No dobrze więc, komentujemy na bierząco, bo nie chce mi się później zakładać tematu.
Karolina, Ewa - jesteście? :D
Nooo :( Ona ma mi się wreszcie zmienić, a na to się nie zapowiada! Jestem zdegustowana ;/
JA IM COŚ ZROBIĘ! Jak mi po raz kolejny Naxi jeszcze rozwalą to wyjdę z siebie i stanę obok!
Ej, weź... Andres coś tam gada a ja tak patrzę na Naxi - boże, jacy oni są słodcy. I jak zawsze przy ich scenach się śmieję, bo mnie rozwalają :D
Chyba mnie ktoś wyśle do ośrodka zamkniętego nidługo :D Byle po piątku.
Jak mi rozwalą którąkolwiek z par... Serio, nawet nie chcę o tym myśleć!
Nie myślimy tak, bo to nie możliwe!
hahaha Naxi są tacy słodcy <3 no po prostu nie moge, kocham ich a jednoczesnie zawsze mnie tak bawią xD
boze do jakiego badziewia tanczą chłopcy? o zacielo mi -.- al moze teraz to nawet lepiej ;p
Mam dokładnie tak samo. Po prostu zawsze mnie rozwalają *.* Ale ich wielbię!
Ej, mnie też się zacięło, a później włączyłam a tam przewinęło do tyłu i lecimy od Ramallo :D
To jest ta ich nowa piosenka - bleee, nie podoba mi się.
Jezu niecierpie tego, takie techno!
A to mi normalnie chyba leci, w sensie znow przejmująca rozmowa Diego i Gregiego, dalej mi szkoda Diego :c
mi tez przewineło ;p a ja takie zdziwienie co jest grane ;o
hahah xD Vilu nawet do Beto robi maślane oczka xD
Ej, a Beto fajnie śpiewa :D
Violka - jakżeby inaczej, nie może śpiewać, więc przerywa i wybiega. Cóz za dramatyczna scena!
Violka gigant mnie rozwalł XD turlam się ze śmiechu i nie moge przestac xD
wgl Viola jakie złowieszcze uśmieszki xD
a i moze jestem juz uzalezniona od nich, ale liczylam, że pojawi się Fede i Viola zniknie :D ;pp
wgl scenarzysci męczą Marcesce! dla mnie zawsze to wina scenarzystow! ;p
hahah, nie no, chce zobaczyc ten teledysk jeszcze raz xD
czy tylko mi to jak biegały tymi korytarzami i wychodzily takimi drzwiczkami, kojarzyło się z Alicją w Krainie Czarów? ;p
Och, czyżbym rozumiała po hiszpańsku coraz więcej? WOW, tyle wygrać XD
Może strzelił sobie jednego na odwagę :D
Ale chyba raczej nie, to Disney w końcu :D
Femiła <3 kazda ich scena mnie cieszy :D
czyżby Lu zwierzyła się w koncu szczerze Fede? Może w koncu się zmieni jednak?
A Fran co znów robi? oO xD