Ja wiem, że daję świetne nazwy tytułom :D
Czy ktoś poza mną zrozumiał, że Fran powiedziała Marco: Yo no te amo?
SKAJLES KURDE :D POWIEDZ MI ILE KILOMETRÓW MASZ DO PŁOCKA, SPRAWDŹ NA GOOGLE MAPY, JA COŚ WYMYŚLĘ XDD
Weź mi daj spokój, tata już sprawdzał w pracy ile miejsc wolnych jest xd (cholera, obchodzę go :o). Z 20 kilosów. Ale już postanowione, jadę z ojcem. Szkoda, że nie możesz dwunastego. :/
Z moją orientacją w terenie (przypominam, że ja mogłabym zgubić się w Wiśle) w życiu nie trafię.
Weź mi daj spokój. xD Pooglądasz i pośpiewasz sobie z dzieciakami. Nie zapomnij o różowym baloniku! :D
Ano tak, ale wiesz - postanowiłam być miła. Teraz jej już nie nienawidzę, jest mi obojętna. Ale umie śpiewać. Ładnie śpiewa. Ślicznie śpiewa <3 No i rozumiem wasz ból więc was wspieram! Nie było to złośliwe wyjątkowo :D
No ja myślę!
No pewnie, że ślicznie. Ona jest cała zajebista. :P
Dobrze, że jej nie nienawidzisz, bo jak masz coś do niej (Albo do Angeli Merkel, Kory, Obamy, Olive z Nadzdolnych lub smerfa Ciamajdy - tak, mam dziwny ludziowy i nie tylko gust) to masz coś do MNIE. Masz coś do SUMO. :D
I Femiła!!!! Wiem, że nie tylko ja, ale u mnie to jest jeszcze świeże, bo ja dopiero oglądałam odcinek, a wy już ochłonęliście po nocnym oglądaniu xd
Hehe, jakoś wysiedziałam, starałam się nie myśleć o Femile i Naxi, co nie było łatwe, ale się przemogłam XD
A potem po szkole byłam taka o nich zamyślona że o mało nie przegapiłam mojego przystanku by wysiąść XDDD
Ja w szkole to nie myślałam o nich... prawie. Ale jak wracałam... to prawie w podskokach :D
Hehe, ja nie dałam rady skakać (a chciałam) bo się nie wyspałam - z tego wszystkiego zasnęłam dopiero o drugiej w nocy, a musiałam wstawać do szkoły o 5.30 jak zazwyczaj, a dlatego tak wcześnie bo tak jak mówiłam, chodzę do szkoły w Białej Podlaskiej, ale mieszkam 25 kilosów od niej w sumie :>
Hahaha xd Miłośc do Naxi i Femiły nie pomaga w codziennym życiu;)
Jeszcze tylko Marcesca, Leonetta, Ramalga i Pablangie (co tam zawsze można wierzyć w cuda) ;)
U mnie do szczęścia brakuje Marcesci, Pablangie, Ramallgi, Dieletty i Leómasa (te dwa ostatnie są nieprawdopodobne, ale kto wie...?) XD
Podobno nowy sezon mają kręcić w kwietniu dopiero. Kurdę jak ja to wytrzymam? Tyle czasu...
Jeszcze do tego czasu zapomnę, że kiedyś oglądałam taki serial jak "Violetta: xd
Nie, co ja mówię, nigdy nie zapomniałabym ;p
I Pablangie:) Dobra kończę z tym wymienianiem par, bo zaraz wyjdzie, że wszystkie są najlepsze. Po prostu cała "Violetta" jest najlepsza:)
hahaha dziewczyny moje "wstanie o 5" skończyło się tym, ze zaspałam i musiałam biec na autobus X.X dla dla Naxi wszystko <3