Cześć!
Nie wiem czy już powstał tu taki temat , jeśli powstał to przepraszam ,ale szukałam i nic nie znalazłam:)
Nie wiem jak wy , ale ja bym z chęcią chciała żeby odbył się zlot V-lovers. Tyle ,że nie wiem jak go zorganizować i wgl:/ Co o tym sądzicie?
1. Był już taki temat.
2. Nie no, spoko, ale wolałabym nie przecierać się przez tłumy ośmioletnich fanek Martiny. :D
3. Cześć. Powinnam to napisać na początku :D
4. Nowa wśród nas? :D
5. Sądzę, że najlepiej by było żeby Disney Polska to zorganizował. Bo dużo byłoby z tym roboty.
6. Serio nazywamy się V-lovers? :D
1.Sorrka;/
2.Nie sądze tak;/ Jest dużo nastolatek ,oglądających Violettę.
3.Cześć. Spoko:D
4.Tak:)
5. Racja:) Napiszmy do nich:)
6.Tak:)
Hehe :D Najłatwiej pewnie dla każdej z nas byłoby się spotkać w miejscowości Piątek - geograficznym środku Polski XD
Dosyć wolno, szczerze mówiąc ;D Za to napisałam przedostatni rozdział, tylko trochę minie, zanim go opublikuję. xD
Jak to kiedy?! 10 marca! Przecież sens serialu ma wtedy urodziny! Trzeba w ten dzień rzucić wszystko i świętować! XD
Nie chce narzucać innym swojego uwielbienia, skoro możemy świętować urodziny kogoś kogo KAŻDY kocha :D
Widzę, że jesteś nowa, więc się przedstawię - jestem Ewa i miło poznać :D
A jeśli chodzi o zlot... myślę, że to by było trudne logistycznie, w końcu każda mieszka na innym krańcu Polski...
Eee, to wcale nie jest aż tak daleko od Białej, myślałam, że już naprawdę na drugim końcu Polski mieszkasz :D
Ja to u was bede jak będzie jakaś wycieczka, albo na wakacjach , a tak to nie mam tam żadnej rodziny. Więc nieprędko.
Byłoby fajnie, oznaczylibyśmy się jakoś, że jesteśmy z filmweba i byśmy się zobaczyli na żywo :D
Ja jestem Kinga, miło poznać. Doszły do nas dwie osoby jednego dnia, co za nalot!