Cześć!
Nie wiem czy już powstał tu taki temat , jeśli powstał to przepraszam ,ale szukałam i nic nie znalazłam:)
Nie wiem jak wy , ale ja bym z chęcią chciała żeby odbył się zlot V-lovers. Tyle ,że nie wiem jak go zorganizować i wgl:/ Co o tym sądzicie?
Wiem, że nie jestem za dobra z geografii. Nie musi mi każdy tego przypominać. ~M.
GoT XD Jak zrobiłam sobie ten teścik i wstawiłam wyniki, to zobaczyłam znajomy nick XD
Z tego testu też mój avek, swoją drogą bardzo trafiony, bo bardzo lubię Starków XD
Na jakiś czas tylko! Ale chyba nie powiesz, że wilkor Starków też nie jest zaczepisty? Chociaż Smok Targaryenów, Lew Lannisterów i Kraken Greyjojów też są niczego sobie XD
Ja nikogo nie zdradziłam! Hepi Wajking rozumie, że mam też inne miłości typu GoT na przykład, a tak poza tym to tylko tymczasowo XD
Jeszcze nie zdobyłam hełmu, ale jak już bardzo chcecie, to zmienię na Hepi Wajkinga. Mój wilkor będzie niepocieszony, ale tam XD
W sumie to też jakiś znak rozpoznawczy. Ja sobie chciałam napisać na czole mój nick, ale twoje lepsze.
osobiście nie zrobię nic. Jeżeli zobaczycie bardzo głośną osobę podchodzącą do wszystkich i szokującą tym, że przedstawia się bez powodu to będę to ja - taki mój mały zwyczaj :) Ludzie zazwyczaj są na początku osłupieli, ale szybki im przechodzi ^^
Z czego tu się śmiać. Będziecie ledwo po wolnym świątecznym, co oznacza, że pójdziecie do szkoły na trzy tygodnie i będziecie później musieli czekać try miesiące na następne wolne. A ja będę mieć mniej więcej po równo czekania. ~M.
Jak dla mnie ten termin jest Ok. Gdyby byly po świętach to bym sie za bardzo rozleniwila. Zresztą swiat też sporo wolnego u mnie w szkole prawie 3 tygodnie.
Nie pomyliłaś. Opolskie,mazowieckie,dolnośląskie, zachodniopomorskie maja w ostatniej turze, czyli od 17 lutego do 2 marca.
No. Czyli Magda i Sara mają w tym samym terminie.
A śląskie, województwo VIP-ów, ma w pierwszej turze, więc tears pierwsza wypocznie :D
O ZACNA PANI, WIEM, ŻE TWE MIŁOSIERDZIE NIE ZNA GRANIC, CZY WIĘC MI WYBACZYSZ, O WIELKA ZUZIU ZUZO ZUZANNO??¿
ośmiolatki nie są zaproszone i nie zostaną poinformowane. To mieli być ludzie z fw, a nie wszyscy fani V-lovers. Niech dzieciaczki sobie nie pozwalają.