PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6716
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Też uwielbiacie tak jak ja tą cudowną ciocię Violetty? Jak tak to napiszcie tu :D Możemy sobie
podyskutować o niej i w ogóle.

P.S Nie umiem robić tematów,więc ten też może być trochę bezsensowny,a jeśli już taki był to z
góry przepraszam :)

Skailes

kim jesteś i co zrobiłaś ze Skailes? Na szczęście wpadłam ja! Szalona optymistka. Możemy wiele zdziałać! Listy, petycje... Damy radę! W grupie siła! Uwierzmy w niemożliwe! Jeśli choć jedna osoba wierzy w jej powrót, to ona wróci! Marzenia mają moc! :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie2

Angie opuści nas dopiero wtedy, gdy nikt nie pozostanie jej wierny. Musisz wybaczyć mi, czasami mam napady doła. Ale podchodzę realistycznie do życia. No bo przecież jeżeli Alonso by nie chciała grać, to co takie nędzne dziewczynki z takiej Polski poradzą? Kto wie, może ma już inne plany. Ale oczywiście nie tracę nadziei... ♥
Kto jak kto, ale Ty potrafisz mi humor poprawić. <3

Skailes

Możemy wiele zdziałać! W grupie siła! Dwie dziewczynki? Dolicz pozostałe fanki z forum i spoza niego, fanów z innych krajów Europy... Ha! Możemy napisać petycję choćby do Parlamentu Europejskiego! (Niech nauka nie idzie w las XD) Piszmy do niej na FB, Twitterze, petycje, listy.... Wiem, że to jej decyzja, ale musi zrozumieć, że jej rola w Violce dała jej fanów na całym świecie. Nikt nie powinien marnować takiej szansy :D Jestem miszczem poprawiania humoru :D Acz mało taktownym i pozbawionym empatii XD

ocenił(a) serial na 10
Bangie2

Czyli jednak poczytałaś o tej Unii Europejskiej? xD
Może uznała, że już się wybiła i nie chce być utożsamiana z taką "Violettą", a może jej mało płacą, a może się brzydzi Ramosa? XD Kto ją tam wie. :D

Skailes

Czytałam, czytałam :D Nie! Ona wróci! Wystarczy wierzyć ( i pisać petycje) :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie2

Nikt nie powiedział, że nie wróci. ;) Nie wiadomo.

Skailes

Ale ja protestuję przeciwko tej myśli, której nie wyraziłaś, ale która przeszła ci przez myśl! Ona wróci :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie2

Ja tylko mówię, że jeżeli Clara postanowiła już, że nie zagra w Violetta 3, to nic nie zrobimy. A jeśli będzie grać - GENIALNIE. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

A ja ci mówię, że każdą decyzję da się złamać wiarą i petycjami :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie2

Jestem tego samego zdania!!! :)

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Jestem tego samego zdania. <3

KarolciaLovciaDielari

Zgadzam się :D

ocenił(a) serial na 3
paula2621

Aww witaj kolejna siostro myśląca tak jak ja <3 :D

Anabell1

Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angi e♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥ Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angi e♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥ Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angi e♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥ Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angi e♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥ Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angi e♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥ Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angi e♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥ Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angi e♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥ Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angi e♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥ Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angi e♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥ Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angi e♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥ Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angi e♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥ Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angi e♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥ Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥An gie♥Angie♥Angie♥Angie♥Angie♥
Chyba wiadomo, że ją kocham ;D

Crazy12

Poza tym....
Jakiś czas temu dowiedziałam się, że moja mama miała ciocię Klarę, która była ładna, miła zabawna, the best, wiecie taka najlepsza w rodzinie. Noi była blondynką! <3
Nawet nie wiedziałam, że ją spotkałam, ale jak chciałam się z nią zobaczyć, okazało się, że ciotka Klara zmarła kilka lat temu :C
Dowiedziałam się też, że miałam mieć tak na drugie imię, a że dostałam je po mamie (Beata), to wybiorę je sobie na trzecie ;D

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Ojej, szkoda. :c
Na bierzmowanie weź sobie Klara. :P Ja sama nie wiem jeszcze jakie wezmę. Ale wątpię, czy Klara. Przecież prędzej czy później i tak mi się znudzi Violetta, a Alonso dla mnie zobojętnieje. A spolszczone imię - Klara nie jest nie wiadomo jakie piękne. Znając życie wezmę jakąś Marię lub coś.
Mam dzisiaj wyjątkowo chłodne podejście do życia. Nie zwracaj na mnie uwagi. ;p

Skailes

Właśnie wezmę sobie Klara na bierzmowanie :) Po cioci!

Mam nadzieję, że od wczoraj się rozchmurzyłaś. :D

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Słodko. :D
Tak, trochę tak. :)

Skailes

Ulżyło mi :)