No dobrze więc, komentujemy na bierząco, bo nie chce mi się później zakładać tematu.
Karolina, Ewa - jesteście? :D
Nie widzialam Marcesci :<
Biedny Diego, nie dość że bez dziewczyny to jeszcze w taki sposo dowiedziec sie kim jest jego ojciec, dodatkowo przygnębiające ze to Gregi ;pp
Nie no, Gregi nie jest zły ^^
No, ale biedny Diego... Zawiódł się biedaczek. Jak siedział tak skulony to serio mi się przykro zrobiło :(
Mi też jak taki bezbrodny chlopczyk , aż mialam ochote wejsć do ekranu i go tam przyulić <3
No ostatnio nie jest zły w sumie Gregi ;p
Weź, nie przypominaj, bo jak widzę to przed oczami jak siedzi skulony przy perkusji to mnie coś w dołku ściska... *.*
Matias też wbija do Violkowej chaty bez pytania jeszcze sobie kanapke zrobi Xd no umieram XD wgl Jade w sukience mojej mamy :D
Diego <3 on naprawde mnie rozczulił
No <3
i jaki Andres, na taki styl kazda polei <3 hahaha xD A Marco oczywiscie nie zauwazyl listu, jakies to przewidywalne. Bo Fran tez jakby nie mogla z nim pogadać!
Boże, Andres. Fran mu mówi na odczepnego, że jest utalentowany i przystony a on do Marco, że Fran jest w nim zakochana. Genialna zapowiedź ^^
Ramallga <333
Nie mogę z Andresa... Jeej, nareszcie Mati będzie miał z powrotem swą miłość przy sobie ^^
Tak :D dalej nie pamietam jak sie pani komisarz nazywa a chcialam wymyślić nazwe paringu ;pp coś mi chodzi po głowie Marcela a nie jestem pewno ;o ;p
a ciekawe co bedzie z Jade i Germankiem ;o