Uwielbiam jom jest super pieknie spiewa i po prostu mogem na niom patrzyc caly dzien i słuchać
jej piosenek ale nie lubiem franczeski bo jest dziwna i brzytka ale kamila jest śliczna i kocham
wiolette cały serial i bendem w nim grała
Normalnie taki ze mnie fejm, że aż sam się sobie dziwię. :D
Nigdy w życiu nie byłem w Polsce wschodniej, więc nie. Mam jakąś daleką rodzinę w lubelskim i podkarpackim, ale i tak nigdy tam nie byłem. Tak, to chyba w poprzednim życiu. ;)
Nawet ja takich błędów nie waliłam, jak byłam młodsza. O.o Mniejsza ...
Skoro... Tak ją kochasz i ubóstwiasz, to czemu jej imienia poprawnie nie piszesz? To musi być jakiś żart. KAŻDY kto ogląda Violettę, nie ważne czy jest to ośmiolatka, czy dwudziestolatka - wie jak się pisze tytuł telenoweli.
Dziękuję dobranoc.
Za moich czasów dzieci siedziały w piaskownicy, a nie w internetach. O tempora...
Okay, wychodzę. Prawie wyszłam. Słyszysz ten stukot obcasów? To nie moje, ja ich nie noszę :D
Ale popatrz jakie nagle mamy zgodne forum. Nikt się nie kłóci, czy Enszi jest fajniejsza czy Dżeki (głupi przykład, wiem)
Ja jestem zawsze pokojowo nastawiona. Jestem mimo wszystko za Leonettą, a lubię Diego. Jestem za Pablangie, a lubię Jackie, do Esme nic nie mam. Pis end low.
Przez trzy fff? Bez przesady. Szczerze, to oni mi są obojętni niczym Femiła. Mogą sobie tam być, a co mnie to obchodzi. Jako element tła, tu drzewko, tu krzaczek, tu budka z popcornem, tu Leonetta. Byle Naxi było na pierwszym planie!
Pacz co znalazłam:
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Rola+Federico+w+dru gim+sezonie,+ew+wmieszanie+w+Franarco,2237321
Czytaj moją pierwszą wypowiedź. Przewidziałam Femiłę o.O W żartach, ale kurna... Wykrakałam.
Łał! Alesz ty mondra. Tesz bym hciała byc taka mondra. ( a grać w serialu to ty se możesz czyścicielkę toi toi'ów)
Oczywiście.
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Rola+Federico+w+dru gim+sezonie,+ew+wmieszanie+w+Franarco,2237321
Pacz na moją wypowiedź Nie wierzę o.O No paczem i nie wierzę! Nawet nie pamiętałam, że miałam jaakiś głupi pomysł... Femiła... Dżizys..