Uwielbiam jom jest super pieknie spiewa i po prostu mogem na niom patrzyc caly dzien i słuchać
jej piosenek ale nie lubiem franczeski bo jest dziwna i brzytka ale kamila jest śliczna i kocham
wiolette cały serial i bendem w nim grała
No nieee. Zepsuła mi się prawa słuchawka zakładami inne stare słuchawki które były popsute i się okazuje, że działają.
Cieszę się razem z Tobą :D Poruszyło mnie to, naprawdę. Szkoda, ze ja nie mam żadnych słuchawek
Ale ja się właśnie nie cieszę bo słuchawki w których mi się prawa zepsuła były kupione dlatego, że zepsuły mię się tamte które jak się okazało działają D:
Aha, ja też w nim gram. Nikt nie wie, że czasem przebieram się za siódme drzewo od prawej przy budce z popcornem. No i gram też Jeremiasza, no bo to nie German jest przecież. Nie zauważyłaś tego podobieństwa między nami?
Pacz, dopiero teraz skojarzyłam! To drzewo ma identyczne białka oczne przecież. O.o
WIDZISZ! No i wszystko się wydało. Moje białka oczne są takie seksowne, jest się czym szczycić :D
Nigdy jakoś się nad tym nie zastanawiałem, ale jak tak sobie teraz myślę, to rzeczywiście, podobieństwo jest uderzające. Jeremiasz - Marta - jak dwie krople wody!
Błagam Cię, Violetta ulubioną postacią, serio? Nie lubisz Fran? Co się dzieje z tym światem...
A lubisz Ludmi i Angie? :D
Najpierw mówisz, że mi nie ufasz, a później żebym się nie smuciła! Zdecyduj się na coś!
xD
FEDERICO NIE JEST MOIM MĘŻEM! Rugg jest narzeczonym! xD
Mężem jest (była, czy jak tam) Magda.
Dwóch, kochanie, Julka też była Twoim bratem.
A z moimi dziećmi? I mężem?
Żadne z moich dzieci już się nie udziela, o mężu nie wpsominam :(
Aaa, no tak. Ją/jego też.
No, jakoś też zauważyłam, że nie ma naszych Muzyk. U mnie też w sumie jedna córka się tylko udziela, drugiej coś nie ma, a syn dopiero dzisiaj się odezwał. Spoko XD
Połowa osób się nie udziela z dawnej rodzinki :( To smutne. Niedługo będzie trzeba nową kompletować
A parę osób nowych przybyło, więc jest z kogo wybierać :D
Ale to rzeczywiście smutne :C
Przypomniał mi się temat, w którym szukaliśmy męża dla Zielonej XD Taki spam był, że się w postach gubiłam czasem XDD
O kim mowa? (Alex?) ;> Młodsze pokolenie jest na wydaniu, ale ja nie chcę być prababcią!
Taaak, od jego wszechobecnej niebieskozielonej koszuli już na każdym avku widzę niebieskozielone koszule XD
To nie wiem, może Zuzka by miała od kogo brać alimenty?
Mam 4 podobne koszule, tylko w innych kolorach. Jeśli chcesz, to mogę zmienić avka. :D
Chwilę mnie nie ma i już o mnie piszecie. XD