Ja wiem, że daję świetne nazwy tytułom :D
Czy ktoś poza mną zrozumiał, że Fran powiedziała Marco: Yo no te amo?
KAROLINO! Naxi, Femiła - w jednym odcinku!!! <3 Najlepsze, co mogło być! Teraz już na serio nie zasnę!
ja na bbank nie zasne, bede czekac do rana a Yt zeby to znów zobaczyć <3
najlepszy odcinek do tej pory <3
myślałam ze pocałunek Naxi był kochany, a tu taki wspaniały Femiły <3
tak pomyślam ze maja ladne tło do pocałunku i prosze jaka piekna scena <3
jezu Jade w koncu wroci do starych włosów <3
jeszcze Gregi się przyznal ze jest tata Dego, boze ladnie dzis sie dzieje ;o
Ja tak sobie myślę: nie no, szaleją z tymi pocałunkami to może Marco też by coś zainicjował? Ale on nieee, to dobra... :D
Wgl. cały sezon: nic Naxi, a na koniec... Boże <3 Kocham odcinki 46-60 i od 75 :D
Do pełni szczęścia brakuje mi tylko Marcesci (która mam nadzieję że będzie), Dieletty (nie będzie), Pablangie (nie będzie) i Leómasa (nie będzie, chociaż kto wie? XD), ale i tak to było coś pięknego dzisiaj! <3
Wolna chata, a co tam. Germanek Vilu z domu nie chciał pozwolić wychodzi, to cały świat mógł przyjść do niej - drzwi zawsze otwarte :D ;p
NIEPRAWDA!
No może... No nie wiem...
Mają pół na pój z dzisiejszym Naxi <3 Bo obie pary miały zaczepisty (dobra, Femiły nie widziałam całego :()
Femiły był kochany bo on ja tak chwycił i przyciągnął i to było kochane <3
no dobra Naxi też, cięzko wybrać ;p
po prostu oba były cudne :D <3
Nie widziałam początku Femiły. Walić chemię, którą mam pierwszą dzisiaj. Czekam na filmik!
Serio, nosi mnie, mogę teraz zaliczyć to 1000m, ale tylko w tej chwili, bo rano już stracę wenę! Wiem! Przed bieganiem włączę sobie te dwie sceny ^^ Zastrzyk energii lepszy niż energetyk!
Naxi tez juz jest!
http://www.youtube.com/watch?v=yyWC-cK3Vsw&feature=c4-overview&list=UUi7x2UyemCX wimeaHysNUiw
cudowni i Naxi i Femiła <3
kocham kocham kocham <3
moze jestem nienormalna, ale aram sie tym tak baaaaaaardzo bardzo barzo, no nie zasne dziś! :D