Ja wiem, że daję świetne nazwy tytułom :D
Czy ktoś poza mną zrozumiał, że Fran powiedziała Marco: Yo no te amo?
Marcesca spadła u mnie na dalszy plan bo juz mnie zaczynają meczc te ich probemy, jeden po drugim, dawno nie byli tacy słodcy jak na początku, zresztą teraz mam w glowie tylko Naxi i Femiłe <3 :D
Ja również. Są cudowni, ale reżyserzy przesadzili. Wyjazd do Włoch ALBO Anę ALBO trasę koncertową - jeden z problemów, a nie wszystkie na raaz!
U mnie w główce też głównie Naxi i Femiła *.*
Zwłaszcza po tym odcinku, te ich pocałunk takie słodkie no nie moge przestac się tym jarać <3
Tak za dużo tego, zresztą w Madrycie się poodzili a teraz mu mowi ze go nie kocha? Bez sensu po cholere ich połączyli zeby na następny odcinek już dolewać oliwy do ognia.
a tak wgl czy tylko ja oglądam na zmiane Naxi i Femile juz nie wiem który raz :D
Nie, nie tylko ty. Boże, jak Naxi po pocałunku tak tymi nosami się stykają to to jest meeega urocze <3 KOCHAM TO! *.*
Nie wiem, w tej chwili o tym nie myślę tylko wpatruję się w gifa i co chwilę wchodzę na fw, żeby wam odpisać :D
ja między blogiem z gifem, sprawdzaniem czy gif z naxki się zrobił, filmikiem z naxi i filmwebem :D
Naxi jest takie kochane <3 ta czapka a potem to z tymi nosami <3
a na Femiłe też odpadam, jak on ja tak przyciąga do siebie, to jest takie kochane, że jejkuuu <3
i to mi się w Fede podoba, to jest facet z inicjatywą! :D ;p
To jest właśnie ruch na który ja czekam ze strony Marco! No błagaaam, chociaż raaz *.*
Żeby go dziewczyna musiała całować, a on stoi jak słup... I tak go kocham, ale wiesz :D
Femiła, Naxi, Naxi, Femiła i tak w kóóółłko :D
Tak, też kocham Marco, ale pocałunki to nie jeo mocna strona, serio taki nieogar ma że masakra xD
Ja wgl czekałam na taki pocałunek, że facet weźmie sprawe w swoje ręce i prosze jeszcze dodatkowo to pocałunek Femiły <3 :D
Naxi i Femiła, będe to powtarzać cały dzień, zapisze tym każdą kartke zeszytu :d
Czuję, że ludzie w szkole będą na mnie dziwne jutro patrzeć :D
Ej, ale "zamknij oczy, ja całuję" też było z męską inicjatywą :D
Dobra, dalej bardziej kocham Naxi od Femiły. ^^ . Niestety... taka się urodziłam.
Naxi zawsze pierwsze. 1. Naxi 2. Femiłą 3. Marcesca :D
Naaxi, Femiła, Femiła, Naxiiii, huhuhuhuhuhu ^^ *.*
tak to też było z inicjatywą :D
ale na mysli zawszee miałam cos bardziej jak u Femiły :D chociaż pocałunkowi Naxi tez niczego nie mozna odmówić :D
ja nie umiem decydować kocham te pary tak sama <3 a wlasciwie jestem o nich tak samo uzależniona :D
Ogarnij Ruggusia. Tak sobie myślę, że jak był pocałunek to na pewno on ma całą górę udostępnionych postów na ten temat.
Wchodzę na jego twittera a tam zdjęcie, które mam na avku i podpis "Fedemiła" :D Ja ci mówię, że on jest większym fanem niz my i jak leciało w tv to oglądał i piszczał gorzzej niż ja. Wyobrażał go sobie przed telewizorem z garścią popcornu w ręku i trochę żrącego podskakującego na sofie i wydającego z siebie dziwne dźwięki, kiedy widzi siebie na telewizorze "MAmo patrz, Femiła, to JAAAAA'" Dobra, do reszty mi mózg zryło :D
Haha, tak czasem az mnie to przeraża ze Rugg to jeden ze swoich najwiekszych fanow no i Femiły przy okazji :D
Ciekawe, jak mu się udało nie napisać "Fedemila :)" przed odcinkiem pierwszym z nim :D Myślę, że to w sobie dusił, biedaczek...
Zrozumiałam, Saro. To nie było wybitnie trudne, ale mi się wydawało, że powiedziała to, by dał sobie z nią spokój. ~M.
Oglądam teraz fragmenty Marcesca i było tak jak myślałam. + Gregi powiedział Diego, że jest jego ojcem. ~M.
Wiem to z Marcescą, pisałam gdzieś już to niżej. Chodziło mi w temacie o to, czy się przypadiem nie przesłyszałam. To z Diego też wyjątkowo zrozumiałam
A ta smutna buźka to tak, żeby mnie sprowokować? Przecież Ty, uwaga teraz będzie cytat, "nienawidzisz kobitki". :)
Jakim kurna cudem już limit wyczerpałam?!
Nie dam rady. :/ Ty nawijaj na dwunastego.
SKAILES, SIEDZIAŁAŚ KIEDYŚ TY W PIERWSZYM, DRUGIM ALBO 3 RZĘDZIE? :D Bo tylko te są wolne, o ile nie chcesz siedzieć obok kogoś lub z boku <też beznadziejnie widać>. xd
Zobacz ile 13 na 16 godzine jest wolnych xd https://plo1www1.helios.pl/HeliosWebNew/Seats/117615.png?cacheremover=6351693348 44410000
Najjaśniejsze to zajęte.
Dobrze, że wytłumaczyłeś sens tego tablabelkocosia.
Ja rzadko chodzę do kina. A jak już jestem to świeci pustkami lub jestem z klasą, więc nie. Nie siedziałam.
Jak zawsze przesadzasz, jakieś miejsca się znajdą. Chciałabym, ale trzynastego nie mogę.
W okolicach płocka jest za dużo fanek/fanów Violetty :D
Godzina 12,12 października: https://plo1www1.helios.pl/HeliosWebNew/Seats/112855.png?cacheremover=6351693408 45503750 <najjaśniejsze zajęte, ta sama zasada ;D>
godzina 16: https://plo1www1.helios.pl/HeliosWebNew/Seats/112865.png?cacheremover=6351693415 95503750
1,2 i 3 rząd lub z boku beznadziejnie widać.
Z przodu to nie ma co. Trzeba łeb wykręcać w górę. No niestety będę miała gorsze miejsce. Życie.
A będzie tam karaoke? I niby mam się wydzierać z tymi bachorami? To będzie coś. ;D
Mi się wydaje, że jak będą piosenki leciały to oni tekst dadzą i to te całe karaoke ;D
NAMAWIAJ KURDE :D JA NIE ZAMIERZAM PRZEZ PONAD 80 MINUT GŁOWY W GÓRĘ WYKRĘCAĆ :D