Też uwielbiacie tak jak ja tą cudowną ciocię Violetty? Jak tak to napiszcie tu :D Możemy sobie
podyskutować o niej i w ogóle.
P.S Nie umiem robić tematów,więc ten też może być trochę bezsensowny,a jeśli już taki był to z
góry przepraszam :)
Łążi też może być :D
Kojarzy to mi się z jakimś słowem... ale nie wiem jakim xd
Cudownie. <3 Jestem Asia. Ale wolę po prostu Skai. Możesz mnie na moim avku zobaczyć. xD
A Ty? Rozumiem, że ulubiona postać - Angie? Jesteś za Germangie, tak? Wolisz masło, czy margarynę? Sok, czy nektar?
Witaj. Ja Karolina :D
Fanka Germangie, Angie, Dialari.
Lubie matme, chemie, wszelakie sporty no i oczywiście Clari.
Historia jest ok, ale za dużo tych dat. Mam sprawdzian we wtorek.
Ps. Wlaśnie oglądam sobie zdjęcie rodziny Alonso. Clari wydaje się być taka mała...
Ja w czwartek. ;D
Ja lubię wkuwać takie różne bzdury. Wiesz, że w nocy z 9 na 10 lipca 2007 roku w Ciudad de la Santisima Trinidad y Puerto de Buenos Aires po raz pierwszy od 89 lat spadł śnieg? xD
Mała? Podeślij link. :D
https://mobile.twitter.com/ClaraTieneSwag/status/399161588596621312/photo/1?scre en_name=ClaraTieneSwag
Nie wiem czy działa.
A wiem, wiem czytałam... wikipedia pomocna.
Nie wiem, czy to wikipedia, czy co, ale przeczytałam o tym jakiś czas temu, wkułam i szpanuję. xd
Działa. Hahahaha, jakie byki. :D A Clara ma 175 cm wzrostu. Faktycznie wszyscy duzi jacyś. Nic dziwnego, że przyzwoicie wyrosła.
No ale - nie stoi prosto i jest w płaskich butach. :D
Familia Alonso. <3
No fakt.
Pamietasz jak ktoś tam kiedyś się dziwił, że na Clare nie mówi się Maria, a ma to jako pierwsze imię ?
Ja już wiem bo jej matka ma tak samo czyli to jest jakieś rodzinne imię.
To o tym śniegu na Wikipedi czytalam, więc to pamiętam. A tak w ogóle wedlug Hiszpanskiej Wiki Tini jest z tym Peterem. Ciekawe czy to prawda.
Rozumiem. :D
Clara to Clara. Marii jest na świcie multum. Tym bardziej w chrześcijańskiej Ameryce Południowej. ;p
Kto wie. Ale jak dla mnie ciut stary dla niej. Ale mniejsza o to. Tini niech sobie robi co chce. Clara się liczy. <3
"Clara" jest fajne i pasuje mi jakoś bardziej do nazwiska :D
Tini jest młoda i zasadniczo jeszcze dużo przed nią. Ten Peter ma chyba tyle lat co Clari więc trochę duża ta różnica.
Clari jest najważniejsza. Wiem, ze kiedyś była z tym Miguelem z Highway, ale Dieguś <3 lepszy.
Dielari <3 Dielari <3 Dielari <3 Dielari <3 Dielari <3 Dielari <3
Nie no bez przesady :D Ty jesteś prześliczna,a ja brzydka jak nie wiem co.
P.S Nienawidzę limitów -.-
Nie masz racji. :)
Ja na szczęście już ich nie mam, ale jeszcze niedawno miałam ten sam problem. Głupie limity! xd
O niee ja zawsze mam rację XD
Tak sobie przeliczyłam i za 27 dni będę mogła 2 razy więcej odpowiedzi pisać.Jeach!xd
o maj gad! Wreszcie coś dla mnie! :D Ja również kocham i wielbę Angie i fantastyczną Clarę! I ubustwiam Germangie. Aczkolwiek Germanek ostatnio przesadza. Ale myślę że zrozumie swój błąd i zacznie walczyć jeśli nie! Niech będzie z kimkolwiek innym tylko nie z Pablo!!
Mam tak samo :D
Uważam Germana za idiote, ale i tak kocham Germangie. Światło Angie wszystkich rozjaśnia.
Dokładnie, dokładnie. Wiecie zastanawiałam się żeby napisać do Clari wiadomość na fb i prosić ją żeby pojawiła się w Violett-cie3. Że ma dużo fanów w Polsce którzy ją uwielbiają. Przeszkodą jest to że nie umie hiszpańskiego. Myślę że wróci, ale tak dla bezpieczeństwa :D
No właśnie mam obawy. Co prawda produkcja strzeliła by sobie samobója bo to jedna z głównych postaci na dodatek uwielbiana przez większość jak nie wszystkich. Tylko czy jest ktoś tutaj kto umiałby coś takiego po hiszpańsku sklecić?