet moi mężowie o tym wiedzą, i wspaniałomyślnie zazdrośni nie są, bo wiedzą, że to oni są the best ;)
Kochana Juleczko, po tych barwnych i szczegółowych życzeniach wyżej, nie wiem, czego jeszcze mogłabym Ci życzyć. Życzę Ci więc tego co dziewczyny, a także tego, co nie zostało tu wymienione, a o czym marzysz. Wszystkiego naj! :D
PS. Wybacz mi te życzenia bez ładu i składu, po prostu już nie do końca ogarniam co się dzieje wokół mnie, ale obiecuję, że po 16 maja już będę ogarniać :D
http://www.filmweb.pl/news/Animowane+ptaki+z+%22Rio+2%22+zadzioba%C5%82y+Cz%C5%8 2owieka+Paj%C4%85ka-104289
Sądzisz, że to dużo?
Wszystkiego najlepszego! Życzę Ci, żeby wszystkie twoje marzenia się spełniły, dużo weny, jeszcze więcej Naxi, zdrówka i wszystkiego dobrego! ♥
I ja skromnie chciałabym ci życzyć w tym dniu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, jak najwięcej Naxi i wszystkiego czego pragniesz :D
Spóźniona Monika, tylko podpisze się pod tymi słowami, bo kreatywność i myślenie jest na urlopie...
Jeszcze raz 100 lat!
Wybacz,że tak późno.
Wszystkiego czego tylko sobie zapragniesz ;) Sto lat Juleczko ;)