No dobrze więc, komentujemy na bierząco, bo nie chce mi się później zakładać tematu.
Karolina, Ewa - jesteście? :D
Już jest normalny odcinek.
http://www.rapifutbol.com/2010/04/disney-channel-latino-en-vivo-online.html
Ale oni zdecydowali być tylko przyjaciółmi, czyż nie?! :( Mi to nie wystarcza!!!
Boże, Femiła rozwala system. Najpierw się całują, później kłócą :D A później Fede mówi, że ją kocha :D
sos Amigos - tak powiedział.
Ej, Dieguś mnie porusza... Będę płakać! (przesadam,a le cooo tam)
O czymś gadali, a później Marco: Ale jesteśmy przyjaciółmi? A ona, że tak (niepotwierdzone info)
Jaki przyjaciolmi? Czy ich pogieło?
Przecież oni są dla siebie stworzeni jako para!
Czemu Matias przestał zarywać do pani komisarz tak wgl? Tak mi sie przypomniało jak go zobaczyłam ;pp
To jest podwójne rozczarowanie!
Ale co do Marcesci większe, kochałam ich cały sezon a w pierwszej części sezonu praktycznie tylko ich (bo nie bylo ani Naxi ani Femiły) a teraz zostają przyjaciółmi? ;o
Jak to się okaże prawdą to nie przezyje! Nie wróć ci scenarzyści nie przeżyją bo ich pozabijam!
Nie no, na koniec się zejdą. Ona mu chyba powiedziała we wczorajszym odcinku o Włoszech (nie pamiętam, mówiła?)
I dlatego tak się umówili... Ale jak mi ich nie zrobią parą i będę musiała czekać do przyszłego roku szkolnego (lub dłużej) na 3 sezon żeby się dowiedzieć co dalej to ubije!
Mówiła mówila, no ale skoro tak się teraz mówili to za 2 odcinki im sie zmieni? Chociaż w sumie w duchu licze na to b przeciez to Marcesca muszą być razem!
Boże, to było piękne.
"Jest osoba, którą kochasz? " a Luuu takie oczy na Fede :D